Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל טוב ויפה, אבל למה להוזיל את הדלק, באמצעות הפחתת המע"מ???

כל אחוז מע"מ שווה 4 מיליארד שקל לקופת המדינה לשנה...

בשבריר מהסכום הזה יוכלו לבטל לחלוטין את הבלו ולגרום להורדה של 2 ש"ח לליטר

הרבה יותר משמעותי מהוזלה של אחוז עד אחוז וחצי שתקבלו מהורדת המע"מ ל-15 אחוז

לא שזה יקרה, אבל אפשר לפנטז :smile:

כנראה שגם מאבקים לצדק חברתי צריך לדעת לנהל... היום כל אחד שיודע קצת תכנות DB בונה עצומות, אוסף אימיילים מאנשים ואולהים יודע לאן זה יגיע

מקורות יודעי דבר מספרים על 1 ש"ח לכל כתובת אימייל מאומתת ע"י חברות הספאם

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

עצומה כזו הזויה לא ראיתי מאז הקמפיין של ארז טל ואברי גלעד להחזרת התכנית של סמי וסוסו.

ולמה?

נטל המס על הדלק הוא אכן כבד. הוא מורכב ממע"מ (16.5%) שהוא מס כללי על עסקאות במשק ומבלו (כ-50% לבנזין) שהוא מס ייחודי למוצרים ספציפיים ושיעורו שונה ממוצר למוצר. אז את מה הם רוצים לשנות? את המע"מ הקטן והסטנדרטי או את הבלו הענק והספציפי לדלק?

בנוסף - שינוי שיעור הבלו למוצר הוא פשוט יותר מבחינה פרוצדורלית וגבייתו פשוטה יותר מגביית מע"מ דיפרנציאלי.

אז שהחבורה החובבנית הזו תחזור לעשות שיעורי בית לפני שהיא מפיצה עצומות באינטרנט.

הקלות הבלתי נסבלת שבה כל ילד עם בלוג היום פותח עצומה להורדת המס על גראס כי דופקים אותו בשבעים שקל לקופסת גפרורים, בלי להבין בכלל איך עובד מיסוי, מה ממסים ואיך ואיפה גובים - מובילה לזילות המושג עצומה. היום על כל שטות אפשר להחתים אלפי אנשים.

ודבר שני - אתם יודעים שעל תרופות משלמים מע"מ? אתם יודעים שחולי סרטן שובתים רעב מול הכנסת בימים אלו ממש, מפני שאין ביכולתם לממן תרופות?

אתם יודעים שעל כסאות גלגלים גם יש מע"מ?

אז לבוא ולנסות להוביל מהלך ציבורי להפחתת המע"מ על דלק כשאנשים גוססים מול הכנסת בגלל מחירי תרופות נראה לי כמו מהלך אטום ובועתי בצורה מדהימה.

פורסם
עצומה כזו מטומטמת לא ראיתי מאז הקמפיין של ארז טל ואברי גלעד להחזרת התכנית של סמי וסוסו.

אני מבקש שתחזור בך מהלכלוכים לגבי סמי וסוסו .

לגבי השאר ? כל מילה זהב. הדלק הוא מותרות. אם תרצו או לא. נסו לחשוב על שבוע בלי דלק מול שבוע בלי לחם (כן רוחמה , גם בלי עוגות או ריבות) או בלי תרופות -במידה שאתם נזקקים. שרדתם ? אז זה מותרות.

איל עאליקה...

פורסם

אתם יודעים שמבין חולי הסרטן, יש בחור בן 38 שהמדינה לא רוצה לממן לו תרופות לסרטן, אז החברים בעבודה עזרו לו לגייס 100 אלף שקל, ומסתבר שהמדינה רוצה לקחת לו על זה 50 אחוז מס מהתרומות! כל הכבוד למדינה הרוצחת

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

שמר, נושא העצומה בטיפול.

פניתי בפניה נרגשת לאשפוז כדי שיחליף את הדוגמה. אני הייתי שם בכיכר דיזינגוף.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
שמר, נושא העצומה בטיפול.

פניתי בפניה נרגשת לאשפוז כדי שיחליף את הדוגמה. אני הייתי שם בכיכר דיזינגוף.

אני זוכר אותך. אתה היית הילד עם הבובה של סוסו על הכתפיים - לא ?

פורסם
הייתי ממשיך לענות, אבל אני מפחד שינעלו לנו את השרשור. כבר הוזהרתי השבוע.

עזוב ינעלו, מה יקרה אם יחסמו?

יודע איזה סרט להירשם מחדש אחרי זה? וכמה חלונות נפתחים לך אחרי שאתה שואל מה עושה מי שלא קיבל מייל אישור

• תוכן חדש...