Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

windows vista activation

erez
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

5231 לא נראה שאפשר עוד לעשות אקטיבציה לדבר הזה.

חפש 5384, זה ה-Build העדכני.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני פשוט מופתע לגמרי מהתגובות שיש פה.

אני אתמול התקנתי את הבטא 2 החדש וזה פשוט וינדוס מדהים ללא ספק!

התקנה מהירה חלקה פרמוט תוך 2 שניות בכפתור פרמוט.

ההתקנה עצמה פשוט מדהימה, כל ילד בן 5 יכול להתקין את הוינדוס.

עזרה, מהירות, ללא שום באגים!, האינטרנט עבד לבד בלי שום התקנות, כל הדרייברים הותקנו.

FIFA 2006, אמריקס ארמי, CS כל המשחקים האלו עבדו במהירות וללא שום בעיות!

הוינדוס נגיש ומהיר ברמות מדהימות!

ממש לא מאמין למה שראיתי פה.

אולי התקנתם את הבטא "לונגהורן" שהיה לי לפני שנתיים כבר, באמת לא חלו הרבה שינויים (יחסית לXP) אבל לא גרוע עד כדי כך. הבטא 2 פשוט אין לי מספיק מילים לשבח את הוינדוס הזה.

ד"א מיקרוסופט מנסים לגרום לנו להשתמש במצב SLEEP במקום כיבוי מלא שזה מצוין, לדוגמא פתיחת המחשב אורכת 5 שניות כולל כל התוכנות.

יש מערכת מיוחדת של פתירת בעיות, דברים פשוט חדשים ומדהימים, נוחים לשימוש אין לי פשוט מספיק זמן לפרט עכשיו, רק לדוגמא, אתמול נכנסתי להרבה אתרים בבת אחת, האקספלורר הפך ללבן כי עבדתי ממש מהר עם הקליינט, היה רשום NOT RESPONDING, הוינדוס רשם נא להמתין התוכנה עושה רסטרט לעצמה, ותוך 5 שניות נסגרה התוכנה, נפתחה מחדש ובדיוק באותם אתרים שהייתי בהם.

הACTIVATION מבחינת חוקיות רק אם יש לכם רשיון בתוקף הוא יעבוד.

חברים אל תדברו לפני שלא ראיתם את הגרסה הסופית של הויסטה.

ערכת הSDK שמצורפת מצוינת ונוחה מאוד לשימוש, ולפיתוח.

בואו נסכם,מבחינתי, בתור משתמש לינוקס, XP, 2003 SERVER ובכיר בתחום אבטחת המידע,

אם זאת גרסת הבטא, הגרסה המלאה תהיה מושלמת.

(הבדיקה נערכה בWINDOWS VISTA BETA 2 ULTIMATE EDITION שיצאה לפני כשבוע.)

עכשיו יש רק לצפות למערכת ה WIN FS שתצא עם הגרסה המלאה של הוינדוס.

פורסם
אני פשוט מופתע לגמרי מהתגובות שיש פה.

אני אתמול התקנתי את הבטא 2 החדש וזה פשוט וינדוס מדהים ללא ספק!

עכשיו יש רק לצפות למערכת ה WIN FS שתצא עם הגרסה המלאה של הוינדוס.

....והמילים האלה באות מפיו של בחור עם אלמרה באייקון...

:)

או ברצינות - אולי היא יפה \ מהירה \ תאימה - על פניו.

אבל לך תבדוק כמה נפח היא תופסת, מהן דרישות המינימום שלה

כמה משאבים היא מבזבזת ובאיזה חוסר יעילות משווע היא כתובה

לטעמי תכנה לא נמדדת רק באיזה יופי, היא עולה מהר, מרגישה יציבה ומריצה פיפא 2006 בלי בעיות.

היא נמדדת בעוד מליון ושלוש פרמטרים כמו יעילות, נפח, תאימות אחורה, גמישות לחומרה שונה וסף דרישות נמוך מאוד.

