Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צריך יותר מידי ברדק בשביל להכניס אלמנט של 6 וחצי במקום של ה5X7 זה מאוד קל ופשוט אם אתה עושה את זה לבד וזה עוד יותר קל ופשוט אם מתקין עושה לך את זה .

מה שצריך זה הגבהה של טבעת MDF פשוטה לא עבה מידי והאלמנט יושב שם כמו כפפה .

עבד במאזדה לאנטיס יעבוד גם אצלך.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

תשמע , לחבר לרמקול כזה מגבר זה דבר שלא הייתי עושה.

חוצזה אם אתה עוד מחבר אותו לקרוס של האטון אלהים יודע מה יקרה, כי הטוויטרים של אטון(רובם) עובדים ב 8 OHM אבל הסט כולו הוא 4 OHM אז אני לא יודע מה יקרה לאלמנט המקורי .

כמו כן קרוס אובר מתוכנן בשלמות עם הטוויטר והוופר ולחבר סתם וופר זה עניין של ניסוי במיוחד משהו פשוט כמו רמקול מקורי של פוקוס.

אני לא הייתי מחבר מגבר.

נראה לי שמה שאמרו לך זה לחבר מכשיר , זוג טוויטרים במקביל ולשמוע ככה, בלי קרוסאובר ובלי מגבר.

אם אתה מתעקש על מגבר יספיק לך מגבר של CONCORD או משהו פשוט כזה שלא מוציא הספקים מעל 30 WATT לרוב כדי שלא תשרוף את הרמקולים .

כמו כן לפתוח דלתות זה לא עסק מסובך ואם גם ככה אתה מתכוון לשים טוויטרים ולחבר אז אתה תפרק רבע אוטו , לכן אולי כדי להשקיע עוד טיפה רצון ויכולת ולעשות עבודה טובה .

שוב אני חוזר לעניין 5X7 , שאולי תפנה למי שמוכר לך את החלקים ותבקש שיחליף את הקומפוננט בכזה רמקול ואז התוצאה תהיה באמת טובה.

בברכה,

קורווין.

פורסם

או קיי אז נחליף את המקוריים אז איפה אני יכול לשמוע את הסט הזה של איטון והאם הוא יתאים ומוזיקת ראפ פופ שחור וכדומה?

פורסם

לדעתי הוא יתאים , מוזיקה שחורה בעיקר צריכה באס טוב לגבי הסט הכל מתאים לדעתי.

סה"כ אתה צריך לחתוך נכון את הסט בנמוכים והסאב ישלים את כל השאר.

לגבי שמיעה אני יודע שהיבואן בארץ זה צ'יפר.

דבר איתם ותקבע איתם.

בברכה,

קורווין

• תוכן חדש...