Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצל חבר שלי נוצר מצב שהידית יצא לו מהמקום....

רציתי לדעת אם יש איזה שהוא חומר מיוחד להדבקת הידית חזרה למוט? היא פשוט השתחררה לו.

החיבור הוא בין פלסטיק לברזל... איזה דבר מתאים לכך ? אשר יחזיק מעמד...

פורסם

נראה ששום הדבקה לא תחזיק את העסק כמו שצריך, אני הייתי מחפש את החלק כולו - מפירוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה שהוא יכול לנסות, לפני שהוא מחליף את כל החלק זה להדביק עם בונדו, או סיליקון. עדיף בונדו.

רצוי לפני זה לשפשף עם נייר זכוכית את החלק המתכתי כדי שיהיה מחוספס קצת ולנקות את שני החלקים.

אולי זה יחזיק מעמד. אם לא - חלק מפירוק כמו שZVIT הציע.

פורסם

אני מדבר כאן על חלק דיי חדש, ככה שמפירוק זה סיפור לא קטן, וגם לא בטוח שיצא לפועל.

מה שקרה הוא שהידית רק יצאה מהמוט , ניתן ללחוץ עליה שוב להחזיר אותה למוט אבל משיכה קלה מוציאה אותה משם, אני חיפשתי עצות להדבקה של הידית עצמה למוט בסה"כ ,

אני משער שחלק כזה מפירוק זה גם כסף יותר גדול, ולמה לשלם אם אפשר להדביק וזה יצא אותו הדבר ?!

אני חושש לצערי הרב שביצור החלק גם כן הוא בא בצורת הדבקה ולא בצורת תפיסה מיוחדת אשר תפסה את החלק הנ"ל.

אני משער שלכן יש דרך להדביק את זה מספיק חזק, אני חשבתי על אפוקסי שיעשה את העבודה כמו שצריך , מאחר ואני יודע שזהו דבק מאוד חזק אשר מתחבר בצורה טובה לפלסטיק ולמתכת.

דעתכם ?

פורסם

לפי מה שאני יודע אמורה להיות לידית מין ציור כזה שיש עליו את התרשים של

ההילוכים זה מין חתיכת פלסטיק אם תוציא אותו תוכל לחזק את הידית עם בורג

ולהחזיר את הפלסטיק וזהוא.

לא אצל כולם זה ככה אבל תבדוק אולי זה יעבוד.

למכירה ספרים בעברית!!! נדירים ביותר לרנו מגאן החדשה לכל המעונינים נא לפנות אלי בפרטי

פורסם

בחלק מהמכוניות זה הברגה ובחלק "נכנס" בלחץ.

אם זה מהסוג שנכנס בלחץ שווה לקנות חדש ולא להתעסק עם הדבקות/קומבינות.

"תפוח" פשוט אמור לעלות כ 50 שקלים.

פורסם
אני מדבר כאן על חלק דיי חדש, ככה שמפירוק זה סיפור לא קטן, וגם לא בטוח שיצא לפועל.

מה שקרה הוא שהידית רק יצאה מהמוט , ניתן ללחוץ עליה שוב להחזיר אותה למוט אבל משיכה קלה מוציאה אותה משם, אני חיפשתי עצות להדבקה של הידית עצמה למוט בסה"כ ,

אני משער שחלק כזה מפירוק זה גם כסף יותר גדול, ולמה לשלם אם אפשר להדביק וזה יצא אותו הדבר ?!

אני חושש לצערי הרב שביצור החלק גם כן הוא בא בצורת הדבקה ולא בצורת תפיסה מיוחדת אשר תפסה את החלק הנ"ל.

אני משער שלכן יש דרך להדביק את זה מספיק חזק, אני חשבתי על אפוקסי שיעשה את העבודה כמו שצריך , מאחר ואני יודע שזהו דבק מאוד חזק אשר מתחבר בצורה טובה לפלסטיק ולמתכת.

דעתכם ?

תגיד לי, כשחבר שלך מעביר הילוכים הוא מפעיל כוח על הידית כלפי מעלה?

לא חשבתי.....

אז אני לא מבין מה הבעיה כאן בכלל?

תגיד לחבר שלך שיפסיק למשוך את הידית למעלה, ושלום על ישראל ועל הפורום.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...