Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס TS

yanivz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש כיום איזשהן מכוניות שמשתוות ליאריס ספורט? ברמת האיכות, אמינות, ביצועים, מחיר וכו'?

ואני לא מדבר על האיגניס (האוטו מכוער לטעמי.)

פורסם

הC2 מתיימרת, אך הביצוע לא מבריק.

אתה מתכוון לחדשות בלבד או למשומשות?

מה התקציב?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מעדיף מהחדשות-ישנות (סביבות 2003 ומעלה), גם ככה לא התכוונתי לקנות יאריס חדשה מהסיבה הפשוטה שאין את הדגם הזה יותר למכירה. התקציב הוא סביבות 100 אלף.

אגב, לC2 יש 100 כ"ס?

הבנתי שיש את הסיאט איביזה ספורט, אבל גם לא ממש משתווה ליאריס מבחינת ביצועים.

יש עוד מתמודדים?

פורסם

אתה יכול לקנות איביזה FR משומשת בסכום הזה, והיא תהיה מהירה יותר, אך במחיר של תצרוכת דלק גבוהה יותר, ויכולות דינמיות נחותות לעומת היאריס.

אתה איש של סיבובים או של כביש ישר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני איש של סיבובים.

מקווים ישרים אני לא נהנה.

האמת, שלקנות אוטו ספורט ביד שניה זה לא מחושב, מהסיבה הפשוטה שקרוב לודאי קרעו כבר את המנוע.

הייתי קונה יאריס ספורט יד שניה, אבל בקושי יש היצע..

פורסם

אם אתה מסוגל לחכות כמה שבועות או חודשים, היאריס צצות להן בסוף. זה בהחלט רכב של סיבובים ובתוך התקציב שלך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

בתור התקציב שלו יש גם עוד המון מכוניות, ביניהן קליאו ספורט כמובן, שתהיה עדיפה בכל הפרמטרים על היאריס. עוד אפשרויות: 206 GTI, הונדה סיוויק TYPE R. הוצאות גדולות יותר - אבל יותר כיף.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סתם לידע כללי, היום להשיג סיוויק TYPE R במחירון זה לא אפשרי.

אני זוכר בזמנו שחיפשתי(וגם בימים אלה)בעלי הטייפ אר דורשים לפחות 20K מעל המחירון(גם ראיתי אחד שדרש 35K).

אני ממליץ על הקליאו ספורט!(טוב נו אז אני קצת משוחד:-D )

פורסם
הגיר סטייל מוניות פורד גם לא תורם הרבה
ועוד איך תורם, המון.

הלוואי שכל המכוניות הידניות היו מסתובבות עם גיר של טייפ-R.

הגיר הזה ידידי הוא אחד היתרונות הגדולים של מכונית זו, מיקום מצויין, תפעול מעולה.

פותח השרשור, כמו שקודמיי כתבו, אם אתה מוכן להוצאות גדולות יותר, יש לך מגוון של ספורטיביות קטנות.

הפייבוריטיות שלי הן קליאו ספורט ומיני קופר.

אולי תהיה יחודי ותקנה מיני קופר ?

פגיעה ישירה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אולי תהיה יחודי ותקנה מיני קופר ?

פגיעה ישירה.

אם אתה מוכן לממן לי את ההפרש של ה 100 שקל, בכיף, אני מוכן להיות יחודי.

מה עוד, שהאוטו פשוט לא שווה את הכסף. המיני קופר היא אחת המכוניות שאני יותר מאוהב בהן, ולמרות זאת היא פשוט לא שווה את הכסף. (מדובר על הארץ כמובן.)

190 אלף שקל בשביל מיני מכונית שכתוב עליה BMW זה לא ממש אני.

תודה על התגובות כולם. נראה לי שאני אמשיך לחכות לאיזה יאריס דנדשה, ואם אני מבין נכון, אמורה לצאת יאריס ספורט חדשה בתחילת 2007. (מנוע 1800 עם 180 כ"ס)

נראה כמה יעלה .. :-)

פורסם

אני לא הייתי פוסל גם 206 XS - אחרי שנת 2001 המנוע חזק למדי (110 כ"ס) וההגה מתקשר, לדעתי טוב יותר מאשר היאריס. מלבד זאת, הרכב יפה יותר ומאובזר מאוד - גימור אלומיניום, מושבי ספורט, הגה עור וכו'. האמינות אמנם לא כמו ביאריס, אבל בסה"כ - סבירה ומעלה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

יש כלכך הרבה משומשות יותר טובות בסכום הזה.

קליאו ספורט , 206 GTI , מיאטה , סיאט לאון טורבו ועוד.

למה דווקא רכב פושר כמו היאריס ? זה לא שהתקציב לא מאפשר לך משהו הרבה יותר טוב.

לדעתי אפילו קליאו ספורט 2003 נכנסת בתקציב.

• תוכן חדש...