Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משנת 1993 אגב,בגדול הרכב היה מתניע תמיד טוב אבל בזמן האחרון האוטו לא מושך טוב, לפעמים יש לו ויברציות דיי חזקות ומן תקיעות כאלו בהאצה אבא שלי חשב שהבעיה היא בקרבורטור ולכן הוא הוציא אותו והחזיק אותה בערך שעה במדלל צבע שזה לא נראה לי רעיון ממש טוב תאמת...ועכשיו הוא גם לא מתניע נורמלי לפעמים הוא מתניע ישר (דיי נדיר) ,בדרך כלל כשהוא קר הוא מתניע נסבל אבל כשהוא עומד כמה שעות בשמש בעבודה הוא לא מתניע בכלל וצריך לדחוף תאוטו..לא ממש כיף וגם אז אחרי זה הוא לא מושך..

מישהו יכל לעזור לי בשתי הבעיות האלו שכנראה קשורות אחת בשניה? הפלאגים בני 6 חודשים בערך של magnetta marelli,והבעיה של הצפת הבוכנה טופלה כבר לפני שנה (כמו שהבנתי פגם ייצור)..

בכל מקרה תודה

פורסם
אבא שלי חשב שהבעיה היא בקרבורטור ולכן הוא הוציא אותו והחזיק אותה בערך שעה במדלל צבע

:shock:

בפעם הבאה יש לנסות חומצות שונות , ואם לא - אז אמוניה.

אליך צביקה !

פורסם

אונו פייר שלום רב וברוך בואך לפורום.

ראשית לפני שהשרשור שלך ינעל , רצוי ומומלץ להמנע מהשימוש הזה.....

ולגבי בעייתך: קרא את אבא שלך לסדר,ותסביר לו שהקרבורטור לא זקוק לטינר,ולא לסודה קאוסטית, ולא לדינמיט,בדבר פרטים על החשיבות בנקוי ושיפוץ במכון השתמש במנגנון החיפוש הקיים בפורום, עם הערך ניקוי קרבורטור.

בדבר פרטים נוספים, פנה אלי בפרטי, ואו בטלפון הרשום בפרופיל שלי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ממה האטמים הללו עשויים?הוא טוען שזו לא יכולה להיות הבעיה מאחר וכל מי שהוא מכיר מנקה במדלל,אז מה עכשיו קרבורטור חדש?!?!ומה בקשר לבעיה של התאוצה היא היתה עוד לפני זה תאמת...

עוד סימפטום שקרה ושככתי לציין שהמנוע התכבה כמה פעמים באמצע נסיעה אחרי זה לאחר מכן זה נפסק,והיום שוב זה קרה...גם זה בגלל הקרבורטור?

פורסם

האחרון שהשתמש בדלילה היה שמשון , ולא יצא לא שום דבר טוב מזה.

לגבי האטמים , האם אבא טרח לפתוח את הקרב' ולנקות אותו , או שסתם זרק אותו לתמיסה? כי גם אם הוא היה טובל את הקרב' באבקת יהלומים , הבעייה לא הייתה נפתר. גש ובצע ניקוי קרב' אמיתי.

פורסם

האטמים עשויים מחומר הנקרא קלינגריט. חומר המשנה את תכונותיו(אטימה), ומתנפח, כנ"ל הגומיות הדיטפרגמות וכל חלקי הגומי בקרבורטור.

האם כשהקרבורטור פורק מהרכב, הוא פורק לגורמים, והוחלף בו קיט שיפוץ המכיל אטמים ודיאפרגמות?

אינני יודע את מי אביך מכיר, אך קרבורטור לא מנקים בטינר(חומר מאד חריף ומזיק), והקרבורטור אמור להיות מפורק לגורמים, והחלקים הפנימים המתבלים הנמצאים בקיט שיפוץ מוחלפים, והקרבורטור עובר כוון CO, וההצתה מכוונת ומתואמת.

בעיות הצאוצה וההדלקה הקשה, מקורם בניקוי קרבורטור חאפרי, לא מקצועי, ומזיק.

במובן שהוא לא פותר לך את הבעיות שהזכרת, אלא רק מחמיר אותם.

על מנת לפתור אותם, יש לבצע ניקוי שיפוץ וכוון קרבורטור, במכון קרבורטורים, אמין, מקצועי , ובעל שם בתחומו.

בברכה

צ צביקה

פורסם
ממה האטמים הללו עשויים?הוא טוען שזו לא יכולה להיות הבעיה מאחר וכל מי שהוא מכיר מנקה במדלל,אז מה עכשיו קרבורטור חדש?!?!ומה בקשר לבעיה של התאוצה היא היתה עוד לפני זה תאמת...

עוד סימפטום שקרה ושכחתי לציי,שהמנוע התכבה כמה פעמים באמצע נסיעה, אחרי זה ,לאחר מכן זה נפסק,והיום שוב זה קרה...גם זה בגלל הקרבורטור?[כן!/QUOTE] ניקוי ושיפוץ קרבורטור במכון מקצועי ודחוף!!

בברכה

צביקה

פורסם
וכמה כל התענוג הזה יעלה?ואיפה אני יכל למצוא מכון כזה אני גר באשקלון..
ולבחור שהגיב מעלי עם הסופרמן...אתה אומר שאין מצב שהמדלל פגע בהם..?
פורסם

גם סופרמן לא ייעזור לך, וימנע ממך לטפל בקרבורטור בצורה מקצועית, ולא חאפרית.

אל תסמוך על המזל . תסמוך רק על אלוהינו שבשמים.

אלא אם רק אתה נוסע על סיטרואן.

קרבורטור חדש לא ניתן להשיג, האפשרות היחידה לשפץ את שלך.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...