Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעייה שלך עם המיני לא כרוכה במכניקה שלה (היא בנוייה בצורה מאוד בסיסית ופשוטה) אם כי יורת בהיעדר חלקים בנמצא.

זה אומר תמיד כשמשהו מתקלקל - או לקנות ממיני אחרת (ואז אחרי חודשיים יתקלקל שוב) או להזמין חדש מאנגליה (ואז לחכות שבועיים עד שהחלק מגיע).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

באמת שאין לי עם זה בעיה. אני בנאדם עם הרבה סבלנות (וסובלנות), כך שלא תיהיה לי בעיה לחכות טיפה.

ועכשיו גם ראיתי מחירים באי ביי בריטניה, מנוע של מיני עולה שם משהו כמו 60 פאונד (נתון לעכשיו).

אני ארים טלפון לבעלים של המיני, נראה עד כמה הוא מוכן להתפשר (לרכב אין כמה טסטים ואגרות שלא שולמו).

אם הוא ישאר איתן בדעותיו, נמשיך לחפש.

אני לא מחפש רכב שהיה סגור בחניון 20 שנה, אבל לא רכב שהבעלים שלו היה נער בן 17-19 שרק קיבל רישיון ורצה רכב "ספורטיווי" (אני מתייחס אל רכבים אלו כאל רכב לשם הנאה), והחליט לנסות עליו PIMP MY RIDE בנוסח ביתי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצאתי לך רכב שיענה על כל הדרישות שלך.

מנוע 2 ליטר מוזרק, ספורטיבי ומרווח ובעל הנעה אחורית. בבקשה.

אני לא מכיר את הרכב הספציפי ואני מייד רואה שיש בו איזה קומבינת רשיונות אבל אם הוא תקין ומתוחזק טוב, יופי של אוטו!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אופציה שאף פעם לא מוצעת מפה משום סיבה ברורה לעין היא לאנצ'יה תמא טורבו.

רכב מפנק,מנוע חזק,מחיר נמוך.

מאוד מהנה לנהיגה.

יש אחת כזו בפורום למכירה עם פגיעה קלה בשסי מקדימה, אבל תכלס אותי זה לא היה ממש מעניין ברכב שעלותו 16000 ש"ח ומטה עם המון תמורה ביחס למחיר.

אפשר גם למצוא כאלו ללא תאונות ולא טחונות מכל הכיוונים גם ב20-24K.

ניר

under construction..

• תוכן חדש...