Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכבת טורבו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני מעוניין להרכיב טורבו על פג'ו 306 רגילה (1600 סמ"ק).

אני יודע שהעניין קצת יותר מסובך ממה שבדרך כלל חושבים ואני מודע לדברים שנגררים אחריו. השאלה שלי היא מה צריך לחזק חוץ מבוכנות וטלטלים, איך מחזקים אותם או איפה?

מדובר בהתקנת טורבו סביר משהו כמו של האוודי\פולסואגן (1.8T) או משהו טיפה יותר חזק. תודה לעוזרים שבינכם

פורסם

לאופיר אתה לא ממש מצחיק

אם אין לך ידע מספיק בנושא אז עדיף שתשתוק. אני לא מבין כ"כ בעניין ובגלל זה אני שואל ומתעניין.

חברה אם יש למישהו תשובות אשמח לקבל כי לא מצאתי בחיפוש.

שוב תודה לעוזרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...