Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

windows vista activation

erez
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סיטרואן בטא לא מספיק לו

האיש בהחלט אוהב להתעלל בעצמו קשות.. גם צרפתיה, גם מערכת הפעלה בטא... מעניין מה השלב הבא.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
מה הבעיה שלכם עם בטא? :evil: :evil: :evil:
מע' הפעלה לא גמורה. עדיין קיימים בה הרבה באגים. יותר ממה שיהייה בה אחרי יום ההשקה.

לא כל החברות HW כתבו לה עדיין דריברים מתאימים.

מע' ההפעלה תושק בסוף השנה כך שמומלץ לחכות בנתיים. מי שמתקין אותה בד"כ זה אנשי IT להתרשמות ראשונה וללימוד.

אהה וכל אלו שחושבים שזאת חרה של מע' הפעלה אתם מוזמנים לעבור ל סולאריס ולינוקס ובכלל להתנתק ממיקרוסופט.

פורסם
מע' הפעלה לא גמורה. עדיין קיימים בה הרבה באגים. יותר ממה שיהייה בה אחרי יום ההשקה.

לא כל החברות HW כתבו לה עדיין דריברים מתאימים.

מע' ההפעלה תושק בסוף השנה כך שמומלץ לחכות בנתיים. מי שמתקין אותה בד"כ זה אנשי IT להתרשמות ראשונה וללימוד.

אהה וכל אלו שחושבים שזאת חרה של מע' הפעלה אתם מוזמנים לעבור ל סולאריס ולינוקס ובכלל להתנתק ממיקרוסופט.

אני חושב שאישפוז התכוון למשהו אחר קצת........

דבר שני, בקשר ללינוקס, יש לי לינוקס במקביל, אבל כבר הסברתי למה בעייתי להשתמש בזה.

פורסם

גם מיקרוסופט וגם בטא... יש אנשים אמיצים...

הרי כל מוצר של מיקרוסופט לפני SP2 הוא בטא, אז להתקין מוצר שמוכרז כ-בטא? :?

אני ממשיך לעבוד על וינדוז 2000, הכי טוב. מאוד יציבה, בלי בעיות מוזרות, שוקלת קצת פחות מ-XP, בלי צרות של אקטיבציה, בלי נידנוקים...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אין לי בעיה להשיג לך מספר חוקי לגמרי של ויסטה, רק שמיקרוסופט גורמים (בכוונה) לכך שתצטרך לפרמט מחדש תוך בין שבועיים ל-30 יום (תלוי כמה "זקן" ה-Build שהתקנת)

האנטי וירוס היחיד שעובר בצורה נורמלית על ויסטה הוא Avast.

ולכל מי שאומר שזו ח** של מערכת הפעלה, אני שמח לשמוע, כי אני מתפרנס מזה....:-D

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אצלי קיים 5231, קצת ישן, עם SERIAL שעובד, אבל הוא רוצה שלושה ימים לפני שהוא משתולל.

צריך לעשות ACTIVATION, ורק את זה אני צריך.

אגב, כמובן בהתקנה ניתקתי את האינטרנט, והוא לא דיבר מילה, ברגע שחיברתי, הוא השתולל.

• תוכן חדש...