Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור תמונות - MDC6 - 8.9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מספיק ירשמו אולי יהיה טעם לפתוח קטגוריית ליסינגומטיות בעונה הבאה - כאשר הכוונה למשפחתומטיות 1600 כמובן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם תהיה, אני מצטרף עם הליסינגומטית 1.5 שלי...

watch out ;)

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
רכבים רגילים יומיומיים עד 1600 כמו כל מיני סופר מיני סטנדרטיות ומשפחתומטיות שנופלות הן באחיזה הן בזריזות לעומת הצרפתיות הספורטיביות הקטנות
ל-106 ראלי, ששולטת בקטגוריה שלה, אין יותר הספק מאשר לסופר-מיני מודרניות (ואפילו פחות מלחלק גדול מהן). אז מה שאתה אומר זה שצריך יהיה להתחשב גם בזריזות כדי לחלק לקטגוריות.

איך תמדוד זריזות? או אחיזה? כמה ליכולות הנהג חלק באחיזה וזריזות הרכב?

דרך אגב, לפי ההגיון שלך צריך שיהיו לפחות 6 קטגוריות (למה לקפח את בעלי הרכבי הליסינג עם המנועים הגדולים יותר?):

1. עד 1600 סמ"ק לספורטיביות.

2. עד 1600 סמ"ק ללא ספורטיביות.

3. עד 2000 סמ"ק לספורטיביות.

4. עד 2000 סמ"ק ללא ספורטיביות.

5. מעל 2000 סמ"ק / טורבו לספורטיביות.

6. מעל 2000 סמ"ק / טורבו ללא ספורטיביות.

עוד כמה שאלות - איפה תסווג פיג'ו 206 XS? אלפא 147 1.6? ב.מ.וו 328 אוטו'?

אני מקווה שהעניין ברור. ניתן לאנשי מסלולים לעשות את ההחלטות שלהם, ומי שיתאים לו - שישתתף. מעבר לזה ברור שכל אחד ידאג רק לאינטרסים של עצמו.

גל (שדוחף חזק ליצירת קטגוריה של 306XSI לבנות משנת 99' עם מעיכות בדלת צד ימין).

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אני לא אומר שצריך להיות 6 קטגוריות למרות כמו שראיתי בארצות אחרות יש לא 6 אלה הרבה יותר, אבל אנחנו פה בארץ ועם זאת הספורט הזה צמח קצת והיתפתח וכרגע כבר לפי מה שהבנתי יש בכל קטגוריה 20-25 רכבים וכל הקטגוריות כבר מלאות שבועיים לפני האירוע כך שבהחלט יש מקום לפתוח עוד קטגוריה או 2, כמובן שאני יודע שתמיד יהיה מי שיקופח אבל לפחות להקטין משמעותית את כמות המקופחים, ושוב אני לא בא בטענות לאף אחד כל האירועים שהיו,היו מצויינים, כל אירוע נוסף שקם זה יוזמה מאוד מבורכת ,אני פשוט נותן הצעה לשיפור

פורסם

אירוע כמו MDC הוא אירוע יחצני עם ספונסר מוביל ( SEAT) לדעתי צריך שאירוע כזה יהיה אטרקטיבי לקהל. לצערי ליסינגטומטית לא ממש עונה לזה. אבל אם ליסינגטומטית משתתפת ומוציאה תוצאה סבירה זה מסקרן ומעניין.

לאחרונה קיימת דעיכה של קהל שמגיעה בד"כ רק לסוף לחזות ברפליקות הראלי. אם הייתי המארגן או הספונסר הייתי מודאג מכך ומנסה לפרוס את העניין גם בקטגוריות אחרות ע"י הגברת התחרות ולא יצירת

קטגוריות נפרדות.

אני הייתי משנה את הקטגוריות כך:

1. עד 1600 (רגיל )

2. עד 2500 כולל טורבו עד 1800 (כל VAG כולל V5 וגם אסטרה 2.2)

3. מעל 2500 או טורבו מעל 1800

זאב

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

העניין הוא אחר כי נפח מנוע לא פותר את כל הבעיתיות ואני אסביר למה הכוונה .

השתתפתי בשני הארועים הראשונים עם האלפא 145 שלי בעלת מנוע 1.7 סטנדרטית שכאשר יצאה מהמפעל היו לה 130 כ"ס , מראש ידעתי שאין לי סיכוי מול עדר הקליאו למינהם ועשיתי את זה רק בשביל הכייף והחוויה .

בהנחה שמישהו ירצה לעשות זאת ברצינות רכב כזה למשל הוא בעייתי בגלל הנפח והמשקל , מה שאומר שאולי צריך להוסיף לבחירת הקטגורייה גם אלמנט של יחס-משקל כמו שנהוג במספר סוגי מרוצים בחו"ל כיום .

איך מגדירים מה ספורטיבי ומה לא ...?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

איך מגדירים מה ספורטיבי ומה לא ...?

דובי

שואלים בפורום :p

דווקא ההצעה של זאב היא הכי נוחה עד עכשיו.

נ.ב.

אורן - הרכב שלך זה הרכב הכי גרוע שאפשר להביא לג'ימקאנה! משאית פונה יותר טוב ממנו..

עדיף תביא את הדיאל... רק אל תשכח לקשור אותה לעמוד שלא תיעלם :p

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זו בדיוק הנקודה שלי.

בכל מקרה, הפתרון של זאב בהחלט "מסדר" את עניין ה-VAG-ים ו"דופק" עוד יותר את רכבי ה-2/1.8 ליטר החלשים. אין מצב ש-3 קטגוריות יעשו צדק לכולם.

ברור שאין מה להכנס להגדרת ספורטיביות, וגם יחס משקל-הספק הוא בעייתי כי הרבה רכבים לא סטנדרטים.

ועניין זה מחזיר אותנו לנקודה שציינתי קודם - איך תתיחס לרכב 1.8T עם צ'יפ, שמפיק מעל 200 כ"ס?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

בזמן ההרשמה, כל מתמודד יקשור את רכבו לדיינו, ימדד ההספק, ואז יחשבו את היחס בין ההספק למשקל, ולפי זה יחולקו הקטגוריות.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

א. זה יסבך מאוד את העסק!

ב. יש עוד דברים לאוטו חוץ מכ"ס - כלומר, אם האוטו לא פונה אז מה יעזור לו כל הכח?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בזמן ההרשמה, כל מתמודד יקשור את רכבו לדיינו, ימדד ההספק, ואז יחשבו את היחס בין ההספק למשקל, ולפי זה יחולקו הקטגוריות.

אתה מביא את הדיינו מהבית?

פורסם

גל צודק.

איך אפשר לומר לאיביזות טורבו ולאון טורבו עם בין 156 סוסים לרגילה ועד מעל 200 למשופרות להתחרות מול רכבים שיש להם 130 - 150 כוחות סוס כמו הרכבים שלי ושלו.

ושלא נדבר על עקומת המומנט העדיפה בהרבה שלהן ...

• תוכן חדש...