Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני תארגן את כל הקשישים, קשישונים, וזקנים, ובוא נקים עמותת כסאות הגלגלים:lol: צריך גם נהגים וגם נווטים לא.??????

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דובי,

אומנם כיתבתי אותך בדוא"ל אבל לטעמי אלו מספר שאלות ששווה לשתף אחרים בהם

ישנה מגמה בשבועות האחרונים להעביר את "הכוח" לחברה צעירים ורעננים.

לגיטימי ויותר מכך - מבורך.

אך משום מה, נושבת רוח נוספת במקביל - רוח רעה.

כאילו ומישהו מנסה לחתור תחת "המייסדים" ושאר חברים, ולעשות בעמותה כבשלו, לצרכיו וגחמותיו האישיות.

על כן אני שואל

מי הם אותם צעירים המעוניינים להירשם ולהוביל את העמותה?

מי צריך להצביע - כל אדם שיבוא ביום ג' ויירשם כחבר בעמותה?

למה יש כאלה שמלינים על החלטת הועד - דהיינו, "שלושה שאינם מהמייסדים" כחברי ועד? --

מה רוצים, שהועד יהיה מורכב מכאלה שאיננו מכירים ועומדים על טיבם? שמי שיקבל החלטות זה מי שדואג לטובתו האישית בלבד וכזה שנרשם לעמותה אך ביום שלישי?

למי שיש תשובה הוגנת, הולמת ומבוססת, אשמח אם ישתף בה גם אותי

פורסם

ובכל זאת מכיוון שנשאלתי הנה דעתי ואני לא מתחבא ומתחמק מלענות -

ה-IRDA כשמו כן הוא - עמותת נהגים ונווטי הראלי וככה צריך להישאר .

האינטרסים בקיומה של העמותה הזו ופעילותה הם של הנהגים והנווטים בלבד , יותר של הנהגים כמובן , כבעלי כלי הרכב כמובן .

דעתי כי זכות הבחירה באופן כללי צריכה להיות לבעלי רשיונות מרוצים בתוקף בשנה קלנדרית ולא שנת מרוצים , ובנוסף מי שלקח חלק לפחות ב-2 ארועים במהלך חצי שנה וזאת בכדי להבטיח שלא כל אחד שהגיע למרוץ אחד לנווט לחבר יהיה בעל זכות הצבעה וישפיע .

מכיוון שכרגע אין רשיונות מרוצים , הפתרון הוא מי שהיה חבר עמותה והתחרה לפחות ב-2 ארועים במהלך עונת 2006 .

כמובן שבהחלטה זו חייבים להיות סייגים כי ישנם מספר חברים (אני נוטה לחשוב שהם חברים ויכול להיות שאני טועה ) שלא נוהגים-מנווטים ובכל זאת נמצאים כאן כבר הרבה שנים ואסור פשוט לזרוק אותם , חייבים להחליט מה הפתרון לגביהם .

למרות שאולי לא אשמע פופולארי (ואם זה אין לי בעיה ) אני לא חושב שהם צריכים זכות הצבעה/השפעה אלא אם יש להם אינטרס כלשהו...

אגב , זו ההצעה שאעביר לנדב שיעלה באסיפה כי לא אוכל להגיע .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
....

אך משום מה, נושבת רוח נוספת במקביל - רוח רעה.

כאילו ומישהו מנסה לחתור תחת "המייסדים" ושאר חברים, ולעשות בעמותה כבשלו, לצרכיו וגחמותיו האישיות.

...

רוחות רעות מיד היו ותמיד יהיו , כמו בכל מקום .

אתה שואל מהיכן זה מגיע , מה המקור ?

לדעתי האישית מדובר במשקעי העבר , משקעי אשקלון אני קורא לזה ושאף אחד לא יספר סיפורים כאילו הכל טוב ואין לו כלום נגד מישהו אחר , פופוליטיקה זולה .

הרי זה ברור כשמש למי שקצת מצוי בספורט המוטורי הישראלי מה קורה מתחת לפני השטח ככה שאף אחד לא יכול להתייפייף לנו פה .

אין צורך לנקוב בשמות כי זה לא יועיל לדיון אבל שכל אחד יעשה לעצמו חשבון נפש קטן .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לא חשבתי שאני מבעיר אש כזו גדולה כשהעלתי את הנושא, אבל טוב שכך, כי חלק גדול מאיתנו לא קשור לעמותה, אבל קשור בדרך אחרת לכל הספורט המוטרי,ואני אחד מהם, ניר לביא יש לי שאלה אליך, ממה אתה פוחד בדיוק ??? מה הקשקושים האלו בקשר לכל מיני אנשים שיבוא ויהרסו מה שהחברה הקשישים יותר הקימו?למה שתהיה סיבה בכלל? לדעתי מישהו מנסה לשמור על הכסאות של המיסדים,וזה בסדר, רק שהכסאות שלהם יהיו כסאות של כבוד.לדעתי העמותה חייבת לעבור שינוי מהבסיס וכמה שיותר מהר,ולא בגלל איך שהיא מתפקדת היום, אלא שלאנשים ימאסו כל הסיפורים האלו והם יקימו עמותות אחרות ויתנתקו כליל,לדוגמת הראליי רייד שאני בעד. רק ככה הכוח יתפצל ולא יהיה בידיים של גוף אחד כמו עמותת הנהגים !!!!!!!. ולפי מה שראיתי שמעתי והתרשמתי, יש הרבה חברה שמוכנים לתרום לעזור ולארגן, וכמו שאריה כתב, הכי קל זה לתת רעיונות, עד שמגעים לעשות, ואז כל הציפורים נודדות להן. אני חושב שכדי לכולם להגיע עם שחפצים וכובעי פלדה ביום שלישי :2gunfire::snipersmi

