Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מזמן התחלתי להיכנס לעניין המכוניות. עכשיו אין לי עדיין מכוניות ורציתי לדעת עם מה כדי להתחיל להתחשב בעובדה שיש לי תקציב נמוך מאוד. כבר חשבתי על 205 גיטיאי, ורציתי לקבל עוד הצעות.

תודה

* הודעתך נערכה. להבא נא לדייק יותר בכותרת*

פורסם
אני לא מזמן התחלתי להיכנס לעניין המכוניות. עכשיו אין לי עדיין מכוניות ורציתי לדעת עם מה כדי להתחיל להתחשב בעובדה שיש לי תקציב נמוך מאוד. כבר חשבתי על 205 גיטיאי, ורציתי לקבל עוד הצעות.

תודה

אם הבנתי נכון אין לך הרבה כסף לכן לא מומלץ ללכת על ה 205 GTI, היא מאוד יקרה לתחזוקה. הבנתי גם שרק עכשיו קיבלת רישיון אז בתור רכב ראשון הייתי ממליץ לך על 205 רגילה או אונו, שתיהן זולות כאשר האונו זולה יותר אבל שתיהן מומלצות.

פורסם
למה אתה חושב שרק עכשיו קיבלתי רישיון?!

דבר שני, למה לא גייטיאי או ראלי אלא דגמים רגילים?

תודה...

GTI וראלי הן מכוניות חזקות. אם אין לך מספיק ניסיון בנהיגה ובכלל בכביש המכוניות האלו לא מתאימות לך.

במידה ויש לך ניסיון נהיגה (זה עדיין לא אומר שאתה יודע לנהוג) על מכוניות תעשה מה שאתה רוצה, רוצה GTI? רוצה ראלי ? חופשי - בחירה שלך.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מה אתם מציעים? ויש לי כבר ניסיון נהיגה.

עכשיו אני יודע שראלי וגיטיאי הם דגמים חזקים ומומלצים. אך יש עוד דגמים?

ואיזה מכונית גיטיאי וראלי אתם הכי ממליצים כי יש גולף ויש 205 ויש מלא סוגים...

תודה

פורסם

תודה

חשבנו שרק קבלת רשיון כי אמרת שלא מזמן נכנסת לעניין המכוניות.. מה זה אומר בעצם?

גם לי אין עדיין"מכוניות" ולרבים נוספים פה...

בכל מקרה לא הבנתי מה הדרישות שלך מהרכב.. מה אתה מחפש בעצם ?

פורסם

התכוונתי שנכנסתי לעניין המכוניות שהתחלתי להתעניין במכוניות ובמנועים וכל יתר החמוצים...

עכשיו באמת אני נהג חדש אבל אני לא מבין מה הקשר, אני בן 18 ואני נוהג כבר שנה...

אבל נכנסתי לזה דיי חזק ובמיוחד בגלל הקטע שאני חושב, שאני נוהג דיי טוב.

אז רציתי לדעת מה אתם חושבים...

בכל מקרה, הדרישות שלי מהרכב הוא שאני יוכל לעבוד ולנסות בו דברים בלי לפחד כי אף פעם לא התעסקתי עם הפנים של הרכב, כלומר לא שיניתי ולא הרכבתי דברים, וזה מה שאני רוצה לעשות...

תודה

פורסם

זה שאתה נוהג שנה (או שלושים שנה) לא אומר שאתה יודע לנהוג בהכרח.

הייתי ממליץ לקחת קורס נהיגה - מוסיף לכל אחד.

לגבי הרכב - לא הבנתי מה התקציב. אחרי שתגדיר אותו יותר טוב אולי נוכל לעזור.

תקציב נמוך זה יחסי.

פורסם

חוץ מלומר לנו מה התקציב תאמר לנו גם מה זה אומר לנסות בו דברים.. אתה רוצה לפרק אותו או משהו?

שאלתי אותך מה הדרישות שלך מהרכב אתה אומר שתוכל לעבוד ולנסות בו דברים...

what da #uck

:silly:

פורסם

בואנה מה הקטע שלכם, כדי שתקנה לג'ו אתה לא יודע מה אתה מתעסק...

בואנה נכון אז אני דיי חדש בכל הסיפור, אי אפשר לעזור קצת?!?! עדיף שלא תגיבו כבר, סעמק...

זה פורום, אנשים צריכים לעזור אחד לשני!

וכל הקטע לקנות אוטו זול ומעניין הוא בשביל ללמוד ממנו ולהתנסות, כל אחד התחיל ממשהו, אז יאללה מה אתם משחקים אותה!

ולמי שבאמת רוצה לעזור אז יש לי מקסימום 20 אלף ש"ח, שזה ממש מקסימום, ועדיף מכוניות זולות יותר...

פורסם
בואנה מה הקטע שלכם, כדי שתקנה לג'ו אתה לא יודע מה אתה מתעסק...

בואנה נכון אז אני דיי חדש בכל הסיפור, אי אפשר לעזור קצת?!?! עדיף שלא תגיבו כבר, סעמק...

זה פורום, אנשים צריכים לעזור אחד לשני!

וכל הקטע לקנות אוטו זול ומעניין הוא בשביל ללמוד ממנו ולהתנסות, כל אחד התחיל ממשהו, אז יאללה מה אתם משחקים אותה!

ולמי שבאמת רוצה לעזור אז יש לי מקסימום 20 אלף ש"ח, שזה ממש מקסימום, ועדיף מכוניות זולות יותר...

אני רואה כמה וכמה אנשים שעוזרים (או מנסים לעזור) לך בשרשור הזה.

תפרט יותר את הדרישות שלך מהרכב.

אחזקה?

עלות?

הנאה?

נוחות?

מרווח?

וכדומה. ככה יוכלו לעזור לך טוב יותר.

לcorsa - אם אתה לא יודע לעזור אל תענה. הצעות נוסח "לגו" לא עוזרות ומיותרות.

פורסם

שמע בוא אני אגיד לך כזה דבר...

אני מעוניין ברכב בעיקר כדי ללמוד ולהתנסות בהרכבה, ובשיפוצה של הרכב.

ברור שאני אשתמש ברכב כדי לנסוע לפה ולשם, אבל המטרה העיקרית שלה היא שאני אדע יותר ויותר על איך עובד רכב, איך לתקן בעיות שלו, איך לשפר ולסדר דברים בו, ולהתנסות בלהרכיב, להסיר וכו וכו...

עכשיו, לא ממש משנה לי רכב שיש לה יותר נוחות ופחות מרווח וכל הדברים האלה.

זה פחות משנה לי.

הכי חשוב, רכב שנוח להתחיל ממנו למי שחדש בעניין של מכונאות, בשביל להרכיב ולפרק חלקים.

תודה

• תוכן חדש...