Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמני מסלול ל-GT4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, בשעה טובה קימבנתי PS2 וקניתי GT4 מקורי. (159 שקלים). אז תסלחו לי על הצעירות :)

לגבי הזמנים במסלול: המסלול שהתחלתי להתאמן עליו הוא בעיקר ה-'רינג. מה נחשב זמן טוב במסלול הזה עם אימפרזה STI 04'? (זה הרכב עליו התאמנתי הכי הרבה). עשיתי (נראה לי) תוצאה ממש מעפנה - כמעט 10 דקות (!!). (לא כולל כמה תאונות בדרך :)).

עוד רעיון טוב - הוא שחבר'ה ירשמו כאן כמה הם מצליחים לעשות במסלולים שונים עם רכבים שונים.

אגב, למה אני לא רואה את פורשה? והאם יש הבדלים בביצועים בין ידני לאוטומט, כמו במציאות? (הרי במציאות אין איוו אוטו').

פורסם

נורבורגרינג (או איך שלא קוראים לו) עשיתי 8:04 (ארבע שניות) עם הניסן סקייליין אחת ליפני האחרונה מימין

עם מכוניות אחרות ( ברמה בערך כמו SPEC-C, M5 ) התוצאות שלי הם בין 8:40 ל 9 .

ואני נוהג שם ממש כמו איזה שיכור שבורח מהמשטרה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טוב בנור, עם אימפרזה 02', יותר חלשה מהSPEC C 04', עשיתי עכשיו, 8 דקות.. (עגול) (צמיגים סטנדרטים, ספורט - מדיום, בלי בקרות בכלל ועם תיבת הילוכים ידנית..).

תציב אתגר יותר רציני..

פורסם

לא חכמה להיתחרות מול נהג שיכור שבורח מהמשטרה

אגב מה זה הבקרה הנוספת ל TCS (שכחתי את השם)

פורסם
לא חכמה להיתחרות מול נהג שיכור שבורח מהמשטרה

אגב מה זה הבקרה הנוספת ל TCS (שכחתי את השם)

אמרת שיש לך זמנים טובים עם מכוניות חזקות נו , תגיד איזה במדוייק..

ולא "השנייה מהסוף"..

TCS בקרת החלקה (אחיזה), ושאר הבקרות זה, הבקרות היגוי יתר ותת היגוי ..

פורסם

סובארו STI ומעלה (כל מה שיש שם בשורה), EVO8 ומעלה, M5 , לגבי הסקייליין - לא זוכר את שם המלא אבל תיראה שבסוף השורה יש אחת עם 540 כח הנעה כפולה וזו שלפניה היא 490 כח הנעה אחורית אבל יותר ספורטיבית.

לא חרשתי על המשחק שאני זוכר את מלא השם של המכוניות, ולא טענתי לרגע שאני עושה זמנים טובים.

פורסם

אגב, יש הגאים מומלצים למשחק הזה? (במחירים סבירים)?

הגאים עם בערך 2.5 סיבובים מנעילה לנעילה, שיהיה כמה שיותר אמיתי :)

פורסם

עופר, יש להדיל בין שמני מנוע לשמני מסלול.

צריך ליבדוק איך LM מתפקד על המסלול, או במילים אחרות : יאשה צריך ליבדוק את זה על איזה מסלול עלום שם שישנו אי שם בסביבת נתניה.

פורסם

יש רק הגה אחד עם 3 סיבובים מנעילה לנעילה - שזה מה שמשתמשים בו גם בלינק שנתנו

DRIVING FORCE PRO של לוג'יטק...

מיובא לארץ

עולה כ900 ש"ח פעם אחרונה שבדקתי.

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2250,CONTENTID=7226

יש לי אותו והוא מדהים.

בקרוב יתחילו למכור בצורה סדירה את המחליף שלו -

שיפטר 6 הילוכים ו3 דוושות (שיפטר לא פונקציונלי בצורה מלאה בPS2 ... אבל מתאים גם לXBOX החדש וכנראה גם לPS3...)

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2250,CONTENTID=11867

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
יש רק הגה אחד עם 3 סיבובים מנעילה לנעילה - שזה מה שמשתמשים בו גם בלינק שנתנו

DRIVING FORCE PRO של לוג'יטק...

מיובא לארץ

עולה כ900 ש"ח פעם אחרונה שבדקתי.

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2250,CONTENTID=7226

יש לי אותו והוא מדהים.

ליביו איפה אפשר ליקנות את ההגה הזה בארצנו הקטנה?

פורסם

אין הגה כזה למיטב ידיעתי... (2 סיבובים , 6 הילוכים וקלאץ') יש את מה שאני הבאתי ...

אין אפשרות לצמצם.

יש לו צמצום לסיבוב אחד, או 3.

בקשר לאיפה, חיפוש קליל בזאפ העלה את זה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379773

רק תבחר מאיפה אתה רוצה לקנות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...