Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נמכר הרכב, כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי מכרה את המזדה שלה בשעה טובה.

הקונה קרציה וחושב לקבל רכב מושלם, רכב בן 4 שנים עם 93 אלף ק"מ לא יהיה מושלם בחיים והוא בכוח מחפש עכשיו מה לא תקין באוטו כדי לבוא בתלונות.

ההליך היה כזה.

הוא רצה לחסוך לעצמו בדיקה, אמא שלי התחייבה שאין שילדה והוא ביצע נסיעה להתרשמות עצמית (היה מוסכניק בעבר).

הוא החליט שהוא לא לוקח לבדיקה ונחתם זכרון דברים ונכתב שאמא שלי מתחייבת שאין שאסי, והוא מעוניין לרכוש את הרכב לאחר שנסע והרכב לשביעות רצונו.

אחרי החתימה על הזכרון דברים, אישתו התעקשה שיקח לבדיקה.

והוא לקח

נתגלו בולמים קדמיים ורעש מערכת תזמון שסתומים (אני מניח שהשסתומים זה כיסוי תחת והבולמים זה בלאי)

מעבר לזה לא היה שום כלום לרכב

עכשיו אחרי ההעברת בעלות והתשלום והכל, החכם מחפש בעיות באוטו ומתקשר להודיע לנו שהחלון כן עולה לא עולה ולא יודע מה עוד פתאום קורה לאוטו.

האם האחריות ירדה מאיתנו ברגע שהוא ביצע בדיקה במכון בדיקה?

שלא יחליט מחר שהתקלקל לו משהו ויבוא בתלונות ויחליט שאמא שלי צריכה לשלם לו תיקונים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפי מה שאתה מספר, הדבר היחיד שהוא יכול לבוא בטענות אליו, זה במקרה שיש פגיעה בשלדה.

תסביר לו את זה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
אחרי ההעברת בעלות והתשלום והכל
אחרי כל זה יצאתם מהתמונה.

אני מוכן לפנות לו מקום בחתימה שלי שיוכל ליקפוץ איתם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מזכיר לי מקרה שהיה לי, אבל לא קשור למכוניות.

אם הוא יבקש כסף, תבהיר לו חד וחלק שהוא ראה מה שקנה בבדיקה, ולא קנה חתול בשק והכל היה תחת אישורו, ושלא יבלבל את הביצים ויותר אל תענה לטלפונים שלו, פשוט ככה, תשמור את המספר שלו תחת "השמוק שקנה את המאזדה" וכל פעם שתראה את השם הזה אל תענה, הוא יבין את הרמז בסוף.

ואם לא...לא נורא, שיתקשר.

פורסם

גם לי היה סיפור דומה כשמכרתי את האיביזה שלי.

היו כמה בעיות שידעתי עליהן ולא עלו אפילו בבדיקה.

בזכרון דברים התעקשתי שיכתב שהקונה בדק את הרכב במכון בדיקה והוא מסיר ממני אחריות לגבי מצבו המכאני.

יומיים אחרי העברת הבעלות התחילו טלפונים ושאלות למה יש ככה ולמה פה ולמה שם..

אם הקונה חתום על מסמך שמאשר שהרכב לשביעות רצונו, אתה יכול להיות שקט.

פורסם

כל פעולה שלכם מבחינת הרכב לאחר העברת בעלות היא בגדר "רצון טוב" שבטח היית מעדיף ש"הרצון הטוב" בכל הסיפור הזה יהיה שהבחור יפסיק להתקשר.

על כל מקרה אם כבר הוא מתקשר , אני מציע שתענה וישר תנתק!

מה עשית בזה אתה שואל? אז כמה דברים:

1. הוא ידע שאתה יודע שזה הוא ואתה לא מעוניין לדבר איתו יותר.

2. הוא יפסיד כמה אגורות כל פעם שתענה ותנתק (אולי אפילו תשאיר את הטלפון פתוח שזה יהיה יותר).

3. אחרי הרבה שיחות תענה לו ותגיד לו שעל מחיר כל השיחות שהוא יתקשר הוא כבר יכל לקנות מערכת

ח"ח חדשה לרכב.

ואני אומר אם כבר, אז כבר :)

יומיים אחרי העברת הבעלות התחילו טלפונים ושאלות למה יש ככה ולמה פה ולמה שם..

אם הקונה חתום על מסמך שמאשר שהרכב לשביעות רצונו, אתה יכול להיות שקט.

אתה יכול ליהיות שקט עד הרגע שהוא יחכה לך מתחת לבית עם "חבר ילדות" שלו ...

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

אני לא יודע מה הוא רוצה רכב בן 4 שיוצא בבדיקה רק עם בלאי בולמים וגם זה כיסוי תחת אז שיקנה לך סלסלת שי לראש השנה על זה שהוא מצא רכב מעולה כל כך.

וברצינות, הוא חתום שהרכב נקי מתאונות והקונה בדק את הרכב ומצא חן בעיניו הוא באמת יכול לפנות לקו של ער''ן 1202.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

על כל מקרה אם כבר הוא מתקשר , אני מציע שתענה וישר תנתק!

מה עשית בזה אתה שואל? אז כמה דברים:

1. הוא ידע שאתה יודע שזה הוא ואתה לא מעוניין לדבר איתו יותר.

2. הוא יפסיד כמה אגורות כל פעם שתענה ותנתק (אולי אפילו תשאיר את הטלפון פתוח שזה יהיה יותר).

מסכים..

חשוב שידע שאתה זמין ופשוט לא עונה לו ספציפית מאשר לא תענה בכלל והוא יחשוב שהחלפת מספר/לא זמין וכל מיני שטויות שכאלה..

בקשר לסעיף 2, לא משנה אם ענית ל2 שניות וניתקת או ענית ל57 שניות..

הדקה הראשונה (במידה והוא מחייג מסלולרי) היא תשלום מלא לדקה, ורק מהדקה השניה זה כבר תשלום חלקי על חלק מהדקה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

האם הוספת סעיף בזיכרון דברים שאומר כי הקונה מצהיר ומתחייב כי בדק את מצבו הפיזי המכני והכללי של הרכב ומצא את מצב הרכב לשביעות רצונו, וכי אין לו כל דרישה/ תלונה/ תביעה/ תענה ל"מוכר" לגבי מצבו של הרכב.

אם כן, אז הכל בסדר.

אם לא עדיין יש לו סיכויי לתבוע אותך.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

מה אתה מתיחס אליו,לקח את האוטו לבדיקה ,סוף הסיפור,תענה לו לטלפון תגיד לו עוד מעט גם הדלק במיכל יגמר,אולי אתה רוצה שאני יתדלק את האוטו ? יאללה ניגמר.

שבוע טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...