Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוק רנו 16 מודל 76

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים אלה סוף סוף התפניתי מעט ואני מבלה מזה יומיים את זמני בפרוק אחת מהרנו 16 שלי.

הכל על מנת לפנות מקום מחודש במחסן הסתום שלי, לעבודה על הלוטוס ושאר פרויקטים קיימים ושיבואו.

להלן כמה תמונות.

גם של ה 505 שלי שעדיין מחזיקה מעמד, נוסעת וממזגת כדבעי.

P1010011.JPG

P1010014.JPG

P1010017.JPG

P1010018.JPG

P1010027.JPG

P1010024.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

אהלן יובל,

הרגשה מוזרה לפרק רכב - שלך - על מנת להעלים אותו:לי זה קרה היום....

נאלצתי להזיז (כמה מפתיע, מדובר באודי 100...) מכונית שנרקבת לאיטה במשך כ-10 שנים, עקב חפירת תעלת ניקוז. את הרכב קניתי לפני מס' שנים (ללא ניירות), ומאז הוא שימש אותי בצורה מופלאה כמקור (אין סופי) לחלקים שונים ומשונים - החל ממפסק, צמת חוטים, צירייה, מנוע לווישרים - וכמות החלקים שנמצא להם שימוש זה פשוט אינסופית.

ונכון שאין לה רישוי, ובמילא לא תעלה על הכביש.

ונכון שהמצב שלה היה רק מתדרדר.

ועדיין - הייתי מעדיף אותה שלמה: עם הדלתות עליה, חלונות מורכבים, גיר ברצפה, ונראית כמו מכונית שלמה.חמש שעות, אין סוף ברגים, ושלושה דיסקים שנאכלו - אבל בשעה 17:00 כבר לא היה זכר - לצערי.....

פורסם

גם לי היתה אותה בעיה של מקום הייתי צריך לפרק את הקפרי שהבאתי לחלקים למרות שהייתי מעדיף אותה שלמה קרוב אליי,

המלצה קטנה, כדאי לך לחתוך בדיסק את הכנפיים האחוריות ולשמור אותם על כל צרה שלא תבוא של ריקבון או של תאונה, זה מה שאני עשיתי, קצת עבודה קשה אבל מישתלמת.

אופיר

P1010017.JPG

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אהלן יובל,

הרגשה מוזרה לפרק רכב - שלך - על מנת להעלים אותו:לי זה קרה היום....

נאלצתי להזיז (כמה מפתיע, מדובר באודי 100...) מכונית שנרקבת לאיטה במשך כ-10 שנים, עקב חפירת תעלת ניקוז. את הרכב קניתי לפני מס' שנים (ללא ניירות), ומאז הוא שימש אותי בצורה מופלאה כמקור (אין סופי) לחלקים שונים ומשונים - החל ממפסק, צמת חוטים, צירייה, מנוע לווישרים - וכמות החלקים שנמצא להם שימוש זה פשוט אינסופית.

ונכון שאין לה רישוי, ובמילא לא תעלה על הכביש.

ונכון שהמצב שלה היה רק מתדרדר.

ועדיין - הייתי מעדיף אותה שלמה: עם הדלתות עליה, חלונות מורכבים, גיר ברצפה, ונראית כמו מכונית שלמה.חמש שעות, אין סוף ברגים, ושלושה דיסקים שנאכלו - אבל בשעה 17:00 כבר לא היה זכר - לצערי.....

הסיפור מזכיר לי פרה אחת שהיתה אצלינו בקיבוץ (אל רום) בסוף קיץ 83 לפני מסיבת הגיוס, פרט לדיסק כמובן....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

עשיתי דבר דומה לחיפושית ,לצערי גיליתי שרוב החלקים לא היו שווים פרוק.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

חשבתי שרק אני נקשרתי לרכבים שקניתי לפירוק...:loco:

(אפילו שלא העברתי בעלות עליהן, ואחרי כמה שעות כבר שלחתי אותן על משאית של ברזלן)

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
למה אתה מפרק אותה?

אין לה רישוי?

כי יש לו 16 רנו 16 וזו היתה ה-17:roll:...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
טוב שהוא לא אוסף 127......

יש את הבחור מאשדוד (אים אני לא טועה)....

יש את אסף שבדרך ל 100 אודי 100,

יש את ירוני שבדרך ל 850 פיאט 850 (ספיידר).

ויש את ליאור שבדרך ל 1000 פרינס 1000.....

ועוד כמה....

אבל בואו נחזור לשירשור המקורי....

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אז אני במצב טוב, יש לי 2+

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...