Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור תמונות - MDC6 - 8.9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשורה התחתונה, צריך להשאיר את החלוקה כמו שהיא ולתת דגש לצמיגי סמי-סליקס.

כלומר לא ניתן לחלק את הרכבים ל2 קטוגוריות. לדוג: 1600 ללא סמי סליקס ו1600 עם סמי סליקס, מהסיבה הפשוטה שאין מספיק משתתפים.

הפתרון הקל ביותר הוא להעלות קטגוריה כמו שאחד מהמגיבים ציין . לדוג':1600 עם סמי סליקס תתחרה בקטגורית עד 2000 ורכבים בקטגורית עד 2000 עם צמיגי סמי סליקס יתחרו בקטוגורית -מעל 2000.

כך התחרותיות תגבר והמרוצים יהיו הרבה יותר אטרקטיבים.

when you shoot shoot dont talk

פורסם
אתה אופטימי מאוד, אין כזה דבר.

וספציפית, 4x4 עם פוטנציאל ענק של כ"ס לא נראה לך הופך את הרכב לעליון בקטגוריה לפי החלוקה שלך ?

אני אגב גם לא טוען שהחלוקה הנוכחית מעולה ולא מפלה אף-אחד.

ניר

בגלל זה 4X4 מקבל 2 שניות קנס לפי החלוקה שלי או יתרון 2 שניות ל4X2 זה אותו דבר

ובכול אופן אתה יכול להיות רגוע קליאו ספורט עדיין תהיה בקטגורית עד 2000 סמ"ק

רק תהיה לך תחרות עם איביזה,לאון,גולף GTI ועוד...

פורסם

קובי

אם החלוקה כמו שהצעת תתקבל, אני בפנים.

במצב הנוכחי חבל לי להתבזות מול STI\EVO

ליאור (לאון-4)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
החלוקנ שלך לא מפלה שום רכב :?:

אתה חושב שמיני קופר S מתאימה לקטגוריה הנמוכה ??

לאון טורבו משופרת לא תהיה בעלת יתרון גדול על הקטגוריה הביינונית ??

ואני עוד לא מדבר על רכבים רגילים משופרים כמו 106 טורבו, מיאטה טורבו וחברים.

ומה פתאום ההחלטה של לתת פור שניה ל GT על פני STI או איוו :?: אולי אני אקבל פור למיאטה כי היא יותר חלשה? והאוטומטיות יקבלו שתי שניות פור כי הן אוטומטיות ?

ניר צודק. החלוקה של היום לא עושה צדק לכולם והחלוקה שלך לא עושה צדק לכולם.

האפשרות הטובה ביותר לטעמי היא פשוט יותר חלוקות ויותר קבוצות.

קופר מתאימה,יגיע הזמן שהמונופול של ה106 ישבר :wink:

הלאון משופרת לא משנה בסיס של רכב,אז היא תהיה יותר מקדחה

ושוב רכב עם טורבו או משופר מנוע לא נותן הרבה בסללום

פור ל-GT אמרתי חצי שניה אבל לא חייבים להשתמש בזה

במקום 100 קבוצות עדיף קנסות

פורסם
קופר מתאימה,יגיע הזמן שהמונופול של ה106 ישבר :wink:

ושוב רכב עם טורבו או משופר מנוע לא נותן הרבה בסללום

בו נתחיל בזה שה106ים בהחלט מוכיחות את עצמם למרות שאני עשיתי הקפה מדודה אחת בלבד על האיביזה T של SPOILED (באלוף האלופים) וקבעתי זמן יותר טוב מה106 שלי :roll: (כאשר קבעתי איתה זמן טוב ולקחתי שני בקטגוריה שלי..).

למה אתה חושב שמסלולים זה רק סללום?

הרי שזה ברור שלרכב עם כוח יש יתרון!

קופר מתאימה ללא הS ואני מאוד בעד שתגיע אחת כזאת לMDC , גם אותה ה106ים ישאירו מאחור:twisted: .

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

עומר, אמרתי לך קודם ועכשיו מול כולם. קופר עם חבילת צילי ונהג טוב יעקפו את כל עדר ה 106 ראלי. זה פשוט אוטו נהדר.

קופר S אמורה להיות בקטגוריה הנמוכה לפי ההתצעה של קובי, זה בהחלט לא רכב שנמצא במקומו, גם ה RX8 (מנוע 1300 שמוחשב כפול בשל המבנה שלו).

