Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על אמבולייזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

הלכתי לפני כמה ימים למנועלן לרכב, אמרתי לו שאני רוצה מנעול הילוכים הוא אמר לי שזה לא כדאי זה יקר וכבר לא משתמשים בזה , הוא המליץ לי לקנות אמבולייזר קודן ואמר לי שרק מי שיודע את הקוד יוכל להתניע , עכשיו השאלה שלי מה יותר עדיף אמבולייזר קודן או מנעול הילוכים ?

(הואטו זה מיצבושי סופר לנסר 94)

פורסם

מניסיון עדיף מנעול הילוכים שרק מי שירצה לגנוב את האוטו יצתרך לקחת אותו בגרר!!!

כי כל קודן (אימובולייזר) אפשר לנטרל תוך דקות ספורות! (כמובן תלוי כמה ניתוקים או איזה מע' קודן עלוקה למשל) יארוך לגונב עוד כמה דקות בניטרול קודן!!!

DROZD

פורסם

אני חושב שעדיף לך קודנית עם ניתוק אלחוטי.

כיום מפרקים את המנעול גיר בשניות,תעבור על התר'ד גנבו לי את האוטו ברכב כללי.

אך בכל מקרה עדיף לך להתייעץ עם דני שהוא חבר בפורום זה,אדם מקצועי שעובד בתחום המיגון.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני לא ממש יודע מי זה דני .. כי אני די חדש פהאבל לפי מה ששתיכם אומר שתי הדברים לא בעיה לניתוק בשביל הגנבים?

ואי אז מה אני צריך לשים?

דרך אגב שחכתי לציין שיש לי אמבולייזר באוטו אבל לא קודן..

כלומר כמו מקל כזה שאני מכניס ליד ההגה ובלי זה לא מתניע

פורסם

לצערנו שום דבר לא עומד בפני הגנבים,כולל רצח,[ראה מקרה הנערה מ פ"ת].

אך ברגע שאתה שם קודנית עם ניתוק אלחוטי זה מעכב אותם יותר.

שוב שום דבר לא עומד מולם,אך כשמדובר בניתוק אלחוטי יותר קשה להם לזהות מהיכן הניתוק,משאבת דלק,סטרטר או קוייל.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

המיגון הכי טוב לאוטו הזה , זה מקיף.

אני מבין שאין לך ביטוח מקיף (?), אחרת היית צריך לפעול לפי דרישות המיגון שלהם, ולא זה המצב כפי שאני מבין משאלתך.

בכל אופן, אין בעיה לגנוב רכב שבו מותקן אימובילייזר.

העניין במיגון הרכב הוא בסהכ עיכוב הגנב במשימתו, כלומר, אם יהיה אימובילייזר והטוב מכולם, זה דבר שבסהכ יעכב את הגנב אך לא ימנע ממנו לגנוב את האוטו בנסיעה.

גם אם מישהו מסוגל (ויש בודדים כאלה) לבצע "ניתוק" חכם, ו/או שיבוש פעולת חיישנים ו/או מחשב (ולא ניתוק כמקובל), הסכומים לא יהיו דומים לסכומים שהציעו לך,

מה שאמור להיות ולא קורה הוא , לוודא מה רוצה בעל הרכב, ולמה?!!

כי אימובילייזר לביטוח, ואימובילייזר למי שאין מקיף, זה אמור להיות סיפור אחר לגמרי, לצערי לא זה מה שקורה ברוב רובם של המקרים בשוק, אחרי זה בקרות מקרה גניבת הרכב, אומרים כולם "אבל גנבו לי את האוטו והיה אימובילייזר..."

בקיצור ,אם יש מקיף עשה מה שדורשים ממך במקיף , לא יותר ולא פחות, ואם אין מקיף, חשוב טוב מה אתה עושה.

מקווה שהארתי, ושלא סיבכתי

אם יש שאלות נוספות ,אשמח לענות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שים מנעול הילוכים ,זה יעכב את הגנב, וסוויץ סודי במקום לא שיגרתי, תעשה אצל חשמלאי רכב ולא מתקין אזעקות, ראיתי מנעולי רכב מנוסרים בתקופה שחברות הביטוח דרשו אותם, צילינדר הרב בריח ניתן לפתיחה אחרי דקות ארוכות של עבודה וגם זאת למיומנים שבינינו כיום הם לא נפוצים וגנבי הרכב לא מצפים להם, עליהם להביא כלים עבורם. רכב עד שלושים אלף אין טעם לבטח כי ביטוח כולל אזעקה עי מתקין או איתורן או פוינטר או שניהם ביחד, אימובילייזרים השראתיים ושלטים שעולים הון ותמיד מתקלקלים כשאתה בדרך לאילת, וכאלה שלא או נעילת מכסה מנוע כאשר כל אלה גורמים מספר אחד! לתקלות ברכב והמוסכים מתפרנסים מהם, יעלו לך לא כולל ביטוח בין 2000 ל5000 שח על פי דרישות מיגון חב הביטוח ואלו דרישות שמשתנות כמו שאתה מחליף גרביים אם זה רכב חדיש משנת 97 והלאה רוב הסיכויים שיש לך כבר אימוביליזר מקורי,כאשר מפתח ההתנעה מנטרל אותו .

יגאל

פורסם

אין לאוטו ביטוח מקיף..

גם אין צורך לבטח רכב כזה בביטוח מקיף זה לא משתלם..

אבל בנתים אין לי שום אמצעי מיגון (גם האזעקה מפורקת )

ואני הולך לחבר את האזעקה ולשים אמבולייזר או מנעול הילוכים אני לא יודע מה יותר טוב..

וחוץ מזה לגנוב אני בטוח שאשפר לגנוב אוטו גם אם יהיה לו נעילת גלגלים..

אני ראיתי בענים שלי שברחוב שלי הייתה מאזדה 6 חדשה (2007) תוך כמה שניות ניתקו את האזעקה והעלו אותה לגרר אז ככה שלגנוב אפשר לגנוב כל רכב.. פשוט אני לא רוצה משהו שישברו לי תחלון ויוכלו לקחת תאוטו אפילו ילדים..

(גם שכחתי לציין שהיה איתורן במאזדה 6 וגם אותו פירקו והוא היה מוחבא )

• תוכן חדש...