Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט JBL 70 RMS

וסאב cerwin vega 300 RMS

איזה מהמגברים הבאים יהיה הכי מתאים (ולמה אם אפשר):

XETEC XIRCUIT 240.4

70X4

185X2

UNDERATED ?

ROCKFORD 4004

50X4

200X2

UNDERATED

JBL GTO 75.4

104X4

284X2

PHASE LINEAR PB4

65X4

200X2

UNDERATED?

DRAGSTER 4075

75X4

220X2

הדראגסטר חדש עולה 900-950 שקל

כל השאר יד שניה, ולכן אמנע מלהגיד מחירים אך אנא קחו בחשבון את המחירים של כל אחד מהמגברים

אני כנראה אביא PPI אבל אני לא מסתמך על זה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מניסיון שהיה לי עם ה GTO וה4004,אישית הייתי ממליץ לך על ה רוקפורד ,

אבל אני מדגיש שרק אלו היה לי איתם ניסיון והרוקפורד הזה פשוט מגבר חייה לכל דבר, לא פרוטקשן חיתוכים מעולים ונותן עוצמה גדולה יותר מ 50 לערוץ.

פורסם

הזטק מסוגל לטגן לך את הטוויטרים של הJBL ודרגסטר מעולם לא הוכיחו את עצמם כמוצר שיעמוד באותה השורה עם המגברים שציינת.

הJBL שציינת גם נופל מהם והוא לדעתי גם כן חזק מידי לסט הקדמי שלך.

הפייז נראה לי האפשרות הכי איכותית ואילו הרוקפורד נראה לי הכי בטוח לשימוש על הסט הקדמי.

אני הייתי במקומך מנסה להביא את הPPI או שהייתי קונה את הפייז.

- לפי מה שאני מבין אתה מתכוון להרים סט קידמי וסאב על אותו המגבר.

תחשוב על אפשרות של מונובלוק לסאב ומגבר 2 ערוצים לסט הקדמי או אפילו מגבר 4 ערוצים לסט הקדמי בכדי שתהיה לך אפשרות עתידית להגביר בתצורת בי-אמפינג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הזטק מסוגל לטגן לך את הטוויטרים של הJBL ודרגסטר מעולם לא הוכיחו את עצמם כמוצר שיעמוד באותה השורה עם המגברים שציינת.

הJBL שציינת גם נופל מהם והוא לדעתי גם כן חזק מידי לסט הקדמי שלך.

הפייז נראה לי האפשרות הכי איכותית ואילו הרוקפורד נראה לי הכי בטוח לשימוש על הסט הקדמי.

אני הייתי במקומך מנסה להביא את הPPI או שהייתי קונה את הפייז.

- לפי מה שאני מבין אתה מתכוון להרים סט קידמי וסאב על אותו המגבר.

תחשוב על אפשרות של מונובלוק לסאב ומגבר 2 ערוצים לסט הקדמי או אפילו מגבר 4 ערוצים לסט הקדמי בכדי שתהיה לך אפשרות עתידית להגביר בתצורת בי-אמפינג.

זה בדיוק מה שאני חושב לעשות

להביא מגבר 4 ערוצים ל B AMPING עתידי

אך בינתיים חשוב לי שהוא יחזיק יפה גם את הסאב

כמובן שה JBL והדראגסטר נופל מפייז, זטק ורוקפורד, אך המחיר שלהם נמוך יותר, אני לא מציין מחירים כי המוצרים הם מחברי הפורום

מצד אחד אני יודע שהרוקפורד יהיה מספיק איפשהו, מצד שני אני בתהיות אם הוא יחזיק קומפוננט

טוב יותר בעתיד, כמו קאפה פרפקט או דוטק או משהו בסגנון

ד"א, האם פייז הוא אנדרייטד ?

פורסם

לא היה לי ניסיון מעשי עם המגברים הנ"ל אבל את רובם יצא לי להתעסק\לשמוע.

לפי דעתי אם תצליח להביא PPI זאת תהיה הבחירה הכי טובה ואם לא אז הייתי ממליץ לך על ה 4004 והוא underated כמו שציינת, אתה יכול לעיין בקישור הזה ולראות כמה הוא מוציא בפועל .

http://www.rockfordfosgate.com/products/amp_power_output.asp

ולא ניראה לי שתהיה לו בעיה להרים כל קומפוננט אפילו מהחזקים.

בהצלחה.

פורסם

לפי הלינק הזה הוא מוציא ב- 4 אוהם 60-65 RMS ואני לא יודע אם זה יספיק לקומפוננט, זה החשש שלי, מצד שני הוא יהיה טוב בבי אמפינג

פורסם
לפי הלינק הזה הוא מוציא ב- 4 אוהם 60-65 RMS ואני לא יודע אם זה יספיק לקומפוננט, זה החשש שלי, מצד שני הוא יהיה טוב בבי אמפינג

איפה ראית 60-65 RMS ? אתה מתכוון לדגם P או T ?

פורסם

דגם P, מופיע רק נתונים ב- 2 אוהם, אני השלכתי את זה ל- 4 אוהם, אולי זה לא טוב ?

פורסם

לפי רוקפורד ובקישור שנתתי הוא נותן 22% יותר, משמע הדבר ב 4 אוהם הוא יתן בערך 62 RMS שזה

לפי דעתי הגברה מתאימה לרמקול בהספק 70 RMS. אבל שוב זו דעתי האישית.

פורסם

תיקח בחשבון שרמקול שנתון היצרן שלו הוא 70 RMS - לא אומר בשום צורה שאתה גם צריך לספק לו 70 RMS.

מה שזה אומר בפועל זה שזה המקסימום שהרמקול יכול לספוג בצורה יציבה. תיקח בחשבון גם שרמקול עובד בתחום תדר מסויים - אם אתה חותך אותו קצת יותר נמוך מהתחום תדר שבו הוא מסוגל לעמוד בהספק של 70 RMS אתה כבר מוריד את יכולת הספיגה שלו בצורה משמעותית.

אני תמיד מוריד לפחות 10 אחוז מיכולת הספיגה של הרמקול לעומת מה שאני הולך לספק לו.

תחשוב על זה שמידים וטוויטרים מגיעים ליכולת התזוזה המרבית שלהם בהספק הרבה יותר קטן ממה שהם מסוגלים לספוג - כל השאר הופך לחום מבוזבז ככה שזה ממש לא הכרחי שהמגבר יהיה חזק כמו הרמקול שאותו הוא מגביר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סרול

עצה שלי

או הppi או הרוקפורד

62 ואפילו 60 יספיקו לקומפוננט שלך די והותר

יגביר לך גם את הסאב לעת עתה ברמה מספקת ביותר

ובעתיד תוכל להשתדרג ולעבוד בבי אמפינג.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...