Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב הותך מצד שמאל פעמון והוחלפו הפעמונים, הציריה כפי שהבנתי הייתה בסדר.

בנסיעה כמו לפני ההחלפה כך גם אחרי ההחלפה התחילו לי רעשים של מן חריקה כזאת של שפשוף לאגר או חריקה של בלמים (לא מצליח לתאר בדיוק, זה לא הבלמים בטוח), הרעש נעשה בצורה מעגלית ז''א מתחזק, דועך, נפסק ושוב מתחיל ומתחזק בצורה מעגלית, שומעים אותו רק אחרי נסיעה קצרה (אף פעם לא בתחילת הנסיע הראשונית אלה אחרי כמה דקות של נסיע) ושומעים רק בתאוצה במהירות נמוכה (תאוצה מרמזור, פניה וכו') אחרי התאוצה הרעש נעלם ושוב חוזר במהירות איטית או פניה.

יש מצב זה הציריה? עוד משהו?

כמו שאמרתי פעם, הכל חדש לי אז אני בור בנושא.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אלה הרעשים שלה? (טוב ביקור הבא פחות 300 ש''ח :wink: )

מומלץ להחליף ישר 2 (הבנתי שבאלפות האלה הבעיה תמיד בשמאלית)? או שניתן להחליף רק שמאלית וכאשר הימנית תתחיל לעשות בעיות להחליף אותה?

אגב אחרי החלפת הפעמונים יש צורך בהוספת גריז או משהו? ויש מצב שהוספת הגריז הייתה פותרת את זה בעבר? (שוב אני בור בנושא ולכן כל השאלות, אולי אני נשמע אפילו חסר הגיון, תיקחו בקלות כי הכל בגלל חוסר נסיון :wink: )

וד''א מה המצב הקיצוני שיכול להווצר מנסיע עם ציריה כזאת? יש פחד לנסוע או שניתן עוד יום יומיים? או שעדיף להעמיד את הרכב עד לנסיע למוסך? (שוב לא להלחץ, אם לא אז אפילו יוזמן גרר, פשוט לפעמים יש לכם תגובות מוקצנות לשאלות שלי שנשאלות פשוט מחוסר ידע!).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עמית,

אני זוכר שהחלפת רפידות ודיסקים, אבל לא זכור לי שהקליפרים זכו לטיפול כלשהו.

מצא מקום ריק ובצע את הבדיקה הבאה: סע במהירות 40 קמ"ש ובלום בעוצמה. האם הרכב מושך לאחד הצדדים? אם כן, מקור הבעיה טמון בקליפר שאינו משתחרר מספיק (ולכן אתה שומע רעש של חיכוך).

בשביל ההתחלה, כדאי להחליף צינורות בלימה (עסק זול למדי). אם זה לא יעזור (אצלי זה פתר את הבעיה), הרי שאין מנוס משיפוץ קליפרים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד :-)

שום קאליפרים, לאחר החלפת הרפידות + הדיסקים עשיתי כמה עצירות (בכביש ריק) פתאומיות וחזקות עד לנעילת הגלגלים ע''מ שלא יהיה רעש מהבלמים והרכב לא משך לשום צד וגם לא מושך לשום צד בבלימה (משך כאשר משאבת ברקס הייתה דפוקה).

אני באמת נוטה להאמין שזה הציריה... יש מישהו שיכול לומר שזאת היא עם הסבר קצר למה?

איזה שיפוץ לקאליפרים? מי הכניס לי לראש קאליפרים של 16 וי? אה? :wink: (עם הזמן)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...