Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שמע על התהליך הזה ?

אני שואל שאלה רצינית כי שמעתי המלצות ממוסכים.

גם ביצעתי את זה היום.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמוליק אם כוונתך לטיפטוף מבוקר של מים דרך הקרבורטור, לעבר הסעפת יניקה ומשם לעבר תא השריפה ובגלל הטמפרטורת הלוהטת,פחם מתא השרפה, או ברכב מוזרק, ישירות דרך המצערת לתא השריפה , התהליך ידוע ומוכר, אך נשמח לשמוי ממך, פרוט מורחב, נימוק, והסבר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

השאלה האם פעולה זו באמת מועילה.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

אפשר לפרט יותר?

מים + מנוע לא נשמע מפתה במיוחד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אפשר לפרט יותר?

מים + מנוע לא נשמע מפתה במיוחד.

איתמר.

על משמעות של ניקוי מנוע בעזרת קיטור שמעת, נסה לדמיין לך מה זה עושה להסרת פיח מהבוכנות ומראש השסתום, אל דאגה במינון נכון המים הופכים לקיטור ולא חודרים לשמן ולא גורמים לחלודה בצילנדר, למרות שזה נשמע לך בוודאי הזוי איתמר.

בברכה

צביקה

פורסם

קצת הסבר קצר על הפעולה.

ניתקתי את מחברי החשמל של המאווררים. חיממתי את המנוע עד שהמחוג הגיע ל-3/4. כאשר המנוע הגיע ל-3/4 ניתקתי את צינורית הוואקום וחיברתי את הצינורית שמחוברת לבקבוק מים אשר תכולתו הייתה ב-2 ליטרי מים. נתתי למנוע לינוק את המים בצורה חופשי ותוך 2-3 דקות הוא ינק את כל המים. ברגע שהוא ינק את המים, הוא קצת גמגם אבל עם סל"ד גבוה וחימום טוב של המנוע הוא עבד יחסית בסדר.

לאחר הניתוק, כיביתי את המנוע וחיברתי בחזרה את מחברי המאווררים. התנעתי את המנוע והוא קצת גמגם עד שהוא שרף את כל השאריות. לאחר מכן המנוע עבד עגול.

הרגשתי בשיפור מזערי בעליית סל"ד ובתגובת דוושה. הרגשתי עוד יותר כאשר הדלקתי מזגן ועליתי עלייה.

אמרו לי שזה ממש מנקה את הפיח מהבוכנות ומהשסתומים.

שמוליק

פורסם

שמוליק אודה לך מאוד אם תמשיך לעדכן ולפרט על איזה רכב מדובר, למרות שאני מניח שמדובר על מזדה.

והמשך לעדכן אותנו בשבועות הקרובים על ביצועי הרכב.

בתודה

צביקה

פורסם

יש כזה דבר - ולא רק ע"י אינפוזיה אלא ע"י קיט ייעודי שמורכב על הרכב.

חפש ב GOOGLE את הצירוף engine water injection או שפשוט תלחץ פה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
דעתי היא תגיד תודה שלא גרמת לנעילה הידרוסטטית.

מה רע בהסרת פיח באמצעות תוסף?

אני לא צריך לומר תודה, לא נשפכו כמויות של מים. כל פעולת יניקת המים נעשתה בצורה טבעית לגמרי וללא לחץ יזום.

שמוליק

פורסם

יש מערכות הזרקת מים למנועי טורבו ( לא חובה ) חזקים בגלל יכולת ספיגת החום של המים אבל אין קשר לנקיון למיטב הבנתי.

• ספונסר פורום
פורסם
אני לא צריך לומר תודה, לא נשפכו כמויות של מים. כל פעולת יניקת המים נעשתה בצורה טבעית לגמרי וללא לחץ יזום.

שמוליק

2 ליטר מים ב2-3 דקות...זה המון- אל תשכח שנפח תא השרפה הוא בין 35-45 cc
פורסם

לדעתי אינפוזיה באמצעות קיטור זה דבר הרסני לרכב ישן

כי זה אוכל את הגומיות והשסתומים במנוע

החום והאדים פשוט מפרקים אותם

וכאן מתחילות הצרות

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...