Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Had a ride on one yesterday. Crown Victoria is great for axing on Miracle of Mountains

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לפני שיבואו ההשמצות - זה אוטו נהדר. שריד אחרון למה שמכונית אמריקאית אמיתית צריכה להיות.

יותר טוב מהקראון ויקטוריה, זה המרקיורי גרנד-מרקי שהוא אותו האוטו רק מהודר יותר.

נמרוד

רק נהדר?

ממש נזר הבריאה!לא יודע איך היה נראה העולם בלי המכונית ההזוייה הזו.

מסתבר שחוץ מנהגי מוניות בניו-יורק לא רבים חושבים כמוך,ולפי איך שניראו ה"אמריקאיות" האמיתיות טוב שהיא נישארה שריד אחרון..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

נהגתי לא קצת בכאלה, ויש לי אפילו את הסבא שלה - ה LTD.

צריך להבין את הרעיון מאחורי אוטו כזה. זו מכונית שנועדה לשינוע ארוך טווח ע"פ היי - ויי שלא נגמר, ורובו בקו ישר. בתנאים אלו, אתה מעוניין במכונית נוחה, שתיתן לך הרגשה שאתה יושב בכורסא בסלון בבית, ולא צריך לעשות אלף מייל ביום וחצי ועוד להגיע רענן לשלוש פגישות חשובות בדרך. באוטו כזה אתה מנותק מהדרך ונוסע בכפפה רכה ומלטפת.

אופציה שניה זו המכונית המשפחתית. כל מי שקנה מיניוואן, יכל באותה מידה לקנות קראון ויקטוריה. יש מקום לשישה, תא מטען ענק, כח מנוע מספק בהחלט, ונוחות רבה.

אני מסכים שזו לא המכונית לכביש פתלתל באלפים או לסימטאות רומא. זו גם לא מכונית למי שנוסע בשביל "חווית הנהיגה", אבל אני מכיר מעט מאוד אנשים שנוהגים קילומטראז' רב, ועוד מחפשים חוויות.

נמרוד

פורסם

אני עם נמרוד.

בסוף שנות ה-80 חייתי תקופה בארה"ב. קניתי גרנד מרקיז מסוף שנות ה-60 ב- 250 דולר ונהניתי מכל רגע במשך 7 חודשים.

האוטו נוח מאד, נהדר לטיולים ארוכים ונינוחים, ועם מנוע של 7 ליטר ו- 325 כ"ס הייתי אוהב להתחרות עם חברה בעלי קמרות ולברוח להם. הרכב היה מפרפר ונעצר עם קיק ב- 70 קמ"ש תוך כדי העלאת ענן עשן- אני נזכר בזה בגעגוע. הייתי מחליף צמיגים אחוריים כל שבועיים, אך בסיילים הם עלו כ- 20 דולר לזוג.

שוב, אין זה רכב ספורטיבי, אין כלל מה לדבר על נסיעה ספורטיבית אבל יש בו המון קסם והמון כח(לפחות בדגמים הישנים), וכן גם כיף.

הייתי שמח להחזיק רכב כזה היום בנוסף לאימפרזה טורבו, והיום הזה יגיע.

פורסם

למי שעדיין לא ניסה את חיפוש התמונות בגוגל:

http://images.google.co.il/images?q=ford+crown+victoria&hl=iw&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA

ואלטה-ויסטה:

http://www.altavista.com/image/results?itag=ody&q=ford+crown+victoria&kgs=0&kls=0

הקראון ויקטוריה היא המקבילה מבית פורד ל"אמבטיה" מבית GM הלא היא הקפריס: אורך מקסימלי עם גימור מינימאלי.

ford-crown-victoria-1997.jpg

Ford - Crown Victoria (1997) Picture Photo Pic Wallpaper Image of Ford - Crown Victoria (1997)

האנטיוירוס שלי זיהה וירוס שנצמד כבונוס לתמונות מהאתר allcarpictures.com ולכן לא מומלץ להכנס אליו!

פורסם

הקראון-ויק היא הסיבה לכך שחצי מפושעי ארה"ב מסתובבים חופשי... כשנדמה לך שאתה הולך לתפוס את העבריין הנמלט, ברגע האחרון האוטו (אם אפשר לקרוא לו ככה...) נזכר שהפילטר שמן מהטיפול האחרון לא מקורי, ומחליט מיד להזכיר לך את זה...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

מנוע 4.6 ליטר V8 הספק 224 כ"ס ב-4750 סל"ד

צריכת דלק : בעיר 17 מייל לגלון, מחוץ לעיר : 25 מייל לגלון

בסיס גלגלים: 291 ס"מ

אורך: 539 ס"מ

רוחב: 196 ס"מ

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...