Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן ויזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה.

לא חשבתי שהנושא נדון בעבר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שכחתם לציין את הויזה 4X4 "אלף בריכות" ששימשה באליפות הראליקרוס באשקלון (כמדומני בידי מישל גדז' , ג'קי זית , ואולי גם אהוד לביא)

visa_mille_pistes.jpg

תהיתי איך שרשור שלם עובר מבלי שאף אחד יזכיר את ה-4X4.

אלון (a.c), העלה הרבה חומר בעבר.

לא אלף בריכות (בצחוק, אני יודע) וגם לא אלף אגמים, השם הוא: "אלף מסלולים" Visa Mille Pistes.

11resizeuy6.jpg

40011resizeyx3.jpg

212resizexv9.jpg

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
האם גם באותם שנים היה שיתוף פעולה בין פז'ו וסיטרואן ופסי הייצור היו משותפים? (כמו סקסו ו 106 לדוגמא)

מקווה לתשובה מלומדת (עם היסטוריה של המכוניות) של חן פרחי 8)

מקבילה של ה104 ה"מקוצרת" בתמונה שצירפת היא הסיטרואן LN:

ln-1_300.jpg

בכל מקרה ה"ויזה" יוצרה לאחר הרכישה ע"י פז'ו ואכן התבססה על רצפת ה 104.

פורסם

כניראה שלצרפתים היה איזה קטע עם הענין הזה של הצופרים. בds היה צופר רגיל כל צד של המכונית.

והיה גם צופר אויר מקורי של המכונית.

ממש עכשיו השגתי כזה מקורי לds שלי

אריה

פורסם
שכחתם לציין את הויזה 4X4 "אלף בריכות" ששימשה באליפות הראליקרוס באשקלון (כמדומני בידי מישל גדז' , ג'קי זית , ואולי גם אהוד לביא)
הויזה ורוד-טורקיז (מרום הצמרת) היא של דני לוי - לא אהוד לביא (לאהוד הייתה 205GTI)

תמונה מעבר קרוב יותר:

3446_4_17-06-2004-12-18-29.jpg

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

שלום לכולם,

אני חושב שליצירה כזו מגיע מקום של כבוד בפורום הספורט המוטורי שלנו... אז אני פותח שרשור על ויזת אלף המסלולים - שם! אני לא מבין איך אף אחד עוד לא גרר את דני לוי, ג'קי זית וכמובן מישל גדז' שאולי הכי מזוהה בארץ עם הרכב הזה -להגיב על הנושא ולהעלות תמונות.

אז קדימה - אני מזמין את שלושתם להגיב.

כמי שנהג פעם פעמיים (או יותר) על הרכב המדהים הזה - אני יכול לספר ממקור ראשון - שבמסלולים מסויימים - גם כיום - הרכב הזה תחרותי ונותן פייט יפה בקטגוריית - עד 1600 CC.

איזה תענוג היה לשחרר קלאץ' ברכב של 680 ק"ג ולהרגיש כ 140 כ"ס בועטים בעפר את ארבעת הגלגלים דרך דיפרנציאלים מוגבלי החלקה והרכב פשוט נקרע מהמקום. לא הספקת לחשוב הרבה - והגיר נגמר ואתה במהירות MAX. רק לכתוב על זה ולהזכר בזה מעביר בי רטט...

מישל - לא בא לך להתפרק קצת????

;-)

אלון חלווה.

• תוכן חדש...