Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור תמונות - MDC6 - 8.9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די, עומר, בחייאת...

גידי השתתף בMDC מההתחלה, והקשר שלו להדרכה במסלולים חדש דנדש. כל עוד אנחנו מתחייבים שלא יינתן לו שום יתרון על מתחרים אחרים למה שלא ישתתף בארוע האחרון?

(אגב, בעונה הבאה - מסכים איתך לגמרי.)

זה סתם ניפוח מיותר וסערה בכוס מים...

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גידי קרונין הוא שחקן חיזוק חדש ומצויין בצוות של מסלולים וכשיסיים את תקופת ההתלמדות (שבה הוא נמצא כרגע) הוא יתחיל לטפס במעלה סולם ההדרכה של מסלולים.

יש לגידי סיכוי טוב לפודיום בMDC, כי הוא נהג מוכשר ומיומן.

גידי לא ידע את מסלול הMDC לפני התחרות. נקודה. לא יהיה לו שום יתרון שנובע ממעורבותו במסלולים על אף אחד מהמתחרים. נקודה.

ההתחייבות על זה היא לא (רק) שלו, אלא של מסלולים והיא ברורה וחד משמעית.

זה בדיוק מה שקיויתי לשמוע והתשובה הראויה ביותר.

לי עצמי היו התלבטויות דומות לגבי אליפות הדריפטים שתהיה באלטרנטיבי ביום שישי. בסוף החלטתי שלא להשתתף כיוון שיש בזה משהו פסול לטעמי: אם זה בשל העובדה שיש לי זמן אימון ממושך יותר על המשטח או בשל מראית עין של מתחרים אחרים, וזאת למרות רצוני העז להשתתף בתחרות שכזאת עוד לפני זמן רב.

במקרה הזה אני מבין את גידי מכיוון שמדובר בתחרות ארוכה שהוא משתתף בא מהשלבים הראשוניים.

אני מקווה שמסלולים אכן יהיו נאמנים להגינות ולא יאפשרו זמן אימון מיוחד עם הראלי או הכרת המסלול ... במצב כזה, שאין לגידי יתרונות רבים ולאור השתתפותו מההתחלה זה בהחלט ראוי שיהנה מהתחרות ומהסיכוי לפודיום.

פורסם

ניב, אני חשבתי שזה מהסיבה שאין כרגע על מה להתחרות :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בו נתחיל בזה שה106ים בהחלט מוכיחות את עצמם למרות שאני עשיתי הקפה מדודה אחת בלבד על האיביזה T של SPOILED (באלוף האלופים) וקבעתי זמן יותר טוב מה106 שלי :roll: (כאשר קבעתי איתה זמן טוב ולקחתי שני בקטגוריה שלי..).

למה אתה חושב שמסלולים זה רק סללום?

הרי שזה ברור שלרכב עם כוח יש יתרון!

קופר מתאימה ללא הS ואני מאוד בעד שתגיע אחת כזאת לMDC , גם אותה ה106ים ישאירו מאחור:twisted: .

עשית הקפה מהירה יותר באיביזה גם בגלל שהאיביזה חזקה בלפחות 70% מה-106 שלך

וגם בעיקר כי כולנו היינו חמים על המסלול אחרי שלושה מקצים+גמר=4 מקצים

כמובן שלרכב עם הרבה יותר כוח יש יתרון

אני בטוח שעם נהג טוב גם קופר בליS תתן לכם בראש :lol:

פורסם
ניב, אני חשבתי שזה מהסיבה שאין כרגע על מה להתחרות :)

תתפלא מאוד אבל יש כמה אנשים נחמדים מאוד שכבר צילצלו והציעו לי להשתתף בתחרויות או סתם להחליק עם המיאטה שלהם.

אני לא יודע אם הם רוצים שאפרסם את השם שלהם אבל יש אנשים נהדרים בתחום הנהיגה שמוכנים לתת ליריב (סך הכל אני מתחרה נגדם) את הרכב שלהם באופן שמאוד משמח אותי. אני ממש גאה בזה שיש אנשים שכאלו בתחום המוטורי.

בכל מקרה את ההחלטה על ההשתתפות, או יותר נכון חוסר ההשתתפות החלטנו עוד שהרכב היה קיים.

