Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבואן דלפי (Delphi) בישראל ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התופעה שאתה מתאר זה מייסב גלגלת מדחס שסיים את חייו, יש גלגלות כאלו שניתן להחליף בהן רק את המייסב בהוצאה די נמוכה, ובמידה ולא ניתן אז להחליף גלגלת מושלמת.

ניסית לברר את המחיר החלק בחברה (קרסו)?

אכן רציתי להחליף את הגלגלת.

בקרסו נאמר לי שאין אפשרות כזאת ויש להחליף את המדחס כולו לחדש או משופץ.

אורן:

אני מחר אייצור קשר עימם ואעדכן. תודה.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

מבירור מזורז מעמיתים למקצוע, יש אפשרות להחלפת גלגלת בנפרד לכמה סוגי מדחסים המותקנים ברנו, יתכן ודלפי הוא אחד מהם, נסה לברר שוב, במוסך המרכזי אולי?

פורסם
מבירור מזורז מעמיתים למקצוע, יש אפשרות להחלפת גלגלת בנפרד לכמה סוגי מדחסים המותקנים ברנו, יתכן ודלפי הוא אחד מהם, נסה לברר שוב, במוסך המרכזי אולי?

דניאל, כולם טוענים ש-99% הלך "הצוואר" של שמחתחבר לפולי ואז לא ניתן לשפץ.

מברירוים היום: מדחס חדש כזה עולה מעל 3000 ש"ח. על משופץ דורשים סביב ה-2000 ש"ח כולל עבודה וגז + אחריות לחצי שנה. חלק גם רוצים את המדחס שלי ולא מוכנים שאקח אותו לעצמי. טוענים שרק אם אני מחליף לחדש, אני יכול להשאיר את התקול אצלי. למה והאם הגיוני ?

דניאל, אם יש לך הצעה כלשהי בשבילי, אשמח לשמוע. אני כבר מיואש מהמחיר...

ESI TURBO - "משה חלקים" זאת חנות של היבואן. מה שכן, דרך הטלפון הבחור טוען שהוא נותן הנחה של כ-15-20% ביחס למחירי חלקים במוסך מורשה יבואן. אני אבדוק את החנות הנ"ל והמחירים בימים הקרובים.

Veni Vidi Vici

פורסם

עידכון:

היום הוכחתי לעצמי פעם נוספת עד כמה טוב להיות בעל קשרים בעסקי הרכב.

אתמול לאחר בירור עם מס' מוסכי מיזוג אויר נמצא שכנראה לא יהיה מנוס מלקנות מדחס חדש במחיר של 2100 ש"ח ללא עבודה או מילוי גז. כמוצא אחרון, הרמתי טלפון לחבר שאביו מתעסק עם המגאנים.

היום התייצבתי אצלו ולאחר פירוק של 15 דק', נלקח המדחס למפרץ חיפה למקום שמתעסק רק עם אלטרנטורים מדחסים וסטרטרים. יצאנו משם עם מדחס חדש (כן חדש) ועם 850 ש"ח פחות בכיס.

כלומר, המדחס עלה לי במקום 2100 ש"ח במינימום רק 850 ש"ח.

גם שם נאמר שלא ניתן לשפץ את שלי בגלל שהצוואר העשוי אלומיניום אכול.

נשאר רק למלות גז, לשמן ולעשות וואקום. יעשה בימים הקרובים (גם זה אצל אביו של חבר).

מבירור לגבי חלקים עימו, ניתן להשיג את רוב חלקי החילוף של רנו במחירים הרבה יותר נמוכים ממה שיש בשוק. צריך רק לדעת עם מי לדבר.

Veni Vidi Vici

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עידכון:

הבעייה חזרה במדחס שקניתי אז. מישהו מכיר את הבעייה על בוריה ויכול לכוון אותי למקום שמוכר גלגלות מדחס (כל השאר אני אעשה לבד כבר) ?

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

ליאור, מתי תחליף כבר את הצרפתיה הסוררת בצרפתיה אחרת? רמז..... 306

ניסית לחפש אולי בפירוקיות מדחס דפוק ולבצע הכלאה בין השניים?

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק נדפק אצלך, אבל תחשוב בכיוון של חריטה (ייצור) והעתקה של החלקים הפגומים.

חרט טוב יכול לספק את מבוקשך.

אביחי

• תוכן חדש...