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

אוסיף רק שישנה עוד החלטה שלא יושמה עד היום, שנהגי המשנה גם חייבים להיות חברי עמותה

דני

אם זה נכון ,שים לב איך מתקבלות החלטות ומה עושים איתן !!!!!!!

יש לך הסבר סביר מדוע הוועד לא דאג שהנווטים ירשמו לעמותה ??

מי בוועד היה אחראי לזה ?

אתה בטוח שההחלטה אכן התקבלה בכלל ?

אני זוכר שהיתה הצעה בלבד ובסופו של דבר נדחה יישומה למועד בלתי ידוע !!

מישל

פורסם
ניר לביא יש לי שאלה אליך, ממה אתה פוחד בדיוק ??? מה הקשקושים האלו בקשר לכל מיני אנשים שיבוא ויהרסו מה שהחברה הקשישים יותר הקימו?למה שתהיה סיבה בכלל? לדעתי מישהו מנסה לשמור על הכסאות של המיסדים,וזה בסדר, רק שהכסאות שלהם יהיו כסאות של כבוד.לדעתי העמותה חייבת לעבור שינוי מהבסיס וכמה שיותר מהר,ולא בגלל איך שהיא מתפקדת היום, אלא שלאנשים ימאסו כל הסיפורים האלו והם יקימו עמותות אחרות ויתנתקו כליל,לדוגמת הראליי רייד שאני בעד. רק ככה הכוח יתפצל ולא יהיה בידיים של גוף אחד כמו עמותת הנהגים !!!!!!!.

זלמן בקר טוב

תודה על הבעת עמדתך בנושא .!! אני מקווה שדבריך לא יפלו לאזניים אטומות !

שים לב שכאשר אתה מביע עמדה הפוכה שלא נוחה לחלק מהחברים לא תוקפים אותך שאתה

מדבר מגרונו של אחר, כפי שרומזו לדובי מילר !!!!!

מקווה לראותך אצלנו בהקדם לעזור בשיקום היסודות !!

מישל

פורסם

מישל גדז

אתה היית מבקר העמותה טענות מהסוג שאתה מעלה תפנה לעצמך,ו אפילו והוועד שבו אתה נהנה להצליף ,טעה או לא תפקד כדבריך, אין זה פוסל מאחריותך.והיא יותר גדולה(האחריות שלך)

ממה שאתה מציג פה.

אינני מסנגר פה אל אף אחד, אבל שוב, את הבקורת שלי נגד חברים, ויש בקורת, לא תקבל מעל דפי הפורום אלא באסיפה הכללית.

נורא קל להשתלח מישל, מה מבחן התוצאה?

אדרבא, אולי הפעם תציג אתה מועמדות לוועד, או ליו"ר ? (עדיף)

תהיה אתה המומחה ל"שיקום יסודות", מדוע לנסוע עד לנורבגייה לזלמן? הדלק יקר.

תרגם את כשרון הכתיבה שלך לטובת העמותה ולא נגדה.

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

זלמן בקר טוב

1. מה שרואים משם לא רואים מכאן.

2. מה שכותבים בפורום זה לא בדיוק מה שמחוץ לפורום......

3. אז נכתב ! - ומי שכתב חי או מת ? - חי.

יובל

יובל מלמד

פורסם

יובל שלום לך, א אני שמח לראות שאתה חיי:-D דבר שיני אני למדתי משהו בחיי הקצרים, שלפעמים צריך שמישהו מבחוץ יסתכל פנימה. ולדעתי טוב שכל הנושא הזה עולה פה וכולם יכולים להגיב??? אפשר לדון ולתת רעיונות, ובמידה שרעיון אחד מ10 יתקבל? אז כבר עשינו משהו טוב ?? שיהיה לכולם המשך יום נהדר.

והמשיכו לנהוג בזהירות, זלמן

פורסם
מישל גדז

אתה היית מבקר העמותה טענות מהסוג שאתה מעלה תפנה לעצמך,ו אפילו והוועד שבו אתה נהנה להצליף ,טעה או לא תפקד כדבריך, אין זה פוסל מאחריותך.והיא יותר גדולה(האחריות שלך)

ממה שאתה מציג פה.

אינני מסנגר פה אל אף אחד, אבל שוב, את הבקורת שלי נגד חברים, ויש בקורת, לא תקבל מעל דפי הפורום אלא באסיפה הכללית.

נורא קל להשתלח מישל, מה מבחן התוצאה?

