Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 270
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרכבים בתמונת עמדו בחצר פרטית , עם נוספים, זה זמן רב.

לאחרונה אילו הוצאו לרשות הרבים ולא נראה לי שמישהוא ממש דואג להם.לרכב אחד מספר צהוב ישן,לא זוהר.שניהם 6 ספרות.

המיקום הוא איזור חדרה , אני לא מספק הכוונה ל"אוספי" הברזל.

ביררתי ומצאתי את מספר הטלפון של הבעלים , שלא גר בסביבה.

אין לי קשר לרכבים, הוא לא מכיר אותי, מעולם לא דיברנו והוא בודאי לא יודע שפירסמתי תמונות של רכביו. ירצה - יתייחס לטלפונים בכובד ראש , לא ירצה - יתעלם. מספר הטלפון נמחק ע"י מנהל הפורום - אם מעולם לא דיברתם, הוא גם לא הרשה לך לפרסם את המספר שלו... ציטוט מכללי הפורום: "לתשומת לב, יש לכבד את הפרטיות של המשתתפים ואחרים. לא יתפרסם מספר טלפון של גוף שלישי ללא ציון שהדבר נעשה בהסכמתו או לאחר שליחת ה"פ למנהל הפורום."

הרעיון הפשוט הוא להקדים את גנבי הברזל.

בהצלחה

ישי

אם אני לא טועה רואים כאן שברולט נובה או שבי 2 ווקסהול 6 צילינדר לא זוכר את הדגם אבל יחסית נדיר בארץ.

פורסם
שלום.

קובי עוד כוס קפה ? מה יהיה אולי תיקנה לי מכונת קפה ואני אכין לבד?

שים לב ידידי זו לא דלת זה תא מיטען רגיל שניפתח כלפי מטה ואני מיתעקש שזה מוריס 1100.

אים תביט היטב בצילום אתה תיראה שהדלת בג'ז בצבע אחר מהחלון אחורי + העמודים.

בברכה בני ל.

בני אל תתעקש זו אוסטין A40

סופי...

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אני מקווה שזו בדיחה, אחרת מישהו מפגין כאן חוסר ידע משווע - זה בסך הכל מיסחרית איווקו שידעה ימים יפים יותר (לא רבים, אני מניח)

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
כנראה שזה שם מקביל לקרסטה בשוק אחר. (אוסטרליה/דר"אפ ?) .

בישראל לא היה ווקסהול ונטורה .

קודם כל, את המשפט שמופיע בכחול לא אני כתבתי, אז בבקשה לא להכניס אותו לחלון הציטוט שלי (אני כבר הוצאתי אותו משם בהודעה שלך - יש יתרונות לסמכויות של מנהל פורום...).

ווקסהול וונטורה נמכרה תחת השם הזה גם באנגליה - דגם ה-6 צילינדר של הבודי החדש יותר (זה שצולם בתמונה) יוצר בשם הזה עד 1976. לעומת זאת, הקרסטה נמכרה באנגליה רק עד שנת 1972, בבודי הקודם.

אני לא יודע אם היה ייבוא סדיר של וונטורות בישראל, ולפי הצורה החיצונית קשה לדעת - הן כמעט זהות לויקטור. אני זוכר לפחות וונטורה כחולה אחת ברמת גן בתחילת שנות השמונים - לפחות זה מה שהיה כתוב עליה...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אני מקווה שזו בדיחה, אחרת מישהו מפגין כאן חוסר ידע משווע - זה בסך הכל מיסחרית איווקו שידעה ימים יפים יותר (לא רבים, אני מניח)

דב

זאת הסבירו לי כבר, ושמתי לב לזה אחרי שההודעה נכתבה כבר... אם כי החזית של הווינבנגו די דומה, אבל הוא גדול יותר, מגושם יותר ומרובע יותר.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

ווספה עם סירה שנצפתה היום בשכונת הדר בחיפה. צולם עם פלאפון, בגלל זה האיכות לא משהו

זו לא היתה ווספה, אלא למברטה, והתמונות נמחקו ע"י מנהל הפורום בגלל מספרי רישוי גלויים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...