Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה - פאסאט 93 אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב פאסאט 93 עם 280000 ק"מ.גיר אוטומטי.יש לי צריכת דלק מאד גבוהה כמו כן

כשאני לוחץ על הגז הטורים עולים גבוה אבל האוטו זז לא באותו יחס....אשמח אם תפתרו בעיה זו......בתודה מראש חיים.....

פורסם

יש לי גם את אותו האוטו משנת 94 באותה הצורה... בו תתאר לי קצת יותר בפרטים את הבעיה ואולי אוכל לעזור לך, הפאסט אצלי יד ראשונה ודיי עשיתי דוקטורת עליו...

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

ל-tostos אני מאד שמח שיש לך רכב כמו שלי...ככה אפשר להעביר מידע אחד לשני

גם לי יש המון נסיון ברכב הזה....תוכל להשאיר את הפרטים שלך באימייל שלי[email protected]

ואוכל ליצור איתך קשר ..או לטלפון 054-5564375 חיים.הבעיה שיש לי עכשיו הינה שהטורים גבוהים בסביבות 2000 סלד הרכב מגיב מאד לאט מבחינת התזוזה שלו....הרכב עשה 280000 ק"מ.תודה לך על ההיענות באמת שמחתי מאד.

פורסם

.הבעיה שיש לי עכשיו הינה שהטורים גבוהים בסביבות 2000 סלד הרכב מגיב מאד לאט מבחינת התזוזה שלו....הרכב עשה 280000 ק"מ.תודה לך על ההיענות באמת שמחתי מאד.

במידה ורכבך עם קרבורטור, בעיית הסלד הגבוה, ובעיית תצרוכת הדלק הגבוהה מקורה בקרבורטור.

לגבי התגובה האיטית שלו, הבעייה קשורה כנרטאה לתיבת ההילוכים, צור קשר בפרטי עם ספי, וכשבעייתך בתיבת ההילוכים תפתר, צור איתי קשר בה.פ.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...