אדרבא, אולי הפעם תציג אתה מועמדות לוועד, או ליו"ר ? (עדיף)

תהיה אתה המומחה ל"שיקום יסודות", מדוע לנסוע עד לנורבגייה לזלמן? הדלק יקר.

תרגם את כשרון הכתיבה שלך לטובת העמותה ולא נגדה.

דני

דני לוי

אני אענה לך בתקווה שתבין שגם לי ולאחרים מותר להגיב כרצוננו !!

א. את סגנונך המשתלח ,הרי כל אחד בפורום הזה הספיק להכיר ! אז אל לך להתייפייף בתחפושת של כבשה !

ב. אתה פתאום לא מבקר חברים על דפי הפורום ?? אתה ?? לא כדאי שאזכיר לך את תגובותיך הבוטות

בעבר הרחוק והקרוב ! הרי אתה בעצמך לא פעם התנצלת (מעל דפי פורום זה) בפני ובפני אחרים על התבטאויות לא מכובדות , אני יודע שזכרונך קצר כפי שאתה בעצמך אמרת !!!

ג.ובקשר לתפקודי כמבקר - אני מקווה שאת זה כן תזכור- כשנקבעה ישיבת וועד "סגורה" , המזכיר לא הסכים לאפשר לי להיות נוכח, פניתי לחברי וועדת הביקורת (רמי שוכטוביץ ושי שמעוני )ושאלתי אותם מה לעשות, ושניהם היו בדעה אחידה שאף אחד לא יכול למנוע מהמבקר להיות נוכח בישיבת וועד ,אפילו אם הוכרזה כ"סגורה". פניתי למבקר הקודם,ז'קי זית,והוא אמר במפורש שאין סמכות לאף אחד למנוע מהמבקר להגיע לישיבה סגורה ככל שתהיה .פניתי אליך כיו"ר אך תשובתך היתה "אני לא הכתובת, המזכיר קבע שהישיבה סגורה תפנה אליו !" (תשובה לעניין!!!) פניתי ליובל מלמד ,כחבר וועד, תשובתו הייתה "שאין לו בעיה שהמבקר יהיה נוכח,ושעלי לפנות למזכיר-אהוד לביא"פניתי לאהוד לביא,

וכאן הבנתי שאין מה לעשות ולא אוכל למלא תפקידי נאמנה- תשובתו היתה" אתה לא מוסמך להגיע לישיבה כי לא נבחרת פה אחד באסיפה הכללית" הייתי נסער מאוד ולא התכוונתי לוותר,אך פתאום הודיע המזכיר אהוד לביא שהישיבה התבטלה,ללא שום סיבה מנומקת !!!!!!

תגיד, זה נראה לך תקין ??? אתה כיו"ר לא התערבת, מדוע ??????

ד.אתמול כתבתי לך שזה לא המקום לדון(פה בפורום) בתפקוד החברים ,ושזה לא יעשה טוב לאף אחד, אך לא השארת לי שום ברירה אלא להגיב

על הביקרת שלך לגבי תפקודי כמבקר, וזו דוגמא אחת בלבד !

ה.לגביך אישית- אני תמיד טענתי שאתה עושה עבודה קשה מול הרשויות ותמיד תמכתי בך להמשיך בכך,ומגיע לך כל הברכות , אבל היית צריך לתת לאחרים לטפל בנושאים הקשורים לחברים ולפעילות השוטפת של העמותה, ולא להתערב בכל נושא ולו הקטן ביותר.

לסיכום: לגבי העתיד , נראה לאן נושבת הרוח ונשמע את החברים מחר, כי כפי שאתה רואה אף אחד לא מעז

להביע דיעה כאן בפורום וחבל !!!

מישל

פורסם

ההגנה הטובה ביותר זו ההתקפה

,אין לי בעייה עם זה, ומכיוון שאינני משמש יותר בשום תפקיד בעמותה לא נותר לי אלא לחייך.אל תשכח שאתה הוא זה שהצעת לי לטפל בנושאים הממלכתיים ולא להתערב בתפעול העמותה השוטף וכך עשיתי.

לא ענית פה על שום הצעה קונקרטית.

,בוא תשנה מבפנים לא מבחוץ ,תגיש מועמדות, נראה ונבחן אותך בשנה הקרובה.

כבר אמרתי לך לא פעם[ המעשים, לא הדיבורים הם הקובעים.

מירוצי מכוניות

פורסם

התקפה אתה קורא לזה ????

אלה היו תשובות אחת לאחת על השאלותיך !!!

אתה לא מוכן להבין שלא היתה לי אפשרות לשנות ולבקר בתוקף תפקידי כמבקר כאשר פועלים כפי שאהוד לביא פעל , מה אתה מתכחש לעובדה הזו ?????

זה שהתפטרת לא אומר שאתה לא יכול להשיב !! זה מה שיש לך לאמר "לא נותר לי אלא לחייך"

אני מתקשה להבין - קראת את מה שכתבתי ???? זה לא שווה התייחסות ?

מה היית עושה במקומי ?

מישל

• תוכן חדש...