Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במקרה הזה לדעתי לבעל האופנוע יש את כל הסיבות לתבוע את המשטרה על עלות האופנוע.

בהחלט.

חבל שהמשטרה באמת עסוקה בקקה במקום לאכוף את העבירות הרציניות.

שוטר מדבר עם חברו בצומת ושניהם לא שמים לב שיונדאי אחת עברה באור אדום (וזו לא הייתה הכוונה שלהם).

בושה וביזיון למשטרה. עד לפני שנה-שנתיים, היה עוד אפשר להצדיק את חוסר פעילותם בגלל הפיגועים וכו' אבל היום אין הצדקה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

[quote=

והמשטרה לוקחת את הענין לגמרי ברצינות.

נמרוד

מה אתה אומר ??? - באמת? - המשטרה לוקחת ברצינות? - תכף תגיד לי שהיא נלחמת בפשע

ובשחיטות המשטרתית , ושהם מוקיעים מתוכם שוטרים אלימים , ומגייסים לשורתיהם רק שוטרים בעלי השכלה - וואו גדול, מה עוד מכינה לנו המשטרה ?

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

טעות חמורה בידיי כל מי שמאשים את המשטרה במחדל של ביטחוננו האישי.

אין ספק שאני מסכים שהיום יותר מאי-פעם אנו מרגישים לא בטוח ברחוב או בבית אבל! רוב הפורצים/גנבים (שזוהי מכת מדינה בהיקף שלא יאומן ולאף אחד לא אכפת מאיתנו) מוכרים למשטרה ונתפסו יותר מפעם.

אבל מה לעשות שאחרי 60-90 פריצות שתופסים אותך, הפרקליטות עושה "איחוד תיקים" ואתה מקבל אולי שנה בפנים? (במקרה הכי חמור שיש)...

העונשים המצחיקים זה מה שגורם לעבריינים לבוא ולפשוע שוב ושוב ושוב ואם הבן אדם רוצה לפרוץ אין דרך למנוע ממנו...

פורסם
טעות חמורה בידיי כל מי שמאשים את המשטרה במחדל של ביטחוננו האישי.

אין ספק שאני מסכים שהיום יותר מאי-פעם אנו מרגישים לא בטוח ברחוב או בבית אבל! רוב הפורצים/גנבים (שזוהי מכת מדינה בהיקף שלא יאומן ולאף אחד לא אכפת מאיתנו) מוכרים למשטרה ונתפסו יותר מפעם.

אבל מה לעשות שאחרי 60-90 פריצות שתופסים אותך, הפרקליטות עושה "איחוד תיקים" ואתה מקבל אולי שנה בפנים? (במקרה הכי חמור שיש)...

העונשים המצחיקים זה מה שגורם לעבריינים לבוא ולפשוע שוב ושוב ושוב ואם הבן אדם רוצה לפרוץ אין דרך למנוע ממנו...

מבין עניין.

אג"ב.. המז"פ, יכול להוציא הרבה.. אין לך מושג כמה המאגר של טביעות האצבע גדול.

פורסם
היום אחה"צ רותי (אשתי) יוצאת מהעבודה בבי"ח בילינסון, ומגלה את האוטו שלה על בלוקים. כן בדיוק כך - כמו בסרטים. מארבעת הגלגלים נותר רק אחד. מדובר בדגם comfort - זה עם החישוקים מסגסוגת וקוטר 16 אינטש.

טלפון לביטוח (הכל מכוסה פרט להשתתפות עצמית צנועה), וטלפון לעמוס מי.מ. צמיגים. "גם לכם גנבו? אתה הלקוח השלישי שאני מזמין לו ג'נטים למאזדה שלוש השבוע!" עמוס כבר מתורגל - ותוך שעה מתייצב עם הגלגלים החדשים.

בינתיים רותי מתקשרת למשטרה ע"פ הנחיית סוכן הביטוח, ומצפה שיאמרו לה לבוא להגיש תלונה. "שאף אחד לא יגע באוטו גברת, אנחנו שולחים מז"פ". מז"פ??? על גניבת גלגלים? גנבו לנו פעם ג'יפ שלם, וכל מה ששלחו מהמשטרה היה פיהוק גדול. מה נשתנה?

