Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פייייי....משוגע!!..

וגם...חוליגן!!!

יא אולוהים, איזו מפלצת אתה בונה..בהצלחה!!!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

כמה שאני מנסה להתאפק שלא לרוץ ולעשות גם מלא שיפורים... והודעות כאלה לא עוזרות לי... נראה לי שגם אני אקח איזה פרוייקט כמו שלך יום אחד... בעתיד... וגם לי יש את אותה "סטייה" אמריקאית.

בכל מקרה, באמת כל הכבוד על ההשקעה, ואני יודע שההשקעה היא ממש לא רק בכסף אלא גם בהרבה הרבה זמן ובטח גם לא מעט עבודה עצמית, תקן אותי אם אני טועה.

תתחדש...(כי יש לך משהו חדש עכשיו ששונה לגמרי ממה שהוא היה קודם)

בכל מקרה הייתי מאוד ממליץ לך על בדיקת דיינו, כדי שיהיו תוצאות רשמיות, אותי זה מעניין ואני בטוח שגם אותך...

ינון.

פורסם
:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

בהצלחה!

מסקרן אותי מה העלות המוערכת של הפרוייקט :roll:

מצטרף לשאלה... ואם אפשר ממש מהתחלה... כולל הקאמרו :D

ינון.

פורסם

נגיד את זה ככה.....עוד לפני המנוע עצמו, אם רק מסתכלים על כל התשתית שאני חושב שהיא הבסיס לשיפוץ רכב שיהיה שאני רוצה שיצא מהמקום כמו קליע, מגיעים כן לשש ספרות:

פנים הרכב הוחלף כולו (!) בחדש ומקורי למעט ידית B&M ראטשט, נעילת דיפרנציאל, בולמי קוני מתכווננים, חיזוקי שלדה, פרונט פוליגרפיט, תיבת הגה יחס קצר 12:1, משאבת הגה אלומיניום משופרת, רדיאטור אלומיניום 4 צלעות, בלמים מאווריים ומחורצים בקוטר 13 אינטץ', האדרס, דודים פתוחים, צינורות בקוטר 2.5 אינץ' עם קרוס ממבר (הצלבת צינורות פליטה לפני הדוד), סט צמיגים חדשים, רדיאטור קירור לשמן המנוע, רדיאטור קירור לשמן הגיר, משאבת דלק חשמלית - תשתית לבלון ההוא....הכחול.....שמתחיל ב-N, מגבר הצתה 40,000 וולט של MSD עם Blaster 3 Coil, מוטות מייצבים קדמי ואחורי בעלי קוטר מוגדל, גיר מיוחד שנבנה בסדנא עם קיטים מיוחדים שמיובאים מחו"ל - TCI , זה מה שעולה לי בראש כרגע...יש עוד....חלק כבר מותקן, חלק יותקן בקרוב, חלק במשלוחים מחו"ל בימים אלו.

תוסיפו לזה את ההשקעה על המנוע שמגיעה לחמש ספרות והספרה הראשונה היא לא אחד ואני מקווה שתיעצר בשתיים...

המטרה, רכב שיכנס לסיבוב בכל מהירות, יזנק מהמקום בלי להשאיר יותר מדי שאריות צמיג, יאיץ האצות ביניים כמו שרק אמריקאית יכולה, ובקיצור, ישבור את המיתוס לגבי רכבים אמריקאים.... :)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אין בארץ את הדור היותר יפה של הCAMARO? כלומר סביבות 68?

יענו SS and RS שזה גירסאות מדהימות לפני שהעיצוב התחלף לעיצוב כמו של המכונית שלך שאני אישית לא ממש אוהב

למה? ככה!

פורסם

חוליגן משוגע, אתה תגיע ליחס משקל/כ"ס של קטרהיים!!! :idea:

המשטרה בדרך אליך, ליאור ברוך! :twisted:

(ההיתי מת, או גוסס, או מנוון צמח וכדומה, רק בשביל סיבוב... :x )

בהצלחה, ותיהנה, פרופסור מטורף :wink:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
חוליגן משוגע, אתה תגיע ליחס משקל/כ"ס של קטרהיים!!! :idea:

המשטרה בדרך אליך, ליאור ברוך! :twisted:

(ההיתי מת, או גוסס, או מנוון צמח וכדומה, רק בשביל סיבוב... :x )

בהצלחה, ותיהנה, פרופסור מטורף :wink:

זה כל הכיף באוטו כזה...המשטרה לא יכולה לעשות כלום...הכל חוקי!! למעט הדבר ההוא שמתחיל ב N שאני בכלל לא בטוח שאני אתקין....

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ח' ח' על השיפורים ניראה ונשמע פצצה!

לגבי השוטרים הם תמיד ימצאו משהו אפילו שיהיו לך אישורים על הכל על אחת כמה ברכב שלך שמושך שוטרים כמו זבובים לח*ה.

אז תשים לב!

• תוכן חדש...