Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטוביאנקי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, בעבר חיפשתי אחר מיני אולם כל מיני שהייתה למכירה נשאה תג מחיר מטורף..ולכן, לעת עתה

החלטתי לרדת מהעניין לחפש רכב מיוחד וקטן אחר..

לא מזמן נתקלתי באוטוביאנקי של בחור מהפורום שנת 83, אבל נראית שמורה להפליא ובשל כך גם המחיר

הגובה שדורש המוכר (אבל שפוי ביחס למיני'ס).

כעיקרון אני עומד לפני גיוס, ולכן הרכב ישמש אותי בערך חצי שנה באופן יום יומי (נסיעות קצרות בתוך העיר) לארח מכן יאוכסן הרכב בחניה סגורה ויצא לראות אור בשבתות, כך אני מקווה להחזיק אותו

הרבה שנים (בגלל זה אני מחפש רכב מיוחד).

כרגע אין לי הרבה כסף לתחזק את הרכב, ז"א אני לא יוכל "לשפוך" אלפי שקלים על חלפים,תיקונים וכו'..

כמו כן אין לי ידע ממשי במכניקה, כך שלתחזק אותו לבד (מלבד דברים קטנים) בחניה לא תהיה אפשרות.

לכן רציתי לשמוע את דעתכם על הרכב, על מצב האמניות שלו (כן אני יודע, זה לא רכב חדש..), בעיות

אופיניות ואופן תיקונם (ז"א האם ניתן לבד בחניה) ובכלל האם אחזקה של רכב כזה תהיה קשה יותר

בהשוואה ליפנית קטנה משנות ה90 (ג'אסטי, שרייד ודומותיה)

1.8T 8)

פורסם

את האוטוביאנקי המדוברת אני מכיר אך לא אתייחס אליה ספיציפית,אין קל מליצור קשר עם הבעלים שהוא אגב,בחור נחמד ביותר ולקבל ממנו את כל המידע (וכמובן לנהל מו"מ כנהוג).

ככלל,מיכנית הרכב זהה כמעט לחלוטין לפיאט 127 ומאד דומה לאונו סטינג (מנועי פיאט 903 סמ"ק).

למי שיש ידע טכני,הטיפול פשוט ולמרות הצפיפות בתא המנוע,אין בעיה אמיתית,משאבת המים מלמטה וטיימינג (שרשרת) דורש שחרור של תושבת מנוע.

הרכב כשהוא מטופל,אמין מאד. מערכת קירור רגישה אך אמינותה משתפרת פלאים בשימוש בנוזל קירור יעודי,חלפים בשפע וזולים באופן מפתיע,הרכב סוחב כמו שד (נכון יותר יהיה לומר שזו התחושה שהנהג מקבל,פשוט רכב כייפי לנהיגה שנותן הרגשה הרבה יותר טובה מהביצועים האמיתים שהוא מספק).

נטיה לסדקים בשלדה וחלודה חבויה,סה"כ אהוב,חמוד ומומלץ

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תודה רבה, יצרתי קשר עם המוכר ונוצר לי רושם חיובי לגביו ולגבי הרכב. איני יכול פשוט "לקחת סיבוב"

ברכב מכיוון שהמוכר לא מהאזור שלי, כמו כן אני רוצה לוודא שהרכב אכן מתאים לי מבחינת אחזקה

(לא רוצה להחזיק רכב מיוחד שכזה מבלי היכולת לתחזק אותו).

אשמח לקבל עוד חוות דעת מיודעי דבר, ומבעלים של הרכב המדובר.

תודה מראש, מתן

1.8T 8)

פורסם

אחד הרכבים הקלים ביותר לתחזוקה למי שיש ידע בסיסי.

הטיימינג אגב מבוסס על מוטות דחיפים.

חלקים מכניים כמו שאמרו כבר, מצויים בשפע ובזול, כל השאר מן הסתם הרבה יותר קשה למצוא.

שים לב בעיקר למצב הפח ולחלודות באיזורי המרזבים, מסגרות החלונות, קיר האש ומאחורי הטמבון האחורי.

אם האקזמפלר טוב (נראה לי כך ממבט חטוף פעם בחיפה) אז צפויה לך הנאה מרובה.

פורסם

אם אתה מעונין - השכן של בת הזוג שלי מחזיק באוטוביאנקי ומעונין למכור. מדובר בדגם האחרון - מרובעת, קטנה, ובמצב "בסדר"-

אם אתה מעונין - צור קשר

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

אני חדש בפורום ואני אתחיל ואומר שאני מטומטם.

למה? כי עד לפני שנה, הייתה לי את האוטוביאנקי ג'וניור היפה ביותר בארץ ומכרתי אותה.

הייתי אמור לעבור לחו"ל, אבל שלטונות ההגירה של המדינה שנסעתי אליה החליטו אחרת, ולאחר יומיים של מעצר נשלחתי לארץ בחזרה.

ומאז ועד היום אני רק מצטער על זה שמכרתי את האוטוביאנקי.

אני מחפש בנרות אוטוביאנקי ג'וניור במצב נסיעה. אני רוצה לקנות את האוטו בשביל לעבוד עליו, לצבוע אותו ולשפץ אותו. כלומר, בשביל ההנאה הפשוטה בלהחזיק את האוטו שלפי דעתי היה האוטו הכייפי ביותר שנהגתי עליו.

אם מישהו במקרה שמע או ראה ביאנקי למכירה איפהשהוא - בבקשה.....ידעו אותי.

בתודה,

מאור

• תוכן חדש...