על כל אלה לינוקס עונה, ווינדואוז עדיין לא. ואני אפילו לא נכנס לחורי האבטחה ביש וטרם נתגלו, לנפילות שעוד יגיעו [כמו כל מערכת הפעלה מיקרוסופטית אופיניית] ולכל שאר הכיף שמאז ה2000 מיקרוסופט מאכילה את המשתשמים שלה בהם.

בקיצור - לא הייתי מתלהב. הזמן יאמר את שלו.

רון.

-אני אישית אגב, עוד לא מצאתי מ"ה מבית מיקרוסופט ברמה של ה-2000 פרו. צר לי.-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ואת זה אמר מהנדס QA בכיר ... איזה נאום ... !

אני הולך לבחור בך לראשות המחלקה !

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

שמע, יש לי מחשב שאני משתמש בו ביום יום, מי שלא יודע לשלוט במחשב שלו ולנהל אותו, דינו בדיוק כאחד שלא יודע לשמור על מכוניתו.

המחשב היומיומי שלי מותקנת עליו מערכת XP פרו בלי SP2 ובלי עדכונים של מייקרוסופט (כמו שלמדתי במשך השנים שלא צריך להתקין), עם פיירוול של SYGATE ואנטי וירוס של נורטון.

המערכת עובדת מצוין, בלי בעיות וללא פרמוט קרוב ל3 שנים או יותר (לא זוכר, מאז יציאתה של ה XP PRO).

האבטחה בלינוקס לדוגמא, נחותה מאוד לעומת WINDOWS 2003 SERVER.

תשמע, הסטיגמה פועלת לטובת לינוקס כמובן בנוגע לאבטחה, בתור בכיר בתחום אבטחת המידע, ובתור אחד שיש לו נסיון עם אבטחת לינוקס (גרסאות רדהט וכו') ולוינדוס 2003, יותר קל לפרוץ ללינוקס.

זה וויכוח שלא יסתיים בחיים, מי שיודע מה טוב בשבילו נהנה הכי הרבה.

באמת מי שדוגל בחופש התוכנה וכו' שישתמש בלינוקס, אני טוען לדוגמא אם כרגע רוב העולם המשתמש בוינדוס, ולפיכך רוב הוירוסים הולכים למערכות וינדוס, השם הרע שיצא לוינדוס נבע רק בגלל שרוב הוירוסים והאקספלוייטים יוצאים לוינדוס. אם 99% מהעולם ישתמש בלינוקס, התופעה הזאת תהיה אף יותר גרועה, רק מפאת פתיחות הקוד של לינוקס, העולם יפגע הרבה יותר ממשתמשי וינדוס.

מבדיקות ראשונות של החברה בה אני עובד, האבטחה האוטונומית של הבטא מעלה רשימת באגים נאה, אך עולה פי כמה וכמה על אבטחת הWIN XP ומשתווה לWIN 2003.

אני בטוח שאלו באגים שיסגרו (במיוחד כי שלחנו להם REPORT BUG :) ).

רמת האבטחה יחסית גבוהה ומסתמכת בעיקר על הידע של המשתמש (אישור לפעולות מסויומות וכו').

פורסם
היה רשום NOT RESPONDING, הוינדוס רשם נא להמתין התוכנה עושה רסטרט לעצמה, ותוך 5 שניות נסגרה התוכנה, נפתחה מחדש ובדיוק באותם אתרים שהייתי בהם.

:lol::lol::lol: אוי, אני כל כך מכיר את זה...

חבורה של תכנתים עם עיניים אדומות מבשרים לראש פרוייקט שאין מצב לייצב את המערכת עד למועד השחרור. הפתרון - בואו נריץ סרויס שמאתחל את המערכת כל פרק זמן ונקרא לו בשם מפוצץ...

ולמי שלא מכיר:

bug.jpg

פורסם
שמע, יש לי מחשב שאני משתמש בו ביום יום, מי שלא יודע לשלוט במחשב שלו ולנהל אותו, דינו בדיוק כאחד שלא יודע לשמור על מכוניתו.

