Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב:

הרכב הנ"ל למכירה אצל סוחר ברמת השרון.

יצרן:טויוטהדגם:יאריסנפח:1,500שנה:2003מחיר:יד:2ת. הילוכים:ידניתhidden-spacer.gifPrateiIezeratKesher.jpgאזור מכירה:רמת השרון - הרצליהעיר/ישוב:טלפון:054-7543361סלולארי:איש קשר:דוא"ל:לחץ כאן hidden-spacer.gifBottom_Tmuna.jpgdefault.gifBottom_HezMazigModaa.gifMisModaa.gif965858hidden-spacer.gifdetails_kev_corner_center.gifhidden-spacer.gifdetails_kev_corner_left.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_PratimNosafim.jpgסוג מנוע:בנזיןק"מ:40,000צבע הרכב:כסוףמזגן:ישבעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:לאhidden-spacer.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_Teur.jpgT ספורט ק"מ נמוך Bottom_HezMazigModaa.gifBottom_Tosafot.jpghidden-spacer.gifhidden-spacer.gif

זה הרכב בודאות!

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=16&SubModelID=141&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

למכירה פנסים שקופים -טויוטה יאריס:

פרטים בה"פ.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קשה להאמין שהיא חזרה לכביש בתוך שבוע - שבועיים.

בכל אופן - קשה לדעת ללא תמונות שיראו אולי סממנים מזהים.

בכל מקרה כל הכבוד ששמת לב, לפי התאור היא בהחלט דומה - אך נדמה לי שהצבע הכסוף שונה ביאריס מהשמפניה שמופיע ביאריס T המדוברת בשרשור זה.

פורסם

חברה זה הרכב בודאות!

תשאלו אותו מה מספר הרישוי של הרכב .

או יותר פשוט , תתקשרו ותענו כך:

"שלום , לגבי הרכב, מה אתה יכול לספר לי?"

סוחר ישאל על איזה רכב מדובר... מכיון שהוא מחזיק כמה רכבים בו זמנית בדר"כ...

בקיצור אחרי בדיקה של חבר מול המספר רישוי זה הרכב!

זהירות! למרות שבמחיר טוב הוא לא כזה גרוע!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

האם מבחינה חוקית ניתן למכור את הרכב הזה? או שיש כאן קומבינה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
קשה להאמין שהיא חזרה לכביש בתוך שבוע - שבועיים.

בכל אופן - קשה לדעת ללא תמונות שיראו אולי סממנים מזהים.

בכל מקרה כל הכבוד ששמת לב, לפי התאור היא בהחלט דומה - אך נדמה לי שהצבע הכסוף שונה ביאריס מהשמפניה שמופיע ביאריס T המדוברת בשרשור זה.

במודעה הודבקה תמונה של יאריס אחרי מתיחת הפנים (HUMSTER STYLE). זו לא המכונית המדוברת.

פורסם

במודעה אין בכלל תמונה,והיא נמצאת באזור של המצורעים " מודעות מסוכנויות רכב"

יכול להיות שהיא נערכה בעקבות מה שנכתב בפורום?

אין בעיה להחזיר רכב אחרי תאונה כזאת לכביש תוך שבוע - שבועיים.

סוחר זריז רכש אותו, הכניס אותו לפחחות וסגר עניין.

מעניין אם הוא השקיע בכריות אוויר חדשות. אני מוכן לשים כסף שלא !

מצורפת אחת ההודעות הראשונות שלי בפורום :

פולו 16V עם שאסי שנתקלתי בה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=244&highlight=%F4%E5%EC%E5+%F9%E0%F1%E9

מ.ר. 70-701-18

P3240137.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אייל, אני זוכר את הפולו המדוברת, עשית עליה ממש דוקטורט בזמנו, עם המארבים לצילומים.

יש לך מושג מה עלה בגורלה כיום?

אני בטוח שהיא נמכרה דיי בקלות , כי המכון בדיקה שאני לקחתי אותה אליו ,

לא מצא בה שום בעיה.

לא כל האנשים לוקחים את האוטו לבדיקת פחחות מקיפה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יאריס עם שילדה:

7824850

1042356

לא סתם הקפצתי את השרשור,באתר של לוח-פוקוס,מופיעה יאריס למכירה,לפי המספר רישוי זה הרכב שדובר עליו כאן,תקנו אותי אם אני טועה.{המספר רישוי לא כול כך ברור}.

פרטים:

יאריס 2003,יד שנייה,41,000 ק"מ,הרצליה.

2025811wn0.jpg

*ולפי הנתונים,זה גם אותו הרכב שפרסם real.

שימו לב:

הרכב הנ"ל למכירה אצל סוחר ברמת השרון.

יצרן:טויוטהדגם:יאריסנפח:1,500שנה:2003מחיר:יד:2ת. הילוכים:ידניתhidden-spacer.gifPrateiIezeratKesher.jpgאזור מכירה:רמת השרון - הרצליהעיר/ישוב:טלפון:054-7543361סלולארי:איש קשר:דוא"ל:לחץ כאן hidden-spacer.gifBottom_Tmuna.jpgdefault.gifBottom_HezMazigModaa.gifMisModaa.gif965858hidden-spacer.gifdetails_kev_corner_center.gifhidden-spacer.gifdetails_kev_corner_left.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_PratimNosafim.jpgסוג מנוע:בנזיןק"מ:40,000צבע הרכב:כסוףמזגן:ישבעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:לאhidden-spacer.gifBottom_HezMazigModaa.gifBottom_Teur.jpgT ספורט ק"מ נמוך Bottom_HezMazigModaa.gifBottom_Tosafot.jpghidden-spacer.gifhidden-spacer.gif

זה הרכב בודאות!

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=16&SubModelID=141&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...