Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול לקרוא בחתימה שלי. יש שם פרטים ורשמים על הסאב הנל'

סאב SQ, חזק יחסית למתחרים (VMAX, CVR, KAPPA). נשמע טוב מאוד

דורש תיבה אטומה, גדולה (כ- 2 QF)

דורש הגברה חזקה (הוא לא נציל, כמו הרבה סאבים SQ איכותיים), ברמת ה 500-700RMS.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
על סמך מה אתה אומר את זה רועי ?

בגלל שזה לא מתאים לך , הוא דווקא עבד יפה מאד כשהייתי ליד האוטו של ליאור .

אני אומר זאת על סמך נסיון.

לי זה לא התאים. הבאתי לו תיבה כזו ואח"כ החלפתי לעוד תיבה ולבסוף הגעתי לתיבה השלישית שיש לי אותה היום והיא בת כ 60 ליטר. זה פשוט נישמע לי הכי טוב.

חוץ מזה, תחשוב... אם הוא נשמע טוב בתיבה הזו, תתאר לך איך הוא נשמע בתיבה שלי שמתאימה לו מבחינת הוראות היצרן ומבחינת התאמה אישית שלי לאחר ניסיון :-D .

זו באמת דעתי האישית ועפ"י טעמי האישי, כמובן.

פורסם

לדגם 12 אינצ':

MUSICAL - 2.2 QF

SPL - 0.9 QF

זה עפ"י הוראות היצרן. יש לי את הMANUAL אם אתה רוצה. אני חושב שהוא מופיע באת שלהם. אם אתה לא מוצא. שלח לי EMAIL ואני אשלח לך.

אני לא בניתי לבד אלא הזמנתי תיבה בגודל הנ"ל (2.2 QF, אולי 2...לא זוכר מה היה בסוף).

פורסם

אני מרוצה מהסאב בתיבה של ה 28 ליטר (גם אם הייתי רוצה לשים תיבה יותר גדולה האוטו שלי היה מתחיל לבכות^^),

מעניין לשמוע אותו בתיבה שלך 60 ליטר ולהשוות.

החיסרון היחידי בסאב הזה שהוא מצריך הגברה רצינית בלי גישורים של מגברים.

חיביים להביא לו מונו

ליאור

• תוכן חדש...