Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Infinity REF9603

vassily
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סדרת הרפרנס של אינפיניטי - על הפנים!

beginers only

אינפיניטי זה מותג מבית טוב אין כאן ספק. אבל סדרת הרפרנס היא סדרה פשוטה מידי שנותנת תוצאה טובה מבחינת מיד וזהו - הבאס שלהם חולה באנמיה רצינית ואילו הטוויטר שלהם סכין חד שלא מציע שום מפרט של צליל מעבר ל"איי זה כואב לי". אין בהם יופי מבחינת שמיעה, הם נקיים מאוד הם ברורים מאוד אבל הם שטוחים מידי בתחום הנמוך וכואבים מידי בתחום הגבוה.

סדרת הקאפה זה כבר חיה קצת שונה - יש באס אבל עדיין הטוויטר לא מספיק מפורט.

ואילו הקאפא פרפקט זה כאילו שהם אמרו - רגע, 180 מעלות - באס נעים! מיד ברור וטוויטר רגוע ומפורט. - אבל במחיר של הקאפא פרפקט אפשר לקנות משהו יותר טוב - אז מה עשינו כאן? מי שאוהב את הצליל של הפרפקט יקנה אותם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
רמקול יחסית טוב וב500 ש"ח אחלה מחיר.

מה שאר הציוד?

מגבר GTO75.4 JBL

וקומפננט Morel Dotech MKII 6

אבל לפי תגובות של כמה אנשים פה הבנתי שאם אני לא שם גם סאב אז עדיף להביא 6*9 אחרים מזה... על איזה רמקולים הייתם ממליצים לי במקום?

פורסם

מורל פולס 6*9 או לייטנינג אודיו 6*9 סדרת BOLT הצהובה או soundstream 6*9 2way

לגבי המגבר - תריץ עליו חיפוש ותשקיע עוד קצת מחשבות והרהורים לפני שאתה רץ לקנות אותו

תחשוב גם על mac-audio z4200 באותו טווח מחיר - יתן לך תמורה יותר גבוהה לכסף ואתה גם תהיה בלב שלם אחרי שתקרא קצת על הJBL .

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מורל פולס 6*9 או לייטנינג אודיו 6*9 סדרת BOLT הצהובה או soundstream 6*9 2way

לגבי המגבר - תריץ עליו חיפוש ותשקיע עוד קצת מחשבות והרהורים לפני שאתה רץ לקנות אותו

תחשוב גם על mac-audio z4200 באותו טווח מחיר - יתן לך תמורה יותר גבוהה לכסף ואתה גם תהיה בלב שלם אחרי שתקרא קצת על הJBL .

תאיר את עיניי... כי עד עכשיו שמעתי רק תגובות טובות על המגבר הזה ועל כל המגברים של JBL...

ודווקא על המאק אודיו שמעתי ביקורות פחות טובות...

אני אישית לא שמעתי אף אחד מהם בפעולה אבל תסביר לי למה המאק עדיף...

פורסם
תאיר את עיניי... כי עד עכשיו שמעתי רק תגובות טובות על המגבר הזה ועל כל המגברים של JBL...

כמו שרשמתי - תריץ בחיפוש gto75.4 ותראה בעצמך.

שני המגברים חזקים, שני המגברים מספקים את הסחורה - אבל אחד מהם מכניס אחוז עיוות גבוה יותר וגם יש לו נטיה להרוס טוויטרים עם מבנה עדין בוא נקרא לזה ככה ובפרט מורל מסוג mt-11 שיש להם מובילים עדינים ברגע שהם נופלים בידיים של המתקין הלא נכון או החובבן הלא מנוסה.

מעבר לזה - אם תכוון אותו נכון הוא יספק את הסחורה, היות והמגבר הזה גרם לכל כך הרבה רעש בפורום כדאי לך לקרוא עליו קצת לפני שאתה רוכש אותו.

Pioneer TS-X150

פורסם

vassily,

2 המגברים הנ"ל אכן דומים מאוד מבחינת הביצועים והאמינות שלהם. (ניר, ידוע לי שאתה לא חושב כמוני :-) ). לכן השיקול הכלכלי אמור להכריע איזה מגבר לקנות. אם יש לך גישה לדיוטיפרי אז כדאי מאוד לקנות את מגבר ה - JBL או את אחיו התאום - האינפיניטי, במחיר של $200. אם אין לך גישה לדיוטיפרי, אז מגבר ה - MAC AUDIO זול יותר ממגבר ה - JBL/אינפיניטי.

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=REF7541A&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=Z4200&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...