אני מצטער בשביל כל בעלי האיביזות/לאון/גולף. הם בנחיתות מול המתחרים שלהם וזה ברור. למעשה אני חושב שהם די מקבילים למיאטה שמתחרה מול S2000 עם צמיגי סמי סליקס. להוסיף את הרכבים הנ"ל לקטגוריה יעשה להם צדק, כי הם ראויים להתחרות מול הקליאו ספורט. בדיוק כמו שאני יכול לטעון שלמיאטה מגיע להתחרות בקטגורייה הנמוכה יותר לפי יחס הספק משקל ...

בקיצר אין טעם לויכוח.

מה שכן מעניין זו השאלה הבאה: שמועה אומרת שאחד המתחרים על המקומות הראשונים בליגה החל לעבוד כמדריך במסלולים (שמועה מצד שלישי, אני לא ראיתי). מישהו שמתחרה על אליפות הליגה ויש לו סיכוי ראלי להגיע לפודיום.

האם זה הוגן שמדריך במסלולים יתחרה?

מצד אחד הוא התחיל את הליגה והגיע למרוץ האחרון במקום מכובד.

מצד שני הוא מכיר כעת את האספלט במקום ויש לו אופציה לאימונים רבים, כמו כן הוא יידע בדיוק את המסלול לפני התחרות.

שאלה קשה.

לטעמי התשובה צריכה להיות תלויה במתחרים קודם כל, אבל תנאי הכרחי זה התחייבות של הבחור שלא להתאמן על המסלול של הגימקנה לפני התחרות.

דעתכם :?:

פורסם

השמועה נכונה,בקורס שעשיתי שם שבוע שעבר ראיתי את הבן אדם שהוא אכן אחד המתחרים, אבל הוא כרגע לפי מה שראיתי לא על תקן מדריך אלה מתלמד ואני חושב שהוא מספיק אמין והוא לא יתאמן לקראת התחרות באופן מיוחד

פורסם

מה שכן מעניין זו השאלה הבאה: שמועה אומרת שאחד המתחרים על המקומות הראשונים בליגה החל לעבוד כמדריך במסלולים (שמועה מצד שלישי, אני לא ראיתי). מישהו שמתחרה על אליפות הליגה ויש לו סיכוי ראלי להגיע לפודיום.

מצד אחד הוא התחיל את הליגה והגיע למרוץ האחרון במקום מכובד.

מצד שני הוא מכיר כעת את האספלט במקום ויש לו אופציה לאימונים רבים, כמו כן הוא יידע בדיוק את המסלול לפני התחרות.

לטעמי התשובה צריכה להיות תלויה במתחרים קודם כל, אבל תנאי הכרחי זה התחייבות של הבחור שלא להתאמן על המסלול של הגימקנה לפני התחרות.

גידי קרונין הוא שחקן חיזוק חדש ומצויין בצוות של מסלולים וכשיסיים את תקופת ההתלמדות (שבה הוא נמצא כרגע) הוא יתחיל לטפס במעלה סולם ההדרכה של מסלולים.

יש לגידי סיכוי טוב לפודיום בMDC, כי הוא נהג מוכשר ומיומן.

גידי לא ידע את מסלול הMDC לפני התחרות. נקודה. לא יהיה לו שום יתרון שנובע ממעורבותו במסלולים על אף אחד מהמתחרים. נקודה.

ההתחייבות על זה היא לא (רק) שלו, אלא של מסלולים והיא ברורה וחד משמעית.

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

אני הולך להשתתף בקטגוריה של ה 2000+ נגד כל הנינג'ות. הרכב שלי הוא מרצדס 190E שנת 84.לפי הנתוני יצרן הרכב יצא מהמפעל עם +- 140 כ"ס ו 21 קג"מ. אני יודע מראש שאין לי הרבה סיכוי אבל לא אכפת לי לנסות רק בשביל החוויה והניסיון.

אסף

פורסם

פגשתי את גידי ביום שישי במסלולים.

הוא אכן עובד שם בתור מדריך.

אני אישית אוהב את התחרות וגידי הוא מתחרה טוב!

אם זאת זה לא אתי שמדריך של מסלולים יתחרה בליגה אשר מאורגנת ומתבצעת ע"י מסלולים!

מספיק יש לנו את ג'רמי :wink: .

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...