Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקומך מישל הייתי עושה בדיוק מה שהצעתי לך ,

במקום לברבר כל כך הרבה ולחפש כל הזמן צדק (סבא שלי היה אומר שאם אתה מחפש צדק קח נרות וחפש איזו מערה, שם מסתתר הצדק) בוא תגיש מועמדות לוועד או ליו"ר, תעבוד שנה, תשנה כאוות נפשך ולפי השקפתך ואז ישפטו את מעשיך.

מה אתה עושה עכשיו? יורה לכל הכיוונים ,זה אשם, ההוא אשם, ואני אומר לך שגם אתה אשם ,אז מה אתה מתחמם?

יש לך יכולות, את זה לא יקחו מימך אז למה לא?

במקום לתקוף אותי על מה שהיה בעבר, תתרכז בעתיד, אני הבטחתי להביא חוק ספורט מוטורי הצלחתי.

מה המטרות שלך? תגדיר וצא לדרך.

אני רוצה להזכיר לך ששלושת אמרגני הראלי רייד נרשמו לעמותת הראלי רייד, כך שמבחינתי אם שואלים אותי? אפשר בהחלט למצוא אפשרות שתתפקד בתוך העמותה ע"י מפתח שלא יהווה ניגוד אינטרסים.

דני

מירוצי מכוניות

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שים לב דני !

הדיון בנינו התחיל בזה שתקנתי אותך לגבי ההחלטה של הנווטים ,ואז שאלת אותי איפה הייתי ומדוע לא מלאתי את תפקידי כמבקר ,וכשאני עונה לך אתה מתנפל עלי ואומר שאני סתם מברבר ובמקום זה שאני אבוא לתרום בכך שאציג מועמדות לוועד !!

כעת אני באמת רוצה להשיב ,אבל שוב לא תהיה מוכן לשמוע את תשובתי והרי היא :

בבחירות הקודמות רציתי להגיש מועמדות אך קבלתי טלפון בהול ומאיים מאותו מזכיר מהולל (אהוד לביא)שדרש ממני שלא להציג מועמדות בגלל ניגוד אינטרסים ולכן נבחרתי למבקר.

אך כמה שלא הייתי חבר וועד , אתה יודע יפה מאד מה היתה תרומתי במשך השנה האחרונה ולעניות דעתי תרמתי יותר מהרבה חברי וועד אחרים שלא נקפו אצבע, ואתה היית זה שבא אלי לספר לי על "הבטלנים שיש בוועד"

לגבי הצדק ! מה רע כל כך לנסות לברר איך הגענו למצב של היום ??? איך נלמד ונתקן ??

או שנמשיך ב"שליפות מהמותן" !!! מה דעתך ??

מישל

פורסם

דעתי אותה דיעה, עצם העובדה שאתה רואה בכל בקורת עליך התנפלות זו הבעייה

שוב אתה נתפס על עבר ומחפש צדק אתה בשום פנים ואופן לא מוכן לקבל בקורת

שוב אתה ממשיך להאשים אני חוזר למשפט שאמרתי קודם מה המטרות שלך העתידיות?

פתאום אהוד לביא המטרה? פתאום רפו ידיך, אהוד דרש?אתה התקפלת? (זה לא האופי שלך) העיניין הזה מת!!!!

מה עכשיו מישל? מה הלאה? העמותה יקרה לך? תן כתף בע ש י י ה

מישהו אמר לך באיזה מצב או בדו שיח בינינו שכן עשית או לא עשית? מדוע אתה צריך להזכיר את זה כל הזמן?

מה הלאה מישל? מה אתה מציע? לא מעניין אותי אישית איך הגענו להיום וכל הבירורים מתישים.

זה כמו להכות חתול מת! מה שהיה היה

חצי הכוס המלאה? העמותה הצליחה ליישם את מיסוד הספורט? העמותה נמצאת במצב בריא כלכלית?

דני לוי התפטר?:wink: הכל טוב.

זו הצעתי לך, הבחירה בידיך, הנושא הזה מבחינתי באמת סגור!

שא ברכה

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

אתה בשלך -לטייח את מחדלי העבר ולא מוכן ללמוד מהם למען עתיד טוב יותר.....

תמשיך בדרכך , (שלא לשתף אחרים ורק דעתך קובעת) וראה לאן הגענו !

לא נורא נתגבר, גם אם אינך מוכן לכבד דיעות של אחרים (כרגיל)

מישל

פורסם

בהנחה שמתקיימות מחר הבחירות בעמותה - כמה ואם בכלל אנשים הגישו מועמדות לתפקיד היו"ר החדש ?

ומישל - בנקודה הזו אני בהחלט חושב שדני צודק , הגיע הזמן שתרים את הכפפה ותציג מועמדות לתפקיד היו"ר של העמותה . זמן למעשים .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
רוחות רעות מיד היו ותמיד יהיו , כמו בכל מקום .

אתה שואל מהיכן זה מגיע , מה המקור ?

...הרי זה ברור כשמש למי שקצת מצוי בספורט המוטורי הישראלי מה קורה מתחת לפני השטח ככה שאף אחד לא יכול להתייפייף לנו פה .

אין צורך לנקוב בשמות כי זה לא יועיל לדיון אבל שכל אחד יעשה לעצמו חשבון נפש קטן .

דובי

ועוד משהו קטן ששכחתי מקודם לכן .

אקח לדוגמא את אותו "ארוע" שהעיב על הספורט המוטורי רק לפני זמן קצר .

