Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המפגש בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אהבתי את הקטע של מ.א.א (מרימי ארמברקס אנונימיים) למרות שאני כבר לא כ"כ אנונימי.

2. מה רע לעשות קצת ביצועים עם אלמרה?

אסור לו לעשות קצת "בדיקות יכולת", שכמובן לא כוללות משיכות בלם יד?

אצלנו במפגש הצפון אין כ"כ מכוניות ספורטיביות. אבל עושים בדיקות יכולת.

לדוג' במפגש האחרון עשינו בדיקת יכולת בין אימפרזה שנת 2002 אוטומטית (מנוע 1600), עם הבלנו היקרה והמהוללת שלי.(אני לקחתי אבל זה לא מה שחשוב...)

3. אני רוצה להבין פעם אחד ולתמיד מה כ"כ מדהים בפז'ו 106 ראלי הזאת. אל תענו לי בתשובות כגון "עד שלא תנהג לא תבין). אני לא מנסה לפגוע בבעלי ה-106. פשוט זה לא נראה לי אוטו מדהים כ"כ.

י. בלנו

יו"ר מ.א.א

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רועי GOLF כתב:

eli_almer

אתה ביקשת את זה שרשמת שאתה מחפש מקום לעשות ביצועים.

אלמרה זה לא אוטו לביצועים.

ואוטו זה לא רק כח

שתסע בפיז'ו ראלי תבין

דניאל כתב:

סלח לי מר גולף אתה נסעת ביצירת המופת המדוברת

לא רק נסעתי אני גם הבעלים של ראלי .

דר שני שנת 98 אחת היפות והשמורות בארץ

פורסם
רועי GOLF כתב:

eli_almer

ואוטו זה לא רק כח

שתסע בפיז'ו ראלי תבין

דניאל כתב:

אז למה גולף ?!

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

כי יש גם גולף בבית

שנת 2002 ג'נריישן גיר רגיל

נוסע בשביל הפוזה!!!

שמע...כל פעם שאני נוסע בראלי אני חוזר עם כאב ראש בגלל האגזוז.

פורסם
רועי GOLF כתב:

eli_almer

ואוטו זה לא רק כח

שתסע בפיז'ו ראלי תבין

דניאל כתב:

אז למה גולף ?!

כי אין אין אין על גולף :lol:

פורסם

אני לא התכוונתי לאף אחד ספציפי אלא לכל הילדים שבאים לעשות פוזות ובגללם המשטרה עושה בעיות תפסיקו להסתלבט אחד על השני אין בזה שום דבר מועיל ולכל בעלי הרכבים המשופרים בצפון אתם יכולים טיפה להשקיע ולבוא למפגשים גם אלא מהמרכז.

badboy2

פורסם
ולכל בעלי הרכבים המשופרים בצפון אתם יכולים טיפה להשקיע ולבוא למפגשים גם אלא מהמרכז.badboy2

אלף סליחות. באמת - אלף סליחות בשמי ובשם כל בעלי הרכבים המשופרים. באמת מגיע לנו נזיפות ואפילו עונשים על זה שאנחנו זורקים זין ולא משקיעים בלהביא את המכוניות הפרטיות שלנו בזמננו הפרטי לאזור מגוריך.

טוב - אז רק תגיד מתי נוח לך, ונדאג לארגן לך מפגש בחניה של הבית. יש איזה מכוניות ספציפיות שכבודו מזמין?

תגיד לי - למה אתה חושב שמישהו מהמרכז צריך להשקיע ולהביא את האוטו שלו אליך? מישהו חייב לך משהו? מה קרה? היה מפגש אחד בצפון אז קיבלת תאבון?

קח בחשבון שאנשים באים למפגשים בשביל עצמם ולא בשבילך - ולכן יערכו את המפגשים במקום הנוח להם ולא במקום המרוחק 150 ש"ח דלק מביתם.

ותתחיל להפנים שאף אחד לא יתחיל לבוא במיוחד מהמרכז למפגשים בצפון כל יום שישי, או בכלל - אלא אם כן תארגנו משהו שיצדיק את הנסיעה.

"תתחילו להשקיע" אעלק...

.

פורסם
1. 3. אני רוצה להבין פעם אחד ולתמיד מה כ"כ מדהים בפז'ו 106 ראלי הזאת. אל תענו לי בתשובות כגון "עד שלא תנהג לא תבין). אני לא מנסה לפגוע בבעלי ה-106. פשוט זה לא נראה לי אוטו מדהים כ"כ.

י. בלנו

יו"ר מ.א.א

נסה כאן:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=9273&highlight=106

אל תפתח את פולמוס הגלות מחדש... :wink:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...