Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המדובר באופל קורסה SR שנת 1985 עם מנוע 1.3 ורצועת טיימינג קרועה...

אשמח לשמוע חוו"ד לגבי זמינות ומחירים של פתרונות אפשריים (מהקל אל הכבד):

 

1. החלפת רצועת טיימינג

2. אוברול (קומפלט או "חצי" אם יש דבר כזה)

3. החלפת מנוע - איזה חוקי ויתאים? (קאדט/רייסר/קורסה חדישה או אסטרה)

 

מה המנוע החזק ביותר שניתן להתקין בלי קומבינות שמעבר לחוק? השאיפה להתקרב נאמר ל-100 כ"ס.

(לפחות בחו"ל היתה בזמנו גרסת 1.6 GT/E עד כמה שזכור לי).

 

תודה מראש למבינים שיסייעו.

פורסם

מנוע ה 1.3 OHC הוא מנוע נפוץ מאוד בארץ,מלא קדטים הסתובבו איתו, אפילו אסקונות ונדמה לי שגם ראשונות האסטרות (לפני שהן הפכו ל 1400), המחירים שלו זולים ומלאי החלפים גדול מאוד. אין לך מה לדאוג בעניין הזה.

 

בקשר להחלפה למנוע אחר, אם החוק הוא מה שעומד לנגד עינייך, אין הרבה מה לעשות.

מכל מה שמנית, המנועים שונים לחלוטין ובעלי קוד מנוע שונה לחלוטין, אין שום בעיה להתקין אותם, הבעיה היא לאשר אותם כחוק.

המנוע החזק ביותר בלי קומבינות הוא המנוע שלך.

בחול אכן הייתה גירסת GSI עם מנוע 1600 אבל זה ממש כסף קטן, השיפור הפופולארי ביותר בחול הוא לדחוף להן את מנועי ה 2000 סמ"ק 16V של האסטרות עם 150 כ"ס, והמהדרין שבמהדרין מכניסים את מנועי הקליברה טורבו ביחד עם גיר 6 הילוכים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה (קצת מאוחרת) על התשובה.

 

הערכת עלויות באופן גס לפי הסעיפים בהודעה המקורית?

 

חתימה טובה.

פורסם

אתה בטוח , שהמנוע זקוק לשיפוץ? במנועים האלו לא אמור להיגרם נזק לשסתומים כשרצועת טיימינג נקרעת. כך לפחות טוענים המומחים כאן בפורום.

טיימינג + משאבת מיים במנוע הזה - לדעתי כ 400- 500 ש"ח

אין טיימינג יותר פשוט מזה .

 

 

ליניב - לא היו אסטרת עם המנוע המדובר . להפיך, מנוע 1400 הופיע כבר בקדט E בשנים האחרונות של הדגם .

 

 

×
×
  • תוכן חדש...