חיפשו יועץ לשר הספורט - לעניני ספורט מוטורי כמובן ופורסם מכרז אליו ניגשו כ-8 או 10 אנשים .

היועץ אמור לכתוב תקנונים לכל ענפי הספורט המוטורי בארץ - ג'יפים, אופנועים , קרטינג ומכוניות עם החלוקה הברורה בכל ענף .

המועמד שנבחר לבסוף על ידי הועדה , שלא הכירה את המועמדים קודם לכן , היה יובל מלמד .

ומי הגיש ערעור על הבחירה של יובל ...? אנשים שקשורים או מזוהים עם ראלי המכוניות .

אז אל תגידו לי שאין אינטרסים , משקעים והשד יודע מה עוד .

דובי

פורסם

דובי

קודם כל טעות רווחת, הוא לא כותב תקנונים אלא תקנות ,תקנונים כותבים העמותות או מארגני האירועים

אין לזה שום קשר לבין תקנות! ד"א הוא רק מייעץ, את התקנות כותב משפטן.

דבר שני

מותר לכל אדם שמרגיש שבחירה של פלוני או אלמוני מנוגדת לאיזה אינטרס והוא מביע את מחאתו

ומתנגד לבחירה ,זה לגיטימי לחלוטין ,לשם כך יש מכרז ואפשר לערער על תוצאותיו ,

במקרה דנן נדחו הערעורים.

מירוצי מכוניות

פורסם

תקנות ולא תקנונים - תודה על התיקון .

הכוונה שלי מרמזת לגבי המערערים ותו לא .

כמובן שכל פלוני או אלמוני שלא מוצאת בעיניו הבחירה יכול מטעמיו הוא לערער , רק שעד כמה שזה נראה, ואולי רק לי , ואולי אני טועה בהרגשה שלי (והלוואי שכך , רק שתחושות בטן לא מטעות ) הערעורים הוגשו משום מה על ידי אנשים שבאים מרקע מאד ספציפי , קרי אנשי הראלי .

מה , לאף אחד אחר זה לא הפריע רק להם ?

דובי

פורסם

ומנושא לנושא ובאותו נושא .

אנחנו מתווכחים פה לגבי שיתוף או אי שיתוף חברים "חדשים,צעירים" ב-IRDA בבחירות וכו' ולמרות שאני יודע שכמעט כולם מבקרים בפורום הזה קולם לא נשמע .

אז אולי השינויים הללו הם לשווא ...

מה רק את דני , מישל ואותי זה מעניין ?

דובי

פורסם

צר לי מאוד שלא אוכל להגיע לישבה מחר, הייתי מוכן להיות זבוב על הקיר רק כדי לא להחמיץ את האירוע,ואני רק מקווה שהחברים יעזבו את המלחמות האישיות בינהם, ויתעסקו כמה שיותר במה שהכי טוב וחשוב לעמותה, ולספורט המוטורי ככלל, בהצלחה לכם.

והמשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

דובי

אתה מרמז?או קיבלת אינפורמצייה? או דיסאינפורמצייה? מי בדיוק מאנשי הראלי התנגד?

אני יודע על שניים, אחד מהם רמי שוחטוביץ שלא הסתיר את זה מאף אחד, השני לא שייך לראלי וזו לא היתה התנגדות אלא תמיהה.

ידועה לך למשל השמועה שאני "ברחתי" לחו"ל לאחר ש"הלשנתי" למשטרה כי מתקיימים שני אירועים? אז מה? אין גבול לחרושת השמועות הזדוניות והרוע.

ברוך שליט לא טירפד מכרז? ביודעין? אז מה?

יש רוב דומם בכל מקום ,לא כולם משוחררים דיים לכתוב באינטרנט.

מסקנה

קדימה רק קדימה, צריך ללכת קדימה!

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

חייבים ללכת קדימה .

והשמועה אומרת שסיפרת למשטרה על שלושה ארועים ולא שניים , אתה לא מעודכן בשמועות :wink:

בכל מקרה אני מציע שבשלב הזה נפסיק את הדיון בעניני העבר ונעבור לדון בעתיד .

העתיד שחשוב לכולנו , עתיד העמותה ועתיד הראלי הישראלי .

דובי

פורסם

רק כדי לסדר לכולכם את האוזניים לגבי השמועות לקשר של דני לביטול המרוץ הדראג בערד.

דני השיג לנו את האישורים הרלוונטים מול המשטרה מספר לא מבוטל של פעמים

כל פעם שהנפיצו איזה סיבה לביטול המרוץ הוא פעל יחד עם רון דרור להשיג לנו אישור או תקנה נגדית, הוא הפעיל כל ערוץ אפשרי ועזר רבות לקיום המרוץ הוא תמך בעמותת IDRO לכל אורך הדרך.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
רק כדי לסדר לכולכם את האוזניים לגבי השמועות לקשר של דני לביטול המרוץ הדראג בערד.

דני השיג לנו את האישורים הרלוונטים מול המשטרה מספר לא מבוטל של פעמים

כל פעם שהנפיצו איזה סיבה לביטול המרוץ הוא פעל יחד עם רון דרור להשיג לנו אישור או תקנה נגדית, הוא הפעיל כל ערוץ אפשרי ועזר רבות לקיום המרוץ הוא תמך בעמותת IDRO לכל אורך הדרך.

100% נכון,

הוא עזר מאוד בכל דבר שרק אפשר....

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

• תוכן חדש...