Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הברזים בבית, מה הם רוצים ממני

erez
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

:wave2:

מחפש הסבר לתופעה של הברזים שנסגרים בעצמם.

מן הסתם זה קורה לכולם, אתה פותח ברז מים חמים ואחרי כמה שניות הוא נסגר לבד, ואז אתה פותח שוב, והוא שוב נסגר לבד, בסוף הוא מתייאש ונשאר פתוח.

מה גורם לתופעה?

(ועוד שאלת בונוס, לא חובה, למה בחדר מדרגות צריך ללחוץ על הכפתור של התאורה מספר שניות עד שהאור נדלק? האם מדובר בקונספירציה? איך עובד העניין?)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

משעמם לך בערב ?

ארז, החלטת למלא את הפורום בשאלות הכי הזויות (אבל על דברים שקורים בתכל'ס) ?

לגבי הברזים, קשה לי להיזכר אבל נדמה לי שקרה לי גם אבל פעם אחת ולא כל הזמן.

אולי מקורות החליטו שאתה מבזבז יותר מדי מים ומנסים "להנמיך" אותך ?

לגבי האור במדרגות, מעצבן.

ליאור

Veni Vidi Vici

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי תשובה לגבי הברזים, אבל יש לי שאלה אחרת בנוגע לכך:

למה לפעמים קורה שכיוונון טמפ' המים כ"כ עדין?

אני מתכוון למצב שבו כל הזזה של הברז לאחד הכיוונים משנה דרסטית את הטמפ' לנמוכה נורא או גבוהה נורא, להבדיל מרוב המקרים שבהם הכיוונון 'גס' יותר.

גם לשאלה השנייה אין לי תשובה. ארז, התחלת להמציא שאלות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצערי לא, אבל השאלה עם הברזים באמת מטרידה, בכל אופן זה באמת מעניין אותי למה זה קורה, כבר שנים שאני מחפש תשובה (באמת).

העניין עם הברזים התחיל עוד בקיבוץ, ותמיד חשבתי שהברזים בקיבוץ אשמים, עכשיו שאני בעיר הגדולה, זה שוב רודף אותי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לפעמים קורה שכיוונון טמפ' המים כ"כ עדין?

אני מתכוון למצב שבו כל הזזה של הברז לאחד הכיוונים משנה דרסטית את הטמפ' לנמוכה נורא או גבוהה נורא, להבדיל מרוב המקרים שבהם הכיוונון 'גס' יותר.

יש צרות גדולות יותר, בברזים עם סעפת פליטה קצרה, המים הקרים לא מספיקים להתערבב עם החמים ואז יוצאים מים לפעמים חמים ולפעמים קרים, במצב זה צריך לעשות ספירלה בתוכו, שתגרום למים להסתובב ולהתערבב. וזה בעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מדבר על תופעה שלא קוראת תמיד. אבל עכשיו כשאני מנסה להזכר, אני חושב שזה קורה בעיקר בחורף והבעייה היא שקשה בעיקר למצוא נקודה שבה המים פושרים והזזה של הברז גורמת למים קרים מידי, כך שכנראה שתיאור שנתת נכון ואכן המים בקרים לא מספיקים להתחמם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שכן, ברזים יותר מפגרים ממה שיש באמריקה - בחיים לא ראיתי בעולם.

צריך להיות מדען טילים בעל דיפלומה במדע בידיוני בשביל לכוון אותם גם ללחץ שרוצים וגם לטמפרטורה שרוצים (אני אף פעם לא הצלחתי).

I Ride Because I Really Like Dessert

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ארז. הסיבה שיש ללחוץ שניות ארוכות כדי להדליק את האור בחדר המדרגות [ואף פעם אתה לא יודע אם לחצת מספיק...] היא שהקבלן חסך עליך כמה שקלים... תוכל להחליף את המתגים בעלות מינימלית.

לגבי הברזים- יש לך רוחות רפאים בבית.

dirty old man

need love too

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:wave2:

מחפש הסבר לתופעה של הברזים שנסגרים בעצמם.

מן הסתם זה קורה לכולם, אתה פותח ברז מים חמים ואחרי כמה שניות הוא נסגר לבד, ואז אתה פותח שוב, והוא שוב נסגר לבד, בסוף הוא מתייאש ונשאר פתוח.

מה גורם לתופעה?

(ועוד שאלת בונוס, לא חובה, למה בחדר מדרגות צריך ללחוץ על הכפתור של התאורה מספר שניות עד שהאור נדלק? האם מדובר בקונספירציה? איך עובד העניין?)

אם היית שואל מהתחלה את שתי השאלות,היית מבין לבד.

הבעייה מתרחשת אך ורק כאשר אתה פותח את ברז המים החמים ובו בעת מנסה אחד השכנים להדליק את האור בחדר המדרגות.

מכיוון שפתחת את הברז, חוק הכלים השלובים מונע מהאור להידלק, ורק התעקשותו של השכן עם האצבע על המתג מאפשרת את זרימת האלקטרונים מה-H2 אל ה-O. ברגע שמתחילה הזרימה נכנסים לפעולה החסכמים שבברז ומנתקים את הברז למניעת זליגה מסוכנת, ואז מאיר האור בחדר המדרגות.

כדי למנוע את התופעה, יש להתקין ממסר פחת באמבטיה (שלוש פאזות, או פאזה אחת אם יש לך רק טוש בבית) או מז"ח בלוח החשמל הראשי.

א-מחייע !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

מענין למה שיימר תמיד אבל תמיד מצטט את אלברט אינשטיין בזמן חירבון.

לגבי הברזים כול כך פשוט חבר גומיה לתיקרה והברד לא יסגר.

אפשרות נוספת להתקלח אם ברז סגור ולשפוך מים אם דלי.

לגבי האור במדרגות תתקע למתג הבן-זונה גפרור ויותר לא יכבה רק ימצמץ

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...