Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבואן דלפי (Delphi) בישראל ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנסה לקנות ב UMI ,יש להם הרבה מוצרים של DELPHI

עושה טרור באשדוד עם קאוואליר 2001 צבע שמפניה :)

תפסיקו לקרוא לי קאוואליר,קוראים לי מקסים!

פורסם
ברור , UMI מחזיקים סטוק שלם של רכיבים לרנו.
לא ספציפית לרנו,אבל יש טעם לברר.

יכול מאוד להיות שאחד החלקים מקביל לאחד החלקים של רנו.

עושה טרור באשדוד עם קאוואליר 2001 צבע שמפניה :)

תפסיקו לקרוא לי קאוואליר,קוראים לי מקסים!

פורסם

דלפי היא חברת בת של GM, ופועלת בכל העולם.

לפני יותר משנתיים, החברה פוצלה לחברה אמריקאית ולחברה אירופית. האמריקאית נמצאת בכינוס נכסים, אולם האירופית פעילה.

לגבי מדחס המזגן, הרי שמזגניסט רציני מספיק יוכל למצןא לך את החלק, מקורי או אחר תואם.

בהצלחה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

מי שיכול לעזור לך בשיפוץ מדחס או אפילו בחליפי זה ג'קי 0542170090

הוא נמצא באיזור אור יהודה ורשלצ'

גם אם אין לא הוא יהפוך עולמות בשביל לקוח !!!

בברכה KamiTach

בברכה !

KamiTech

פורסם

אורן (סאאב), ברור שניתן למצוא מדחס חדש בקרסו אבל המחיר...

הבעייה היא לא בפעולת המדחס עצמו אלא בקלאצ' שלו והגלגלת שמחוברת לרצועת אביזרים.

כרגע קיבלתי הצעת מחיר של 1000 ש"ח לשיפוץ עצמו + 200 ש"ח עבודה + 200 ש"ח מילוי גז.

אחרי ששמעתי אתמול מחירים, כרגע זאת הצעה היא סבירה.

פשוט חשבתי שאצל יבואן דלפי ניתן יהיה לקנות את החלק שנדפק ובעלות יותר נמוכה.

ועדיין אף אחד לא מנדב מידע מיהו היבואן...

Veni Vidi Vici

פורסם

ליאור,

נסה ליצור קשר עם אורי פחטר, מנהל ענף רכב וקבלנות משנה, המכיר היטב את התנהלות הנושא בארץ.

אינני בטוח שקיים יבואן מסודר.

הטלפון של אורי: 03-5142811 .

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
בגדול, הלך הפולי מדחס במגאן.

אני מבין שהבעייה היא רעש של מייסב המצמד, לדעתי ניתן להחליף את המייסב בנפרד, בדוק בחנויות שמתעסקות עם מייסבים או אנשי מיזוג ותיקים.

פורסם

דניאל, ביום שישי הורדתי את רצועת האביזרים במטרה להחליף את הפולי סרק. לאחר שהורדתי אותו ובדקתי אותו בעין היטב, הוא תקין לגמרי. התחלתי לבחון גלגלות (פולים) אחרות במטרה לזהות מאיזו מהן מגיע הרעש של חיכוך מתכת. בפולי של המדחס יש חופש (ניתן לשקשק אותה כ-2 מ"מ) כלומר יש חופש.

אם לוחצים אותה פנימה, היא משמיעה את הרעש של החיכוך מתכת.כאשר המזגן עובד, הפולי מסתובבת עם מעט "שמיניות". אם המזגן לא עובד, היא מסתובבת ישר.

מבירורים אתמול, רק מישהו אחד אומר שמכיר את התופעה ויש צורך בפירוק המדחס והחלפת כל הבית הפנימי.

אם אתה או מישהו אחר יודעים איפה ניתן לקנות פולי חדש, אני יותר מאשמח לדעת.

התופעה של הרעש בכללי: נוהגים עם מזגן ולאחר שמכבים אותו (רק בעמידה או נסיעה עד 20 קמ"ש - כנ"ל ההפעלה) מתחיל רעש מהפולי הזה. הרעש נמשך מס' דק' בעמידה או נסיעה מאוד איטית. לאחר כמה דק' הרעש נפסק.

Veni Vidi Vici

פורסם

התופעה שאתה מתאר זה מייסב גלגלת מדחס שסיים את חייו, יש גלגלות כאלו שניתן להחליף בהן רק את המייסב בהוצאה די נמוכה, ובמידה ולא ניתן אז להחליף גלגלת מושלמת.

ניסית לברר את המחיר החלק בחברה (קרסו)?

• תוכן חדש...