Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לקנות פורד פיאסטה....ורציתי לשאול אותכם 2 שאלות אם אפשר....

א- האם אפשר לעשות ביטוח רק לחצי שנה נגיד?

ב- במושב האחורי של האוטו...אין חגורת בטחות, איפה אפשר לשים וכמה עולה?

תודה מראש

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

הביטוח הוא לשנה שלמה.

כשתבטל אותו / תמכור את הרכב תקבל את ההחזר היחסי מחברת הביטוח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

1. ההחזרים הם אף פעם לא מלאים. הרבה פעמים מחשבים אותם לפי 10 חודשים בשנה, כלומר אם ביטלת אחרי 6 חודשים תקבל חזרה רק ביטוח יחסי ל-4 חודשים. ברר עם הסוכן לפני עשיית הפוליסה.

2. איזה שנה הרכב? אני חושב שמ-83 ומעלה בכל הרכבים יש נקודות עיגון מוכנות להתקנת חגורות, ואז זה יותר קל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
איזה שנה הרכב?
שנת 84.....

אבל איפה עושים את זה?

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

פורסם

אתה יכול לבצע זאת לבד או לילופין לקחת את הרכב למוסך, פחח, רפד, כולם יוכלו לעזור לך.

את החגורות אתה יכול לקנות בפירוקיות, רצוי לברר האם הרכב עבר תאונה כי אז הן פסולות, כל הרכבים משנת היצור 87' ואליך טובים בעבורך בחיפושיך.

אפשרות אחרת להזמין חדשות בחלקי-חילוף.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אצלי בספרינט אין חגורות מאחורה, מה שאני עשיתי זה בדקתי בספרינטים אחרות איך בדיוק החגורות מותקנות, הרכב שלי שנת 88 ויש לו הכנה וכנראה גם שפעם היו חגורות ואיזה אידיוט החליט שזה מפריע לו.

בכל מקרה אתה יכול לקחת פיאסטה שנתון יותר גבוה (85-89) ולראות איך החגורות מורכבות בה ואז לבדוק אם יש לך את ההכנה לחגורות (חורים וכו')

אני עד עכשיו לא מסיע אנשים באוטו חוץ מזה שיושב לידי כי אין לי חגורות, לא רק בגלל החוק אלה יותר בגלל האחריות (לא מוכן לקחת אחריות) ובקרוב יורכבו חגורות.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

סבבה....

תודה רבה

פורסם
אתה יכול לבצע זאת לבד או לילופין לקחת את הרכב למוסך, פחח, רפד, כולם יוכלו לעזור לך.

את החגורות אתה יכול לקנות בפירוקיות, רצוי לברר האם הרכב עבר תאונה כי אז הן פסולות, כל הרכבים משנת היצור 87' ואליך טובים בעבורך בחיפושיך.

אפשרות אחרת להזמין חדשות בחלקי-חילוף.

יש לי שאלה. אולי זה קצת תמים מצדי, אבל אני לא מבין למה פירוקיות מחזיקות חגורות בטיחות אחרי שעברו תאונות אם הן כבר לא בטוחות כמו שהיו בעבר?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

קודם כל, בפירוקיות עובדים לא האנשים הכי הגונים בלבד.

שנית, ברוב התאונות לא נפגעות כל החגורות ובד"כ החגורות מאחרות נישארות תקינות.

פורסם

איגור, מה הקשר ?

גם אם יעבדו שופטים לשעבר בפירוקיה, חגורה שכבר עברה עומס בתאונה (גם עם נוסע במושב האחורי) עלולה לאבד מיעילותה.

אין טעם לקחת סיכון מיותר.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

ברוב התאונות אין נוסעים מאחור (סטטיסטית - רובם המוחלט של הרכבים לא נוסעים מלאים , מכאן ניתן להקיש שברוב התאונות לא ישבו נוסעים מאחור). לפיכך החגורות אינן תמיד פסולות.

פורסם

מי אמר שהאוטו הושבת מתאונה?

פשוט צריך למצוא אוטו שמת לו המנוע או משהו....

ולא חסר.....

אני רק מתלבט איך לחבר אותם לאוטו.......

יש מישהו שעשה זאת בעבר ויכול לתת הסברים תמונות וכו...?

פורסם

שמר, לא הייתי סומך על סטטיסטיקה במקרה של חגורות בטיחות.

הוכנסת לרשימת מעקב.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

אם אתה סומך על חגורה נושנה שעומדת בעומסי צד של מאתייםחמש מאותגרת היגוי , גם יהודים קדושים יכולים לנום בשלווה עם חגורות שפורקו מרכבים חדשים ומוצלחים יותר.

אתה, אתה חסום אתה.

פורסם

חברה...

שאלה רצינית עכשיו..

מתי לאחרונה שמעתם על חגורה שנקרעה ומישהו נפגע?

לא יודע..אולי אני לא מעודכן אבל לא שמעתי על כזה דבר בחיים!

וחוץ מזה אם אני עושה תאונה עם האוטו(חס וחס) עדיף שיהיו חגורות של חאפרים מאשר כלום

אפילו באופן זמני

מישהו מכיר פירוקיה טובה באיזור קרית גת?

• תוכן חדש...