Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור תמונות - MDC6 - 8.9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דובי,

ברגע שיהיה גורם אחד מוסמך ורציני שירכז את כל נושא הספורט המוטורי הישראלי נוכל לפנות אליו. לצערי הרב, בגלל הבלגן הגדול (שלא לדבר בכלל על זה שהחוק עדיין לא מיושם) כרגע אין עם מי לדבר, וכל אגודה/עמותה/גוף עובדים בנפרד...

בגלל שהקמנו את הליגה כדי לקדם ולדחוף את הספורט המוטורי עד כמה שאנחנו יכולים, אנחנו נמשיך להוביל את הנושא ולעודד את הנהיגה הנכונה והספורטיבית. כשהגופים הרשמיים יתאפסו על עצמם ויפעלו בצורה רצינית נשמח לפנות אליהם. במצב הנוכחי זה רק "ישתק" את הליגה, וחבל.

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם
וואלה? מאיפה אתה כל כך בטוח?? :???:
גור בחייאת, אתה כבר אמור לדעת שאני בקשר קבוע איתכם ולא המצאתי פה איזו "תיאוריה".

אני מודע למה שאתם עושים כולל תיאום עם תקנון שמתוכנן להכנס לחוק הספורט המוטורי אבל דיברתי על כך עם גל לפני שבועיים והתשובה הייתה שאין לכם שום תכנון להגביל שימוש בצמיגים האלה (אגב, בניגוד לתקנון שמתגבש) או לחלק לקטגוריה נפרדת בעונה הבאה.

אם הדברים השתנו/שונים אני אשמח לדעת.

ניר

פורסם
לעומת זאת, מצב אפוקליפסי שבינתיים לצערנו לא משתקף באופק כמו שאני רואה (לפחות עבור הציבור הרחב), זו אופציית השכרת רכב לצרוכי תחרות כזאת

זה לא נכון!

כך לדוגמא את ניב עם המיאטה לשעבר שלו

אע"פ שהכסף שהוא ביקש על ההשכרה של הרכב שלו, לא יחסה בשום מצב על נזקים רציניים שעלולים להיווצר,

הוא הסכים לתת את הרכב הפרטי שלו למטרות לימודי דריפטינג להרבה אנשים וביניהם גם לאנשים חסרי כל נסיון קודם בהנעה אחורית רק בשביל לדחוף את הענף קדימה!

ואני דיי בטוח שגם את הרכב הבא שלו הוא ייתן למטרות האלו

תום

פורסם
זה לא נכון!

כך לדוגמא את ניב עם המיאטה לשעבר שלו

אע"פ שהכסף שהוא ביקש על ההשכרה של הרכב שלו, לא יחסה בשום מצב על נזקים רציניים שעלולים להיווצר,

הוא הסכים לתת את הרכב הפרטי שלו למטרות לימודי דריפטינג להרבה אנשים וביניהם גם לאנשים חסרי כל נסיון קודם בהנעה אחורית רק בשביל לדחוף את הענף קדימה!

ואני דיי בטוח שגם את הרכב הבא שלו הוא ייתן למטרות האלו

תום

תום, לצערי, אני, ואני בטוח שיש עוד כמה אנשים, לא הרבה, שלא מכירים את ניב והמיאטה שלו,

ולצערנו גם אין לנו גישה בעבקות זה אל הרכב שלו (יהיה באשר הוא), חוץ מזה, העדפה אישית ובטח של עוד רבים זה לא לקחת רכב מאדם שלא מכירים, לכן, אין ספק שאופציית השכרת רכב עדיפה על אחת כמה וכמה על פני שימוש ברכב של מכר או חבר.

פורסם
גור בחייאת, אתה כבר אמור לדעת שאני בקשר קבוע איתכם ולא המצאתי פה איזו "תיאוריה".

אני מודע למה שאתם עושים כולל תיאום עם תקנון שמתוכנן להכנס לחוק הספורט המוטורי אבל דיברתי על כך עם גל לפני שבועיים והתשובה הייתה שאין לכם שום תכנון להגביל שימוש בצמיגים האלה (אגב, בניגוד לתקנון שמתגבש) או לחלק לקטגוריה נפרדת בעונה הבאה.

אם הדברים השתנו/שונים אני אשמח לדעת.

ניר

ניר, כרגע אין שום החלטה רשמית בנושא התקנון לעונה הבאה של הMDC. אנחנו בהחלט שוקלים שינויים לגבי החלוקה לקטגוריות ושיפורים ברכבים, אבל כל זה נמצא בשלב של מוקדם מאוד של דיונים ואין שום החלטה לכאן או לכאן.

אני כן יכול להבטיח שברגע שנחליט נפרסם את כל ההחלטות ותקנון מסודר.

כרגע אנחנו ממוקדים בהפקת הארוע הקרוב.

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם
אין ספק שאופציית השכרת רכב עדיפה על אחת כמה וכמה על פני שימוש ברכב של מכר או חבר.
לא רציתי להגיב קודם, אבל אם כבר הנושא מתלהט:

אנחנו עובדים על פרוייקט נוסף, שכל מה שאני יכול לפרסם עליו כרגע זה שהוא יהיה גדול, הוא יהיה תותחי, והוא קשור לנקודה שהעלית...

יותר מזה - מצטער, לא יכול כרגע. אפרסם ברגע שאוכל ואני מבטיח שהחיוך לא ירד לך מהפנים להרבה זמן :)

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

אני, את הרכב שלי נתתי לשני תלמידים שרצו לעשות קורס דריפטים ולא היה להם רכב. זה נראה לי חשוב גם לפתח את הענף גם לתת לאנשים צעירים חשק רב יותר להגיע ולהתחרות.