במסגרת ההחלטה הנ"ל גם אני וגם אלי מנועים מלהשתתף בארוע באופן תחרותי - כלומר אנחנו יכולים לעלות ולבצע את התרגילים אבל לא לקבל ניקוד ולא להתחרות בגמר...

פורסם
תתפלא מאוד אבל יש כמה אנשים נחמדים מאוד שכבר צילצלו והציעו לי להשתתף בתחרויות או סתם להחליק עם המיאטה שלהם.
העיקר שנראה אותך ביום שישי הבא ב-MDC!!! :-)

אם אני זוכר נכון, עשית זמנים טובים גם כשהתחרית עם הקליאו, לא?

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם
די, עומר, בחייאת...

גידי השתתף בMDC מההתחלה, והקשר שלו להדרכה במסלולים חדש דנדש. כל עוד אנחנו מתחייבים שלא יינתן לו שום יתרון על מתחרים אחרים למה שלא ישתתף בארוע האחרון?

(אגב, בעונה הבאה - מסכים איתך לגמרי.)

זה סתם ניפוח מיותר וסערה בכוס מים...

NO PROB.

אין לי בעיה שגידי השתתף, נהפוכו אני מאוד אוהב את התחרות עצמה (מתח,אקשן!) וגידי הוא בהחלט מתחרה ראוי לביטוי.

פשוט בכללי זה לא אתי ולכן אתה מסכים איתי ששנה הבאה זה לא יקרה.

מבחינתי זה מקובל.

ניפוח מיותר - הקופר של קובי :smile: .

סערה בכוס מים- החלקה עם מיאטה '-)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

שהתחרתי עם הקליאו לא עשיתי זמנים טובים אבל אז בכלל לא הייתי רשום לתחרות ולא נהגתי על האוטו של תום פעם אחת באופן חזק.

הייתי עם תום בקהל ופתאום גל אמר לי שיש מקום ושאולי אכנס. אני כמובן לא יכולתי לומר לא ...

הפעם לא נראה לי שאני אגיע לגמר אבל אני לפחות אתאמן קצת לפני כדי להשתפשף. שלא להביך את עצמי יותר מדי ;-)

בעונה הבאה אני אגיע בתקווה עם מיאטה מצויידת ומוכנה לשימחה. בתקווה להוכיח שסוסים זה לא הכל בחיים ...

פורסם

בהצלחה לשניכם, חברים (ובעצם - לכל המשתתפים) :) ותודה על ההבנה.

ומה, לא ימשיכו הדיונים התאורטיים האינסופיים על יתרונותיה של הקופר הלא קיימת בקטגוריות שלא יהיו?? קובי, הצילו!!! :lol:

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

גור,ההצלה היחידה זה יישם ההצעה שלי לתקנון ב MDC 2007 :wink:

ואז גם לא תהיה שליטה של רכבים ספציפיים בקטגוריות השונות :evil:

פורסם

אם כבר מדברים על השנה הבאה, האם יש תאריך לתחילת העונה הבאה?

הצעה: תאריכים מסודרים קבועים מראש לכל הג'ימקאנות בעונה הבאה יועילו מאוד לכולם. (כך זה לא יתנגש עם אירועים מוטוריים אחרים - לפחות בתיכנונם במהלך השנה)

אולי ההתאחדות שקמה תיקח על עצמה את הצורך לרכז את כל תאריכי האירועים המוטוריים בשנה הבאה עלינו לטובה (יש מספיק ענפים פעילים היום - גם אם הם מחתרתיים). בכדי שזה לא יתנגש אחד עם השני (עד כמה שאפשר) - היה אמור להיערך ראלי באותו תאריך עם MDC6 שבסוף נדחה לתאריך אחר.

דוגמא נוספת - חברים קרובים שלי שמתחרים בקארטינג ורוצים לבוא ולנסות את המזל שלהם בג'ימקאנה לא יכולים לעשות זאת בגלל מירוץ שיערך באותו יום בלטרון.

