Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשיונותיהם של 18 נהגים נפסלו בשל עבירות תנועה חמורות; 10 נהגים נתפסו כשהם נוהגים במצב של שיכרות; 40 כלי רכב הורדו מהכביש

משטרת התנועה רשמה כמעט 2,000 דו"חות לנהגים מליל שישי, שביצעו עבירות שונות. המשטרה עורכת בסופי השבוע מבצעי תנועה במטרה לצמצם את כמות תאונות הדרכים.

במסגרת המבצעים, נפסלו רשיונותיהם של 18 נהגים בשל עבירות תנועות חמורות. עשרה נהגים נתפסו כשהם נוהגים במצב של שיכרות, ו-40 כלי רכב הורדו מהכביש בשל ליקויי בטיחות.

בגלי צה"ל דווח כי ליד קרית גת נתפסה צעירה בת 16, ללא רישיון, שנהגה במכונית של הוריה נגד כיוון התנועה. במקרה אחר נתפס אדם כשהוא נוהג במכוניתו ועל ברכיו תינוק בן שנה. לידו ישבה אשתו, כשעל ברכיה אחיו התאום של התינוק.

מתוף : וואלה!.

* אני מקווה שלא מדברים על אף אחד מחברי הפורום...

דייטסו שרייד בטירוף...

פורסם

לגבי העבירות שפורטו בהודעה לפני: כל הכבוד למשטרת התנועה.

להוריד מהכביש שיכורים, נהגים ללא רשיון שנוסעים נגד הכיוון (!!!), הורים שצריך לשלול להם את הרשיון גם להורות, ורכבים בעלי ליקויים בטיחותיים חמורים - מצווה.

אבל איכשהו נראה לי שמה שכתבתי למעתה זה 5% ממה שהם עשו והרוב זה:

- לתפוס את מי שנוסע 120 בכביש החוף

- להוריד מהכביש רכבים עם אגזוז משופר או צמיגים במידה 0.001 מעל המקורי

תקנו אותי אם אני טועה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אכן כל הכבוד למשטרע, נקווה שזה גל חדש במשטרע שיתחיל להוריד מהכביש לשם שינוי את הנהגים שבאמת גורמים לתאונות ...

אבל עדיין 2000 דוחות זה קצת מוגזם, אני הייתי רוצה לראות איזשהי פרזנטציה של סוגי הדוחות שנתנו ...

ד"א, איזה מזל שלא לקחתי את האוטו בסופשבוע הזה, היום ראיתי באיילון שוטר עם ממל"ז (אני לא נהגתי ככה שלא דאגתי) בקטע של הרצליה לת"א מתחת לגשר השני ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בגלי צה"ל דווח כי ליד קרית גת נתפסה צעירה בת 16, ללא רישיון, שנהגה במכונית של הוריה נגד כיוון התנועה.

תופעה חדשה או מה?

ממתי בנות עושות את זה? :shock:

אני אגב החלטתי שהספיק לי מה שכבר חטפתי אני לא מתעסק איתם, אני נוסע על 100 וזהו.

אגב שני, חזרתי מת"א ב7 בבוקר, לשנייה אחת נרדמתי בתחילת העליה לעיר הקודש, חבר שלי העיר אותי עם כאפה, זה יכל להגמר לא טוב :roll:

פורסם
אכן כל הכבוד למשטרע, נקווה שזה גל חדש במשטרע שיתחיל להוריד מהכביש לשם שינוי את הנהגים שבאמת גורמים לתאונות ...

אבל עדיין 2000 דוחות זה קצת מוגזם, אני הייתי רוצה לראות איזשהי פרזנטציה של סוגי הדוחות שנתנו ...

ד"א, איזה מזל שלא לקחתי את האוטו בסופשבוע הזה, היום ראיתי באיילון שוטר עם ממל"ז (אני לא נהגתי ככה שלא דאגתי) בקטע של הרצליה לת"א מתחת לגשר השני ...

אני חטפתי שם מהממל"ז לפני חודש. לפחות לא הייתי מספיק מהיר כדי להגיע למשפט... :?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתם יודעים כמה שוטרים ומתנדבים היו ביום שישי (אתמול) באזור השרון?!

כל 400 מטר בממוצע ניידת אחת או יותר, מכל פינה צץ לו איזה שוטר עם פנס, וממל"ז בכבישים ריקים שמותר בהם הרבה פחות ממה שבאמת אפשר לסוע...

עצרו מכוניות ונתנו דוחות על הדברים הכי לא רלוונטיים ושטותיים שאפשר לתת, כאילו הם נתנו לעצמם מטרה לתקוע כמה שיותר דוחות בשישי הזה (לעשות מעין שיא).

ממש חלום בלהות!

למזלי נסעתי עם הגדולה, והצלחתי לכבוש את היצר שלי :wink:

עם הקטנה היה לי הרבה יותר קשה :twisted:

Finger's gonna kill me.

פורסם

בגלי צה"ל דווח כי ליד קרית גת נתפסה צעירה בת 16, ללא רישיון, שנהגה במכונית של הוריה נגד כיוון התנועה.

תופעה חדשה או מה?

ממתי בנות עושות את זה? :shock:

אני אגב החלטתי שהספיק לי מה שכבר חטפתי אני לא מתעסק איתם, אני נוסע על 100 וזהו.

אגב שני, חזרתי מת"א ב7 בבוקר, לשנייה אחת נרדמתי בתחילת העליה לעיר הקודש, חבר שלי העיר אותי עם כאפה, זה יכל להגמר לא טוב :roll:

העיקר שאתה נוסע 100... :mad:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כל הכבוד למשטרה!

58 דוחו"ת מוצדקים בסוף שבוע אחד!! (כל עוד נסיעה ב- 140 לא נחשבת "עבירה חמורה")

לא 10, לא 20 - 58 דו"חות מוצדקים! איזה יופי!

(ועוד 1942 דו"חות שטותיים...)

אולי בגלל זה לא היו בסוף השבוע הרוגים בכבישים (או שכן?)

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...