Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום!

במהלך השבת חשבתי לעצמי, איך בדיוק פקח יכול לתת דו"ח לרכב עם כיסוי. הרי גם אם הוא ידביק את הדו"ח על כיסוי הרכב - הוא לא יוכל לדעת אם לרכב יש תו של האיזור, איזי פארק, או אולי הרכב כלל לא מאותו האיזור.

חשבתי על זה, ונשמע לי הזוי מדי שהפקח יוריד בעצמו את הכיסוי של הרכב וידביק דו"ח במיוחד. אגב, האם לפקח מותר בכלל להסיר כיסוי מרכב חונה?, כי חשבתי על זה ואם אנשים עוברי אורח יסתכלו על פקח שמתחיל להרים כיסויים מרכבים זרים, בייחוד אם בעל הרכב יראה מישהו מתעסק לו עם הרכב - זה לא ייגמר טוב. בכל מקרה, יש פה בעייתיות.

אם למישהו יש תשובה - אשמח לקבל.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

בדרך כלל חותכים חתיכה מהכיסוי בחלק שמעל תו החניה.

וגם אם נניח שהפקח לא ישאיר את הדו"ח על הרכב עצמו - במילא מה שקובע זה הדו"ח שנשלח הביתה בדואר רשום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה כמו לשאול: "אם לוחית הרישוי שלי תהיה מטונפת בבוץ עד כדי כך שלא יהיה ניתן להבין מהו מספר הזיהוי - האם הפקח לא יתן לי דו"ח ?"

באחריותך להשאיר את כל הסימנים המזהים, הנדרשים להיות ברורים.

לא משנה אם זה מספר רישוי, תו נכה, או כל מדבקה אחרת.

כיסית את הרכב? אין בעיה. דאג שכל הסימנים המזהים יהיו נראים לעין וברורים.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אני שרטטתי ריבוע מעל איפה שממוקם התו ובתוכו רשמתי :

"פקח יקר, לרכב זה יש תו חנייה אזורי כחוק , אתה מוזמן להוריד את הכיסוי ולראות".

(או משהו בסגנון)

לעשות חור בכיסוי "קצת" מוריד מהאפקטיביות שלו, במיוחד בכיסוי 4 עונות....:?

עברתי ככה כמה שנים בשלום עם הפולו.

כעת אני מכסה את הרכב רק אם הוא בתוך החניון של הבניין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה זה משנה אם מרססים את מספר הרכב או לא? הפקח לא יכול לדעת כלום עפ"י מספר הרכב, רק משטרה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

חד וחלק, לפקח אסור להוריד את כיסוי הרכב,מאידך הנהג חייב להשאיר סימני זיהוי, הפיתרון מבחינת הפקח הוא לגרור את הרכב, מבחינת המשטרה הנהג עלול לחטוף דו"ח על העמדת רכב ללא סימני זיהוי!!!!!!שחר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

מתעלק על השירשור.

מה קורה אם הרכב בעל גג נפתח ללא אפשרות לסגור אותו (ג'יפ פתוח, רכב ישן לא משופץ, וכו'...), ובמקרה זה אין אפשרות לשים כרטיס חניה? כל פעם בעל הרכב יצטרך לשמור את הכרטיס בכיס ובבית למשך שנה? הרי באוטו אין אפשרות להשאיר אותו כי הוא יעוף עם הרוח או שיגנב.

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
מתעלק על השירשור.

מה קורה אם הרכב בעל גג נפתח ללא אפשרות לסגור אותו (ג'יפ פתוח, רכב ישן לא משופץ, וכו'...), ובמקרה זה אין אפשרות לשים כרטיס חניה? כל פעם בעל הרכב יצטרך לשמור את הכרטיס בכיס ובבית למשך שנה? הרי באוטו אין אפשרות להשאיר אותו כי הוא יעוף עם הרוח או שיגנב.

במקרה כזה אתה משאיר שלט לפקח שכתוב בו: פקח יקר זה המספר פלאפון שלי, תתקשר אליי ונקבע מקום כדי שאוכל להראות לך את התו חניה....

נו באמת זה שאלות חלם...

פורסם

במקרה ויש תו-חנחה תקף לשעת הדו"ח,אתה הולך לרשות החנייה העירונית וטוען שקיבלת דו"ח למרות שהיה תן-חניה,כרטיס חניה.

או לחילופין עם רכב כזה תעמוד רק ליד מדחן שקלים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
מתעלק על השירשור.

לא ממש הבנתי, מה הקשר בין הגג נפתח לחלון?

תו חנייה מדביקים על החלון, לא על הגג...

פורסם

אממ חכם גדול - יש רכבים שעדיין לא מצאו להם חלונות, או ג'יפים פתוחים שאין להם חלונות!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אז שים את כרטיס החניה על הדשבורד מקדימה כך שרואים אותו דרך השמשה הקדמית.

נו באמת, מחפשים בעיות מתחת לאדמה.

בדיוק כמו השאלה איפה שמים את השלט "נהג חדש" בפורשה 911 טורבו S קבריולט כשנוסעים עם הגג פתוח. (החוק קובע בפינה של החלון האחורי, וזה בעיה כשאין חלון אחורי)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...