Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקלה; יכול להיות חיישן לא תקין או מפעיל לא תקין (מפעיל = מנוע צעדים או כל חלק חשמלי אחר שעושה פעולה כלשהי) או אולי טרמוסטט לא תקין.

אני ממליץ לגשת למוסך מורשה שיודע ומתעסק בכל מה שקשור לדיאגנוזה והזרקות דלק ולקבל אבחנה מדוייקת.

איציק

אני רוצה לציין שהתופעה הופיע לאחר החלפת אטם ראש מנוע.

טויוטה קורולה GLI 08 , ידנית.

פורסם

לא יודע להגיד לך בדיוק

אבל לפי בדיקת גזים שעשיתי בטסט לפני חודש יצא שבסרק האוטו על 700

לפי דעתי הוא על 750 ככה שהוא על D ו 800 שהוא על N

אין רעידות כלל, עם מזגן הוא עולה ל 800-900 ככה

בשום מצב אין רעידות...

פורסם

לרוב הרעידות לא עקב הסל"ד אלא תושבות מנוע/גיר עייפות.

ואם כבר על מאזדה אז 323F שלי (מודל 93) עמדה על 800סל"ד בסרק (לפני הרכבת קאמשאפט חם).

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
לאנטיס כמו שלנו אמורה לעמוד בסרק על כ750 סל"ד. שלי מתייצבת על 600 רועדים ומשקשקים..

אפילו קצת פחות בD.

אור.

אני אוריד את הסלד ל כ 700 ונראה האם זה יישפר את צריכת הדלק.

דרך אגב אם מישהו יודע לגבי שני הברגים שנמצאים על הסעפת :

אחד מהם הוא בורג אלן שיושב בתוך שייבה,פותחים מעט את השייבה ואז ניתן ע"י סיבוב הבורג להוריד/להעלות את הסלד.

השני הוא בורג שנמצא בתוך תעלה בתוך הסעפת אם עומדים מול המנוע,בורג פיליפס שלפי מה שהבנתי שולט על ה CO,משחק איתו מוריד / מעלה את הסלד אך במידה קטנה ממש.

אם למישהו יש טיפ איך לכוון את הסלד בצורה הנכונה ביותר חוץ משימוש במכשיר 4 גזים אני אודה לו.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בעניין צריכת הדלק, כמו שאמרתי שהאוטו נסע שבוע שלם ע"י אחותי בנסיעה פקוקה ועירונית עם המון התנעות האוטו עמד על 1:8.5 (והיא לוחצת המנאייק)

עכשיו תדלקתי ת'אוטו אחרי שהייתי סופשבוע בצפון ועשיתי רק נסיעות בין עירוניות ויצא לי 1:14.5 מחוץ לעיר...

• תוכן חדש...