המחשב היומיומי שלי מותקנת עליו מערכת XP פרו בלי SP2 ובלי עדכונים של מייקרוסופט (כמו שלמדתי במשך השנים שלא צריך להתקין), עם פיירוול של SYGATE ואנטי וירוס של נורטון.

המערכת עובדת מצוין, בלי בעיות וללא פרמוט קרוב ל3 שנים או יותר (לא זוכר, מאז יציאתה של ה XP PRO).

האבטחה בלינוקס לדוגמא, נחותה מאוד לעומת WINDOWS 2003 SERVER.

תשמע, הסטיגמה פועלת לטובת לינוקס כמובן בנוגע לאבטחה, בתור בכיר בתחום אבטחת המידע, ובתור אחד שיש לו נסיון עם אבטחת לינוקס (גרסאות רדהט וכו') ולוינדוס 2003, יותר קל לפרוץ ללינוקס.

זה וויכוח שלא יסתיים בחיים, מי שיודע מה טוב בשבילו נהנה הכי הרבה.

באמת מי שדוגל בחופש התוכנה וכו' שישתמש בלינוקס, אני טוען לדוגמא אם כרגע רוב העולם המשתמש בוינדוס, ולפיכך רוב הוירוסים הולכים למערכות וינדוס, השם הרע שיצא לוינדוס נבע רק בגלל שרוב הוירוסים והאקספלוייטים יוצאים לוינדוס. אם 99% מהעולם ישתמש בלינוקס, התופעה הזאת תהיה אף יותר גרועה, רק מפאת פתיחות הקוד של לינוקס, העולם יפגע הרבה יותר ממשתמשי וינדוס.

מבדיקות ראשונות של החברה בה אני עובד, האבטחה האוטונומית של הבטא מעלה רשימת באגים נאה, אך עולה פי כמה וכמה על אבטחת הWIN XP ומשתווה לWIN 2003.

אני בטוח שאלו באגים שיסגרו (במיוחד כי שלחנו להם REPORT BUG :) ).

רמת האבטחה יחסית גבוהה ומסתמכת בעיקר על הידע של המשתמש (אישור לפעולות מסויומות וכו').

אם אתה כזה מומחה גדול במחשבים, אפשר לדעת למה אתה משתמש בנורטון?

זאת הוכחה שאין לך מושג על מה אתה מדבר. לא צריך יותר מזה. עמך הסליחה.

פורסם

זה היה מלוכלך.

[איפה האייקון של הקריצה?]

ושוב בנימה רצינית יותר, אני מסכים שכל אחד, כשהוא שולט בקונפיגורציה בה הוא עובד - יידע הכי טוב למקסם אותה, ועדיין, אחרי מספיק שעות על מ"ה של ווינדואוז, ברירת האין ברירה שלי היא ה-2000.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

\

בין המשפטים המטומטמים ששמעתי בחיים שלי.

בוא תוכיח לי בתור אחד "שיש לו נסיון באבטחת מידע" שנורטון זה אנטי וירוס לא טוב, ולא מספיק לצרכים שלי.

חוץ מזה שיש לי רשיון לכל החיים לנורטון, אני ממש לא צריך אבל בתור אבטחה משנית אני משתמש בו.

יש לי ראוטר עם פיירוול מובנה, ושרת WIN2003 עם ISA FIREWALL שמנתב הכל אלי.

למה לעזאזל אתה חושב שנורטון זה לא טוב?

סטיגמה מטומטמת של "טכנאים ישראלים מומחים".

בוא תוכיח לי למה זה לא טוב אם אצלי, בתור אחד שכל היום מוריד תוכנות שירים משחקים מהמירק, לא היה ולא יהיה וירוס אחד, מאז שהתקנתי את הנורטון.

בנאדם עם הגיון פשוט ידע בדיוק מה להפעיל ומה לא.

אני מבטיח לך שאין פה אחד עם יותר נסיון באבטחת מידע יותר ממני, ואני מבטיח לך שהאפקטיביות של נורטון היא שווה לאפקטיביות של קספרסקי וAVAST אם הבנאדם שמשתמש במחשב בעל היגיון פשוט.

עמך הסליחה.

• תוכן חדש...