אולי מישהו יתחיל לעשות סדר כדי שכולם יוכלו להנאות ולדחוף את הספורט הזה קדימה.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

בסופו של דבר, אנשים צריכים להבין שתמיד יהיה אוטו יותר תחרותי בקטגוריה מסויימת ותמיד יהיו מכוניות אחרות פחות תחרותיות באותה הקטגוריה.

מי שאיתרע מזלו וקנה אתה רכב הפחות תחרותי יכול לשפר במטרה להפוך את הרכב לתחרותי יותר או להחליף רכב לאחד תחרותי יותר אם זה כ"כ חשוב לו.

כמובן שצריכים להציב גבולות לכמות השיפורים שאפשר להעביר רכב לפני שהוא צריך לקפוץ לקטגוריה גבוהה יותר, למרות שנראה לי שלפחות כרגע יש עדיין מרחק מהיום הזה.

מוטי

פורסם

אולי יש מרחק ובאמת אנחנו לא קרובים למצב בו כולם משפרים אבל כבר היום יש לא מעט אנשים ששמים צמיגים מיוחדים ואין שום "קנס" או מעבר קטגוריה.

מילא העונה הזאת אבל גם אין שום תכנון כזה לעונה הבאה.

ניר

פורסם
מילא העונה הזאת אבל גם אין שום תכנון כזה לעונה הבאה.

ניר

וואלה? מאיפה אתה כל כך בטוח?? :-?

אני חושב שהמהירות שבה ליגת הMDC תפסה תאוצה הפתיעה את כולנו, גם את המארגנים וגם את המשתתפים, ולכן כשהנהג הראשון הגיע עם סמי סליקס אי אפשר היה למנוע ממנו להשתתף או לקנוס אותו כי לא הופיע בתקנון שום דבר בקשר לזה... מי חשב שכבר בעונה הראשונה נראה כזו תחרותיות?

חוץ מזה, למה רק צמיגים? מה בקשר לשיפורי מנוע (והרי יש כאלו)?

לקראת העונה הבאה נדון בכל הפרמטרים וניקח את הנושא בחשבון.

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם
בסופו של דבר, אנשים צריכים להבין שתמיד יהיה אוטו יותר תחרותי בקטגוריה מסויימת ותמיד יהיו מכוניות אחרות פחות תחרותיות באותה הקטגוריה.

מי שאיתרע מזלו וקנה אתה רכב הפחות תחרותי יכול לשפר במטרה להפוך את הרכב לתחרותי יותר או להחליף רכב לאחד תחרותי יותר אם זה כ"כ חשוב לו.

כמובן שצריכים להציב גבולות לכמות השיפורים שאפשר להעביר רכב לפני שהוא צריך לקפוץ לקטגוריה גבוהה יותר, למרות שנראה לי שלפחות כרגע יש עדיין מרחק מהיום הזה.

מוטי

יצירת הקטגוריות אמורה למנוע פער גדול מדי של שוני בין כלי הרכב המתחרים,

ובעת שמספר הרכב בקטגוריה גדל, אני (קוטנתי) לא רואה סיבה ליצור תתי קטגוריות להפרדה יותר קפדנית. אין שום סיבה שסתם דוגמא, אם התחרו עד היום X מתחרים בקטגוריה 1.6~2.0, והיום רוצים להשתתף 2X, לדעתי אפשר להפריד ביניהם בהתאם לסטטיסטיקה שבתוכם הנוגעת לכלי רכב שלהם, אם זו תהיה הפרדה ע"פ תיבת ההילוכים, אם זאת תהיה ע"פ 2.0 בלבד וקטגוריה נפרדת לשאר, או סתם קוטר האגזוז..

הרעיון ברור.

לעומת זאת, מצב אפוקליפסי שבינתיים לצערנו לא משתקף באופק כמו שאני רואה (לפחות עבור הציבור הרחב), זו אופציית השכרת רכב לצרוכי תחרות כזאת (שזה בטח מותנה ב"חוק" שמחכים לו),

שלדעתי היא הדבר הכי מעניין לפחות עבור הנהגים שבאים להתחרות ראסמי ולדעת מי נוהג יותר טוב על המסלול. (דבר שמושך פחות קהל אבל מעניין יותר עבור המתחרים).

עמרי.

• תוכן חדש...