אלמלא התאונה המצערת הייתי גם נותן את המיאטה לארוע אליפות הארץ בדריפטים למישהו שרצה להתחרות אבל אין לו רכב. (כמובן שהתנאי הוא שאם הוא זוכה אני מקבל את הפרס :-) )

אני בספק אם יש עוד הרבה אנשים כמוני.

אני מוכן לשקול (אם מסלולים יפנו אלי) לתת את הרכב שלי לתחרות מורחבת יותר - למשל מספר אנשים שיתחרו רק על הרכב שלי. אבל זאת בהשגחה על הנהגים, על מנוחה מספקת לרכב וכמובן פיצוי רב ביותר :!:

פורסם

עם שמועות אני לא מתווכח, דובי... :)

תראה, הדבר היחיד שאני יכול לומר כרגע בצורה רשמית הוא שבעונה הנוכחית (כלומר, בארוע הקרוב והאחרון לעונה) לא יהיו הגבלות/קנסות כי בתקנון לא הגבלנו את הנושא. לקראת העונה הבאה נדון בכל הדברים האלו וניקח אותם בחשבון, ואחרי הכל נוציא תקנון מעודכן.

אני מבין את החששות ואת הטענות לגבי הגינות הליגה כאשר בודדים בעלי אמצעים יכולים להשיג יתרון באמצעים טכניים ואני מבטיח שהכל יילקח בחשבון. פשוט כרגע אין על מה לדבר... נגמור את העונה הנוכחית וניישם את הלקחים לקראת העונה הבאה, fair enough?

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם
עם שמועות אני לא מתווכח, דובי... :)

fair enough?

הבעיה היא לא השמועות אלא היתרון שמשיג מי שבונה את הרכב , שאולי יודע דברים שאחרים לא יודעים...

הרי לא יתכן שמישהו יכין רכב סתם...או לא לפי תקנון מסודר ....

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

גור \ קובי \ דובי \ מסלולים

אולי במקום לפתוח יותר מידי קטגוריות (אני בעד ההצעה של קובי) כדאי לאמץ את התקנות של ה DTM, כל מקום ראשון מקבל "עונש" של X ק"ג במירוץ הבא, מקום שני Y ושלישי משקל נמוך יותר.

זה יוריד את היתרון של בעלי הממון, אבל עדיין יאפשר להם להנות מעט מפירות ההשקעה\הכסף

זה גם יוריד את היתרון של צמיגי סמי-סליקס וגם של נהגים טובים מאד, אבל יצופף את הטבלה ויעשה את האירוע למותח יותר

my 2 cents

ליאור (שכרגע לא מכין שום לאון-4 .... )

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

גור

ידיעה שהגיעה למחשבי זה עתה .

ישנן שמועות ...כן שוב שמועות , כי קיים צו בימ"ש לסגירת כל הקומפלקס של בית הספר לתחבורה שבשטחו בעצם ממוקם גם מתחם מסלולים .

יש או תהיה איזו השפעה על הארוע (מקווה שלא , ה-75 מתכוננת...)

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
NO PROB.

אין לי בעיה שגידי השתתף, נהפוכו אני מאוד אוהב את התחרות עצמה (מתח,אקשן!) וגידי הוא בהחלט מתחרה ראוי לביטוי.

פשוט בכללי זה לא אתי ולכן אתה מסכים איתי ששנה הבאה זה לא יקרה.

מבחינתי זה מקובל.

ניפוח מיותר - הקופר של קובי :smile: .

סערה בכוס מים- החלקה עם מיאטה '-)

אומנם עקרונית אתם צודקים, אבל במסלולים עובדים כרגע אני מניח כ -20 איש, אז מה - לא מגיע להם לנהוג ב- MDC ?

תחשבו רגע ברצינות - אם יש התחייבות שלא יפרסמו מסלול כלשהו, אז איפה הבעיה ?

זו לא אליפות העולם וכולנו מנסים ליצור כאן תרבות נהיגה וספורט מוטורי, אם מעכשיו בכל מקום עבודה שמתעסק בתחום לא יוכל לשתף את עובדיו, אנחנו נגיע ליום שיהיו מעט מידי משתתפים.

איפה הרוח הספורטיבית ?

And may the best driver WIN !

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

לא מסכים איתך.

זה לא עניין הפרסום זה עניין הספורט וההוגנות.

וכן, זה מאוד לא הגיוני שעובד ישתתף בתחרות שהחברה שלו מארגנת (כמו "המבצע אסור לעובדי החברה, בלה, בלה בלה". משהו שנקרא ניגוד אינטרסים).

ומבחינת הספורטיביות, היא די נעלמת ברגע שחלק מהמתחרים (המדריכים) אלה אנשים שנוהגים במסלול הזה מהבוקר עד הערב וכבר טחנו כל מסלול אפשרי בו לא עשרות אלא מאות פעמים

(אם היה באמת מצב תיאורטי כזה בו כל עובדי מסלולים גם מתחרים בליגה הזאת היית רואה איך כמעט כל המשתתפים נעלמים להם בהיעדר הסיכוי להתחרות בהם).

ואגב, זה לא שנגזר על המדריכים לחיות בבידוד מוטורי מוחלט. שגיא השתתף (וזכה, יש לציין) בג'ימקאנה שקובי אירגן (ונערכה במסלולים...) וכפי שאני מבין אדם הולך לתת לנו קצת שואו בתחרות דריפטים בשישי הקרוב (בהצלחה 8-)).

אבל אתה מה אכפת לך ? עד כמה שאני זוכר אין עדיין מדריכים במסלולים עם רכב בקטגוריה שלך :twisted:

בקטגוריה שלי לעומת זאת יש כמה :lol:

ניר

• תוכן חדש...