Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 270
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בראשון, שכונת נחלת יהודה, רחוב גיבורי ישראל לנד-רובר 72 קצר למכירה.. (מי שרוצה את מספר הטלפון יאלץ להגיע למקום..).

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
המשאית בתמונה שהעתקתי דומה מאד למשאית צבאית קלה בריטית ממלחמת העולם השניה, Morris Commercial

ניתן לראות ברקע גם אלקמינו וג'יפ ישן.

פורסם
מי מזהה את התלת אופן שעל גבי המשאית
ה"מארח" שלי במקום טען שזה דוקאטי.

לא הצלחתי למצוא באתרים איטלקיים עדות לכך.

(זה נראה לי מסובך יותר מהלמברו)

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

אתמול במהלך נסיעה בכביש 44 לכיוון רמלה במונית שירות, בשיא של הגשם נצפו כלי הרכב הבאים:

אלפא סוד בצבע בז' ללא חלודות (טפו טפו טפו!) יוצאת מאחת היציאות של אזור, במושב הנהג ישב ככל הנראה מעצב תעשייתי העונה לשם איתי-סמוראי.

כ6-7 קילומטרים מאוחר יותר, קצת אחרי צריפין, נצפה בחור רוסי עם רעמת שיער שטנית שנוהג בליילנד ענקית ומגושמת משנות ה70, היה חיוך על פניו של הנהג, ונראה כי הוא נהנה ממשאית גדולה ללא הגה כוח.

שני הנהגים נראו מסוכנים והם חמושים ברצון לנהוג במכוניות לא שגרתיות לכבישי ישראל.

כל הרואה אותם מבקש לעבור לנתיב הימני ולמחוא כפים.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
ה"מארח" שלי במקום טען שזה דוקאטי.

לא הצלחתי למצוא באתרים איטלקיים עדות לכך.

(זה נראה לי מסובך יותר מהלמברו)

ישי

קצת פרטים על הדוקאטי אפשר?

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

כ6-7 קילומטרים מאוחר יותר, קצת אחרי צריפין, נצפה בחור רוסי עם רעמת שיער שטנית שנוהג בליילנד ענקית ומגושמת משנות ה70, היה חיוך על פניו של הנהג, ונראה כי הוא נהנה ממשאית גדולה ללא הגה כוח.

שני הנהגים נראו מסוכנים והם חמושים ברצון לנהוג במכוניות לא שגרתיות לכבישי ישראל.

כל הרואה אותם מבקש לעבור לנתיב הימני ולמחוא כפים.

:twisted::-D:wave2::hihi::roflmao: :roflmao: :cool::silly:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ברחובות ר"ג:
איזה רכב זה?

_____ 17.jpg

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

פורסם

השירות במחסומים ממשיך לספק רכבי אספנות מעניינים

נצתה אסקורט דור ראשון אבל בתצורת המסחרית (אפשר להגיד האמא של הקונקט), רכב שהיום יותר נדיר מהאסקורט עצמה נראתה במצב טוב ונסעה, הרכב שייך לערבי מעין ראפה (ליד אבו גוש) שטען שאין מה לדבר איתו על מכירה.

מרצדס לימוזינה (כמו המוניות שהיו פעם ועד היום נפוצות ברש"פ) משנות ה-70 גם הנהג תושב שועפט (שכונה ליד פסגת זאב) טען שהוא לא מוכר וגם כתוב לו על הרכב מרצדס אספנות.

דרך אגב יש מגרש ליד התחנה המרכזית של ירושלים ששמה יש גם מרצדס לימוזינה למכירה שנת 82.

ולא ממש אספנות אבל לפי מה שהבנתי רכב מאוד וולוו 760 שנת 87, הבעלים שלו גרים בעטרות ונראה שגם הוא מבין, כי היא נראתה במצב מעולה והוא אמר שהוא מחכה עוד 10 שנים שהרכב יוכל להיות רשום כאספנות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני חולק על דעתו של ידידי המלומד - לדעתי זו דווקא אוסטין A40, כמו בתמונה המצורפת. למוריס 1100 לא היתה דלת אחורית.

1960_Austin_A40_Saloon_White_sf11.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אם אנחנו מתעסקים במרצדסים- לימוזינות, אז באשדוד, באזה"ת, באחד מהמוסכים, נראתה מרצדס-לימוזינה משנות ה-60 לבנה, במצב סביר, ולדעתי- עם הניירות.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

פיאט 127 שנת 78\79 חונה כבר יותר מחודש בתחנת רכבת ראש העין צפון (צומת קסם)

ניראית שמורה אך לא זזה משם.

גדי - אישימוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...