Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GOOD-YEAR Excellence וצמיגים נוספים ב 185/55/14

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש צמיגים טובים לאוטו שלי.

הוצעו לי היום גודייר מהדגם החדש, Excellence, במחיר של 450 ש"ח לצמיג.

בדקתי תאריך, הם טריים לגמריי.

ה TW שלהם הוא 260, זה לא קצת גבוה מידי ?

משהו מפתיע שראיתי שם היה שלצמיג גודייר F1 GS-D3 ה TW הוא 280 !

חיפשתי דאנלופ SP-SPORT D98J , אבל אמרו שאין במלאי.

מה דעתכם על הExcellence ועל המחיר שהציעו לי אותו ?

המלצות נוספות לצמיג ספורט במידה הנ"ל ?

תודה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

במידה הנ"ל יש לך קומהו אקסטה סופרה, לא יודע אם הוא עומד בדיוק באותה דרגת איכות של הנ"ל שהזכרת, אני פשוט זוכר שהוא קיים במידה הנ"ל משום שחיפשתי צמיגים במידה הנ"ל בעבר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

איתמר, אכן מדובר בפיז'ו 106 ראלי S2.

לגבי קונטי', היו לי ספורט קונטקט, היו דיי טובים והחזיקו הרבה, אבל קצת קשים ורועשים.

הדרישות מהצמיג הם כמובן אחיזה גבוהה ואפילו על חשבון אורך חיים קצר.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

בזמנו גם אני כמעט קניתי אותם למגאן שלי (הגודייר). בגלל שלא היו טריים, לא נקנו בסוף. לפי המידע ברשת, הצמיג נחשב צמיג טוב אבל אין לי נסיון איתו. מה שאני כן יכול להגיד - בסוף קניתי גודייר הידרה גריפ. למרות שלפי הכתוב, הצמיג אמור לאחוז מצויין ברטוב הוא בפירוש לא. ביבש הוא אוחז טוב אבל כל שלולית קטנה יכולה לגרום להחלקה... לא ממליץ על הידרה גריפ.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...