מסתבר שחברות הליסינג התחילו למכור בכמויות את המאזדות שלוש שלהן, וסוחרי הרכב קיבלו מלאי גדול ברמת הגימור הנחותה עם חישוקי הפח המוטבע הרגילים. עקב כך יש מכת גניבות חישוקי סגסוגת של מאזדה שלוש ברמת הגימור הגבוהה, והמשטרה לוקחת את הענין לגמרי ברצינות.

נמרוד

וההודעה של עמוס ...

היום אחר הצהריים צלצל אלי עוד לקוח קבוע ואמר שגנבו לו את הגאנטים.

אתה כבר השלישי השבוע אמרתי לו. אני מזמין עכשיו ומחר תגיע יהיה לך רביעיה במקום.

הלכתי לשמעון, נתתי לו את העמלה שמגיעה לו. עבודה טובה טפחתי לו על השכם, למחר תארגן לי רביעיה חדשה מלקוח אחר שיהיה לרותי.

השיטה דופקת ...

הכתבה נכתבה בהיתול וללא שום כוונות זדון פגיעה או הרעה. כל הדמויות סיפור הינם בדויות והקשר בינן לבין הפאנצרמאכר המסריח מאשדוד שמכר לי צמיגים הרוסים ב 200 ש"ח מקרי לחלוטין :!:

פורסם

נראה לי שהכוונה ההיתולית ברורה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בסוף המדינה תשתגע.. הקונצנזוס ינוע לכוון "מכת המאזדות"- שתוגדר כאסון טבע פה, אנשים ירכשו מכוניות נדירות ומענינות חס וחלילה, וינטשו את הסגידה לדלק-מוטורס. שומו-שמיים!!

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם
בסוף המדינה תשתגע.. הקונצנזוס ינוע לכוון "מכת המאזדות"- שתוגדר כאסון טבע פה, אנשים ירכשו מכוניות נדירות ומענינות חס וחלילה, וינטשו את הסגידה לדלק-מוטורס. שומו-שמיים!!
תמיד אמרתי שבכל דבר חר* יש דבר טוב!

אולי אם יגנבו מאזדות אנשים יתחילו לקנות לנצ'יות ואלפות?

אולי נתחיל לראות מכוניות מעניינות על הכביש?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
על נועלים מקוריים - חשבתם? :|

אתה באמת חושב שזה עוזר? מעכב כן, אבל מי שירצה את הג'אנטים שלך ישיג אותם.

בדיוק בגלל הסיפור של נמרוד ועוד סיפורים דומים שרצו בפורום מכרתי את הג'אנטים שלי. אני מעדיף לישון טוב בלילה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ממש לא מסכים.

קודם כל נועלים טובים הם מאוד בעייתיים לפריצה. ואני לא מדבר על נועלים פשוטים שכל פורץ עם שני סטים של מפתחות יפתח, אני מדבר על נועלים מקצועיים ...

דבר שני לרכב כמו מזדה 3 שיש אלפים כמוהו בכל עיר מצוייה הנועלים בכלל יעזרו. אם ברכב אחד יש נועל מסובך הפורץ יילך שלושה מכוניות קדימה ויוריד מהרכב הבא.

והנה בשבילכם מצאתי סט של נועלים אייכותיים. נראה מי פורץ ...

http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/producttests/57587/locking_wheel_bolts.html

פורסם

ניב, למיטב ידיעתי אין במזדות החדשות נועלים מקוריים... אצלך היו?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לי אין נועלים מקוריים. רציתי לקנות אבל זה לא בראש סדר העדיפויות שלי :-)

לא מבין למה המזדות מגיעות בלי נועלים :|

האוטו שלנו הגיע עם נועלים מקוריים...

ואיתמר, מובן שזה לא מה שיעצור בעדם - זה יעכב אותם

וזה כבר טוב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...