Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטענה של מסוק LAMA V3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהוא אולי יודע כמה זמן אני אמור להטעין את הסוללה של המסוק (LAMA V3)

וכמה זמן המוסוק אמור לרחף ?

אני מטעין אותו כ 40- דקות והמסוק עף כ 2 עד 3 דקות בילבד .

מניסיון אני יודע שהסוללה ליקראת הטענה מלאה היא מתחילה להיתחמם, ולי לא קרה שהיא היתחממה אפילו לא קצת, אולי אני צריך להטעין יותר ?

תודה לעוזרים רז...

פורסם

מה מתח הסוללה ומה מתח המטען? (לא שיש לי מושג על מה אתה מדבר בכלל, אני פשוט מנסה להבין את הצד החשמלי שבעניין)

לאן המטען מחובר ומה מתח היציאה שלו? ומה המתח שרשום על הסוללה?

פורסם

וגם כמה אמפר (במילי) הסוללה יכולה לאגור ואיזה התנגדות יש.

או שהכי פשוט תחבר מד זרם בינייהם.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

המטען מיחלק לשני חלקים: שנאי וממיר.

על הממיר כתוב שני טעינות גם 7.4 או 11.1

מתח הכניסה מ 10 וולט עד 15 וולט.(0.8 אמפר)

לממיר יש שני יציאות ואני יכול ליבחור או 11 או 7

לסוללה יש חוט שמתאים אך ורק ל 7.4.

על הסוללה כתוב 7.4 וולט ו800 מילי אמפר.

השנאי שלי (לא שזה משחק כאן) 12 וולט רגיל עם בננה.

אני חייב לציין שככה המסוק ניקנה ובחנות אמרו לי 20 דקות טעינה וטיסה של 30 עד 35 דקות.

אני טוען אותו בן חצי שעה ל 20 דקות והמסוק לא טס יותר 3 דקות(שזה קצת שנהנים)

רז...

פורסם

תקח מד זרם בינייהם ותראה כמו זרם המטען מוציא.

אם אתה אומר שאמרו לך שחצי שעה טעינה אז המד זרם צריך להראות לך 1.6A שזה לדעתי ממש הרבה בשביל הטענת סוללה., מטען סוללות של GP לדוגמא מוציא כ 50MA אם אני זוכר נכון.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

לא הבנתי כלום מהשנאי שלך, מה מתח היציאה בחיבור של הסוללה?!??!

האם הוא 7 וולט, ואתה מטעין סוללה של 7.4 וולט?

פורסם

אהלן,

אתה לא אמור לטעון את המסוק 20 דקות עד חצי שעה, אלא עד שהמטען מאשר שהסוללה טעונה (נורה ירוקה תכבה) המטען שקיבלת עם המסוק (מטען ליתיום כתום 2/3 תאים של חברת E-SKY) חכם, ויודע להפסיק טעינה לבד.

המטען לא מטעין לפי שעה, אלא לפי הזרם של הסוללה, מהסיבה הפשוטה שסוללת ליטיום אלולה להתפוצץ כאשר היא מגיעה למצב של טעינת יתר. אל תפתח את המטען ואל תתעסק עם הכיוונים של המטען בפנים, ואל תנסה להכניס את תקע ה- balancer של הסוללה לחיבור השני במטען (3 תאים).

פרט כמה זמן המסוק אצלך, איפה אתה מטעין את הסוללה(בית/ רכב), כמה טעינות היא עברה, והאם הסוללה ירדה מתחת למתח שלה או התנפחה. במקרה הכי גרוע, יהיה צורך להחליף מנועים, או סוללה/ מטען.

בכל מקרה, אני ממליץ לך ליסוע למקום שבו קנית את המסוק, (איפה קנית אותו?) ולבקש שיבדקו את הסוללה והמטען שלך.

או להגיע ישר ליבואן, "ספיד קונטרול", אנחנו יושבים בז'בוטינסקי 135 בר"ג, ונבדוק כבר מה הבעיה.

אני מקווה שתיהנה מהמסוק שלך בקרוב,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

רק עוד הערה קטנה בנוסף על התשובה המלאה של דימה,

אתה משתמש בסוללת ליתיום פולימר שני תאים (כל תא הוא 3.7 וולט נומינלי) וזו, אם לא הספקת עדיין להכיר, סוללה די אקזוטית. במילים אחרות - אל תנסה להתעסק איתה. המטען החכם שקיבלת יודע להטעין כך שיהיה מתח שווה בין התאים בכל זמן הטעינה. התעסקות עם הסוללה עלול לגרום לחוסר איזון בין התאים שמוביל להתפוצצות.

תאמין לי, ראיתי כבר התפוצצות של סוללה של 8 אמפר שעה, בוא רק נגיד שאחר כך הוזמנה חברה לשיקום נזקים לעבודה במשך יומיים.... לא נעים.

פורסם

המסוק אצלי כחודשיים (דרך אגב הייתי אצלכם כבר וחייבתם את אלירן )

המסוק טס משהוא כמו 30 פעמים .

המסוק טס כדקה מעולה ואז אין לו כוח כמו בהתחלה (לאחר דקה בערך אם אני מוריד מהמהירות של הלהבים ולאחר פחות מישניה נותן שוב פעם את כול המהירות של הלהבים המסוק יתרסק בריצפה כלומר אין לו כוח לעלות את עצמו ברגע של ירידה)

קרה לי כמה פעמים שבזמן הטעינה לאחר כ חצי שעה המנורה הצהובה בממיר מתחילה להבהב, מה זה אומר?

רז...

פורסם

קרה לי כמה פעמים שבזמן הטעינה לאחר כ חצי שעה המנורה הצהובה בממיר מתחילה להבהב, מה זה אומר?

רז...

לקראת סיום הטעינה הLED הירוק מתחיל להבהב.

זמן טעינה מסוללה ריקה אמור לקחת שעה בערך.

זמן טיסה ממוצא של המסוק הזה עם סוללה מקורית הוא בערך 5-10 דקות

No Risk, No Fun...

• תוכן חדש...