Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתדלקו תמיד ב100 ש"ח והעליות מחירים לא ישפיעו עליכם.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

גם אני תמיד מתדלק 100...

הבעיה היא שכל חודש צריכת הדלק של הרכב שלי עולה לפי השיטה הזו...

וזה עוד עלול היה להיות מצחיק.

פורסם

ואני עוד התבכיינתי על 4 ו-5 שקל לליטר בעבר...

גם אני מתדלק בד"כ ב- 100 ש"ח,

זה התחיל ככה: בהתחלה היית מתדלק ב- 100 ש"ח 27 ליטרים (כן הייתה תקופה יפה כזו לפני משהו כמו 3 שנים שגם אז בכיתי שהמחיר יקר) שנגיד בנסיעה ממוצעת צריכה של 10 ק"מ/ל' זה מספיק ל- 270 ק"מ. כל פעם שהמחיר עלה הכמות ירדה. חשבתי שזה ייפסק שהמחיר הגיע ל- 5 שקלים ואז על 100 שקלים קיבלת 20 ליטרים (גם יוצא עגול), בתעריף של היום נכון לשעה זו בתחנה שאני מתדלק בה (30 אג' לליטר הנחה בשירות עצמי) ב- 100 ש"ח מקבלים 16.5 ליטרים שזה בערך מספיק ל- 165 ק"מ! עכשיו הכמות יורדת ל-16.1 ל' ל-100 ש"ח...

איפה זה ייגמר? אני מתקמצן להדליק מזגן, מאיץ יותר לאט מסבתא בת 90, מה יהיה בסוף? ניראה לי שאני לא יוציא את האוטו מהחנייה וזהו. יש לזה ייתרון שהמחירים עולים, כי גם כמות הק"מ פחתה באופן משמעותי (משתדל לקצץ בנסיעות וללכת יותר ברגל) אבל עדיין, הכיס כואב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...