Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לפשוט את הרגל :shock: המצחיק :mm_cry: הוא שיש ירידה במחירי הדלק בעולם של למשל 10% בישראל הירידה תהיה של 2% במקרה הטוב.

אני עובר לחרא של פרות - זה הכי חסכוני

when you shoot shoot dont talk

פורסם

yanpi

אני מסכים איתך, הלוואי וזה היה אפשרי. מתאן עולה בבולגריה 1.30 ש"ח לליטר (מחירי הדלק סולר והגז שלהם ושלנו אותו דבר) והמנועים עובדים מעולה (גם במכוניות לפני 200 שנה)

הלוואי ובישראל זה היה אפשרי...

פורסם
אני הולך לפשוט את הרגל :shock: המצחיק :mm_cry: הוא שיש ירידה במחירי הדלק בעולם של למשל 10% בישראל הירידה תהיה של 2% במקרה הטוב.

אני עובר לחרא של פרות - זה הכי חסכוני

גם כשיש עליה במחירי הנפט של 10% אתה לא רואה את כל העליה כאן.

מחיר הנפט עלה בחודש האחרון ביותר מ-3%, אבל מחיר הבנזין בארץ מורכב גם ממיסים שחלקם הגדול קבוע ("בלו", כ-2.2 ש"ח לליטר) וממרווח שיווק של תחנות הדלק שהוא 70 ומשהו אגורות וגם הוא לא צמוד למחיר הנפט.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הדלק מתייקר ב 2.7% -

מחירי הדלק בישראל מגיעים לשיא חדש, לאחר שבשבועות האחרונים עלה מחיר הנפט בעולם, בין היתר גם בגלל המלחמה בלבנון.

ליטר בנזין 95 אוקטן יעלה 6.40 שקלים, וליטר דלק 96 אוקטן יעלה 6.45 שקלים.

תחילה היה חשש שהבנזין יתייקר בשיעור גבוה יותר.

"המלחמה בלבנון הובילה לחשש אצל הסוחרים בשוק שמא יביא הדבר לידי כך שאיראן ואולי גם ספקים אחרים ישבשו את אספקת הנפט.

בשווקים שוררת עצבנות גם בעיקבות הפיגועים במערכות ייצור הנפט בניגריה".

אבל בסופו של דבר המלחמה בלבנון נותרה "מקומית", והמחירים עולים בכ 2.7% "בלבד"?

"ידיעות אחרונות"

31-07-06

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בארץ אין אפשרות לתדלק במתאן

הלוואי וזה ישתנה,לצערי אלו הן תקוות שווא

הכל יחסי בעולם...

פורסם

נו מה כל חודש תפתחו נושא על מחיר הדלק? אז עלה מחיר הדלק, נו ו...? איך לעזעזל המידע הנ"ל אמור לעזור לי עכשיו? אם המחיר עלה אני אפסיק לתדלק? או שמא עכשיו כמו כל עם ישראל אני ארוץ לתחנות ואחכה בתור יותר זמן ואבזבז יותר דלק מאשר הייתי מתדלק במחיר החדש?

ROOONEEYY

פורסם

נו? אז יש דגם חדש של פרארי/פורש, אז כל פעם תכתבו על זה? אז יש דגם חדש? איך לעזאזל המידע הנ"ל אמור לעזור לי עכשיו? אם יצא דגם חדש אני קנה?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

והקשר הוא?

פשוט נמאס כבר לראות את כל אותם שרשורי התבכיינות "אוף כוסאמק עם המדינה הזאת אני עובר לגור בטנזניה, שם הדלק עולה לירה וחצי". רוצים לתדלק תדלקו, לא רוצים אל תדלקו רק אל תזיינו את השכל כל חודש על המחירים, הרי שום דבר לא ישתנה אם תתבכיינו, רוצים לעשות משהו תרימו את התחת תעשו הפגנות או אנערף, רק אל תזיינו בשכל.

ROOONEEYY

פורסם
עוד שבוע? בפעם המליון, המחירים נקבעים ב1 לכל חודש
לא מדוייק.

בדר"כ עדכון המחירים נעשה ב-1 בחודש, אך ניתן לעשות ע"פ צו מחירים בכל עת שהשרים הממונים יחפצו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
והקשר הוא?

פשוט נמאס כבר לראות את כל אותם שרשורי התבכיינות "אוף כוסאמק עם המדינה הזאת אני עובר לגור בטנזניה, שם הדלק עולה לירה וחצי". רוצים לתדלק תדלקו, לא רוצים אל תדלקו רק אל תזיינו את השכל כל חודש על המחירים, הרי שום דבר לא ישתנה אם תתבכיינו, רוצים לעשות משהו תרימו את התחת תעשו הפגנות או אנערף, רק אל תזיינו בשכל.

אולי פשוט לא תיכנס ולא תגיב בטופיקים הללו?

גם ככה התגובה המגעילה שלך בטוח לא מועילה על גבי הפורום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...