Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט לגבי לגאסי 1600...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים.

אתמול ראיתי לגאסי 1991 נפח 1600 (אני לא זוכר את הדגם המדויק),עם קרבורטור,ידני,ח"ח,נ"מ,יד 2 247,000 ק"מ,המוכר טוען שאין תאונות ושהיא שמורה.טסט בנובמבר.הוא דורש עליה 10,000 שקל.

ת'אמת כשראיתי אותה ושמעתי אותה אז באמת היא נראית ונשמעת לי שמורה ונקיה חוץ מזה שכשהוא התניע אותה אז המנוע נשמע על טורים גבוהים יחסית אבל הוא אמר שזה בגלל שהמנוע קר.

בקיצור, רציתי להתייעץ,מה דעתכם למי שמכיר/יודע/התנסה? והאוטו באמת שותה דלק או שהכל זה שמועות?

תודה!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

ולמה לא 180? כי עד כמה שידוע לי,ככל שהמנוע יותר גדול,הצריכת דלק שלו יותר גדולה לא? ואני בקושי אני מגרד לקנות את הרכב הזה ב10...

הייתי מעדיף אם כבר 106 אבל אני גם חושב על צריכת הדלק ומצד שני אני רוצה רכב חזק קצת (ויפה-כמו ה-106) מה עושים?...

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

אם צריכת הדלק מדאיגה אותך, קנה ג'אסטי או מזדה 121... רכבים אמינים, חסכוניים וטובים...

מי שקונה לגאסי לא אמור לחשוב על צריכת דלק במובנים האילו... אוטו גדול אוכל יותר דלק מאוטו קטן כי הוא שוקל יותר...

בקשר למנוע יותר גדול. עדיף את ה1800. ההבדל בין צריכת הדלק הוא זעום לעומת הכוח הזמין...

כמו כן, בבדיקה שביצעו ברכבים בעלי מנועים גדולים ונחותים מאותו דגם נימצא כי צריכת הדלק באותם תנאי נסיעה היתה זהה פחות או יותר...

כאשר הרכב עמוס אפילו היה יתרון קל למנועים גדולים...

בקיצור, תחשוב על זה טוב טוב... אתה לא יכול להזכיר רכב גדול כמו הלגסי ורכב כמו ה 106 באותה נשימה...

כמו כן, אגב עם 250K ק"מ לא יהיה לא יסב לך עונג רב...

ואל תישכח, אוטו זה לא רק מנוע... רכב שעבר 250K כל בערכות האוטו עברו 250K ק"מ...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

1600 בגיר ידני זה בסדר, האוטומטי הרבה יותר איטי בלגאסי 1.6.

רכב נחמד,אמין מאוד,גדול,מרווח,ושוב...אמין מאוד.

אם הרכב מטופל כמו שצריך ומכוון, הוא ישתה לך 1 ל 10 משולב (עירוני+בין עירוני), בנהיגה רגועה וסבירה.

רק לשם השוואה, 1600 אוטומטית , תצרוך לך בסביבות ה 1 ל 8 משולב, שוב, אם הרכב מטופל\מכוון כמו שצריך.

פורסם
לא עדיף כבר סוברו DL 93 92 יותר טובות לא?

תלוי מאיזו בחינה. הלגאסי עדיין יותר נוחה ומרווחת (ועשויה לא פחות טוב) אבל עלויות האחזקה שונות(רצועת טיימינג בלגאסי מול שרשרת ב DL. מנוע 1.6 עם 8 שסתומים ב DL וקרבורטור פשוט לאללה מול מנוע 1.6 עם 16 שסתומים בלגאסי וקרבורטור ה-ר-ב-ה יותר מסובך וגדול - וכו' וכו').

הגרסאות העדיפות הן 1800 סמק ומעלה, לא הייתי חושב על פחות אפילו שמדובר בגיר ידני.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כמו שאיציק אמר:

הלגאסי והלאונה זה שונה מאוד מבחינת עלויות אחזקה, הלאונה הרבה יותר זולה לאחזקה ויותר אמינה מהלגאסי בגלל הפשטות שלה.

עדיף כמובן מנוע 1800 או 2000 והכי טוב זה 2200 (שהסיכוי שתמצא שואף לאפס).

אבל אם יש לך הזדמנות מיוחדת,רכב שמור במיוחד או משהו שנידלקת עליו,אז ה 1600 בגיר ידני זה לא כ"כ נורא.

• תוכן חדש...