Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף ווסת וניקוי פחות טוב מאשר נעילה הידרוסטטית.

כאשר חום המנוע גבוה יותר חום השמן גבוה יותר > חום שמן גבוה > קצב התחמצנות גבוה יותר > התערבבות של מים בצורת גז עם שמן בטמפרטורה גבוהה הרבה יותר קלה.

תוסיפו לזה את הפיח שחלק ממנו יגיע לשמן.

לדעתי כדאי להחליף שמן , לא היסטרי אבל צריך להחליף מוקדם מהצפוי לדעתי.

שמוליק חיסלת את K44 :wink:

יש לי שאלה...

למה לא לשים את המים במיכל ישר מהקומקום ובכל לצמצם את חימום המנוע המבוקר?

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מן הסתם נפח האוויר ששואב מנוע 1.6 ליטר בדקה הוא כ 800 ליטר. זה לפי 1000 סל"ד, 500 פעימות יניקה, 1.6 ליטר בכל אחת.

לפי שמוליק המנוע שאב ליטר מים בדקה, כאשר באותו זמן נשאב לפחות פי 800 אוויר. כך שלא בהכרח מדובר על הרבה מים.

פורסם

עזבו את השטות של ההידרוסטטי.

בשתי דקות המנוע הזה מסתובב לפחות 1000 סיבובים, ואם בזמן הזה נשאבו למנוע שני ליטר מים, אז מדובר בשני סמ"ק לסיבוב, חצי סמ"ק לבוכנה, סמ"ק אחד לפעולת דחיסה אחת לבוכנה אחת, כשנפח תא השריפה הוא כ40 סמ"ק.

תרגיעו.

פורסם

מה הבעיה באינפוזיה רפואית עם הווסת שיש שם ולטפטף ישר למצערת כמו בפרוייקט עם הפולו?

ועוד רעיון זה לקחת בקבוק של תרסיס לניקוי חלונות, לנקות אותו טוב מסבון ,למלא במים ולרסס לתוך המצערת כמו ספריי קרבורטורים ?

השאלה באמת איך זה אלול להשפיע על מנועים שקבר עברו את ה-200k?

האם כל הג'יפה שתרד מדפנות סעפת היניקה לא תפגע בעבודת הממיר וחיישן החמצן שגם ככה עייפים ברכב עם קילומטראג' גבוה?

למה לנתק את המאווררים, האם הטמפ' לא תעלה יותר מידי כאשר אין מאוורים והמנוע בסל"ד גבוה

(4000)?

פורסם
אם היית יכול לקבל מחיבור מימן וחמצן יותר אנרגיה משדרושה לפרק אותם' date=' היית האיש העשיר בעולם, וגם יוצר "פרפטום מובילה" .[/quote']חנן, אין ממש קשר לפרפטום מובילה אני מפיק אנרגיה מדלק בתהליך הזה, כשיגמר הדלק, יגמר התהליך.

.

נא לא לבלבל את השכל חמצן יוצא ממים רק בתהליך חשמלי שנקרא אלקטרוליזה שמפרק את המים לחמצן ומימן.

אני אשאל בצורה מנומסת (מה שאתה לא כ"כ מצליח לעשות), יש לי חום, יש לי חשמל, איפה הבעיה?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבעיה היא בנצילות של התהליך.

אגב איפה מצאת חשמל? בניצוץ של המצת?

ממש לא מספיק, לא בעוצמה ולא במרחק בין האלקטרודות

יום טוב גם לך

פורסם
בגירה אתה מוזמן לבדוק עוד פעם מה מטרת המערכת.

צודק, טעיתי!

מערכת הזרקת מים משמשת לקרור ולמניעת דטונציות.

"מודה ועוזב,ירוחם"

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

על איזו צינורית וואקום מדובר, זאת שאחרי הפילטר אויר ,לפני פתח המצערת ?

ואם כן ,אז לשם אני מחבר בקבוק מים ?

ובכלל האם כדאי לעשות את הניקוי הזה ????????

תודה מראש גיא.

פורסם

ראיתי שהקפיצו את הת'רד הנ"ל אז החלטתי לעדכן. בעצם אין מה לעדכן, הרכב עדיין נוסע טוב יותר.

יכול להיות שמפעולה זו קרה משהו חיובי לממיר ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...