Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיזמון לקליאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דגם המנוע ? (אני לא זוכר מאיזו שנה זה 16V)

אם K4M אז 120K אבל לא ממליץ לך למשוך עד הק"מ הנ"ל - סבירות גבוהה שיקרע לפני כן.

Veni Vidi Vici

פורסם

אם כך אז זה אכן K4M. אם הטיימינג לא הוחלף אף פעם (כלומר המקורי כבר מעל 6 שנים), אני הייתי הולך להחליף. יותר מדי מקרים היו של קריעת הרצועה.

בהחלפה שים לב: להחליף גלגלת מנוע (אמורה להיות בחינם בגלל ריקול אבל לא בטוח שכך זה בקליאו), משאבת מים. כמו כן, ממליץ ללכת למוסך מורשה רנו או מוסך שבוודאות מכיר את המנוע הנ"ל היות ויש צורך בכלים ייעודיים של היצרן כדי להחליף טיימינג נכון. לא ממליץ לחסוך בטיפול הנ"ל.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

במנוע K4M מומלץ בחום לא להמתין ולהקדים את החלפת הרצועה כל 4 שנים או 90000 מה שנוגד את מה שכתוב לך בספר הרכב (5 שנים או 120000) ואת זה לצערי הבינו הרבה מאוד בעלי רנו.

בברכה !

KamiTech

פורסם
במנוע אנרגי אין את הבעיה

האם הכוונה הייתה לכך, שבמנוע אנרגי אין צורך להחליף את הרצועה במרווחים קצרים יותר מהוראות היצרן, או לכך שבמקרה ורצועת טיימינג נקרעת, לא נגרם נזק למנוע אנרגי?

אם מדובר באפשרות השניה, אז הדבר לא נכון, מניסיון אישי ברנו אקספרס עם המנוע הזה.

פורסם

אין צורך להקדים בהחלפה.כלומר להחליף על פי הוראות היצרן וזה לא אומר שאם היא נקרעת אין נזק. כמובן שיש נזק! וזאת הכוונה ולא משהוא אחר שאין לי מושג אך הגעתה אליו.

בברכה !

KamiTech

• תוכן חדש...